Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość choleraJasna87

moj facet słucha disko polo aaa poradzcie mi cos

Polecane posty

Gość choleraJasna87

hej ejstesmy ze soba rok, ja mam 26 on 25 lat. ostatnio czasami pomieszkujemy ze soba, szczegolnie od pt do pn. no i wychodza przyzwyczajenia.. okazalo sie ze u niego dzien w dzien leci DISCO POLO!! dla mnie ta muzyka to kicz, nie umiem tego sluchac, on zachwyca sie tamtymi panienkami, ktoer niestety nie sa zupelnie w moim stylu-jestem ladna, zadbana kobieca nno ale zupelnie inny styl niz te panny ;/ ta muzyka doprowadz amnie do szalu, a moj facet stal sie dla mnie jakis taki tantetny ;/

Gość szzzz
Cholera, ale sobie faceta wybrałaś. Po pierwsze powiedz mu że jak już musi słuchac to na słuchawkach bo sie wstydzisz przy sąsiadach i wytrzymać nie mozesz. Ja bym też porobiła aluzje że to kicz i tracisz na niego ochote jak ci sie to przypomina

Gość tentiemy z ZAiX-u
co mamy ci poradzic, o gustach sie nie dyskutuje :P

Gość choleraJasna87
no nikt nie wie i zale sie tutaj to prawda, mnie to wkurza ;/

Gość choleraJasna87
nie no wiedzialam ze slucha takiej muzyki weekend itp ale jak slucha tych starych szalone lata 80 itp, disko relax ;/;/;/;/ skad mialm o tym wiedziec

Gość choleraJasna87
no wlasnie mam wrazenie ze to tez i jego zycie ;/ nie no ja tez lubie te stare piosenki, przypominaja mi dziecinstwo, ale teraz te piosenki sa okropne, tandetne ble

Gość zegda
ma przaśny gust, nic nie zrobisz skoro się nie razwinął muzycznie

Gość choleraJasna87
niestety sie nie rozwinal i mnie to bardzo razi ;/

A co jest złego w takiej muzyce Disko Polo według ciebie?? To zwykła prosta muzyka o romantycznym brzmieniu. A ty jaki rodzaj muzy lubisz??

Gość choleraJasna87
wlasnie chodzi mi o takich jak ten caly niecik czy ci inni nie podam nazw bo naprawde nie znam, dla mnie to porazka a on sie tym podnieca :( zastanawiam sie czyu przez cos takiego moze sie zniszczyc zwiazek? jestem najszczesliwsza ostatanio jak juz jade od niego do domu

Gość Łikken Fan Klub
Ja uwielbiam ją, Ona tu jest i tańczy dla mnie, bo dobrze to wie, że porwę ją, i w sercu schowam na dnie. x2 1. Moja dziewczyna patrzy często w oczy me, i nie ukrywam- sprawia to przyjemność, jak ją kocham tylko moje serce wie, gdy mnie całuje, oddał bym nie jedno, Jej ramiona ukojeniem dla mnie są, bo przy niej czuję jak smakuje miłość, i każdą chwile pragnę ofiarować bo, jest tego warta nic się nie zmieniło, boo, ja pragnę jejej, bo pragnę jejej, boo... Ja uwielbiam ją, Ona tu jest, i tańczy dla mnie, bo dobrze to wie, że porwę ją, i w sercu schowam na dnie x2 Boo, ja pragnę jejej, bo pragnę jejej, boo... Ja uwielbiam ją, Ona tu jest, i tańczy dla mnie, bo dobrze to wie, że porwę ją, i w sercu schowam na dnie x2

No ja też mam wrażenie że ten Necik czy jak on się tam nazywa. Lubi szpanować np by były w jego teledyskach ładne laski fajne samochody i jaki to on jest mięśniak.

Gość choleraJasna87
nie nie ambitnej, normalnej takiej co wszyscy

Takiej co wszyscy czyli jakiej? Ja nie słucham takiej co wszyscy, więc nie wiem co to za muzyka "której wszyscy słuchają"...

Gość choleraJasna87
jeju no rocka slucham, jakis pop itp ale zeby disko npolo buuu ja mowie o tym konkretnym "dzisiejszym" disko polo, on sie tak tym podnieca ze glowa boli, ciagole nuci fee

Gość jestę politologię
SKarby! Piszcie :classic_cool:

Gość Gabriel Batistuta
UWAGA! bezpłatne korepetycje z naciągania moszny na słoiki!!! OKAZJA!!! kontakt e-mail: tomasz.wawruszko@gmail.com telefon: 668 793 980

Gość Andrzejucha
disco polo to mniej więcej poziom rapu.

Gość triphop
dla mnie tez by byla to siara. Majac faceta ktory namietnie slucha disco polo. Ja sluchaam dobrej muzyki. od jazzu, rozcka, pop, po powazna. I zle byn mi bylo , gdyby moj facet byl taki ''pusty''. Ta muzyka nie ma duszy.

Gość triphop
sorry literowki mi sie wkradly

disco polo to nie jest rodzaj muzyki, lecz sposób jej wykonywania (nie użyłbym słowa interpretacja) - każdy utwór zaśpiewany z diskopolową manierą będzie diskopolowy, a że większość jest przy tym nędzna tekstowo i muzycznie, to już inna sprawa http://www.youtube.com/watch?v=YTxqaHrXgHQ

Gość gość
andrzejucha - chyba Cie powalilo, nie porównuj rapu - muzyki z przekazem - do jakiejs dennej sieczki, jaka jest disco polo

Gość gość
mam to w domu jestem z gosciem 6 miesiecy i juz mam dosc zamiast my jest disco ponad wszystko !!!! dziunie i labadziary !!! wyp... go z domu despote !

Gość gość
Ładnie się wyrażasz o swoim ukochanym.. Żałosne to jest to że oceniasz go po tym czego słucha.. I wiesz co jest najlepsze że go nie kochasz..tak! Bo jakbys go kochała prawdziwie to byś miała w d***e co powiedzą sąsiedzi uwielbiałabyś go nawet za to disco polo..poza tym co w tej muzyce jest złego? Jest dużo bardzo fajnych kawałków..a rock to pochodzi od złego podobno i grozi to opętaniem.. Także odwal się od disco i znajdź sobie innego a obecnemu pozwól znaleść kobietę która go pokocha prawdziwie a nie będzie go próbować zmieniać...ty masz chcieć jego szczęścia a skoro mu ta muzyka daje radość i uśmiech na twarzy to co cie to boli? Powinnas usiąść z nim i od czasu do czasu pośpiewac a nie krytykować..teledyski może i faktycznie robią tandetne ale muzyka sama w sobie jest fajna także nie rób z siebie takiej ważnej paniusi

Gość gość
Nikt nie słucha a każdy zna....w moim domu tez często leci disco, moja coreczka uwielbia i nie wyobrażam sobie żeby zmieniać kanal jak ktos przyjdzie.

Gość gość
Wodeckiego i Rodowicz też każdy zna ale to nie znaczy, że ktoś ich słucha.