Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zielonaolivka

Ćwiczę, kto ze mną???

Polecane posty

Melduję dzisiaj tylko godzinny spacer, nie najlepiej się czuje i odpuściłam ćwiczenia. Dołączyłam do topiku odchudzających się dziewczyn bo coś kiepsko mi idzie samej :( jak się będę spowiadać z menu codziennie to szybciej schudnę hehe przynajmniej zawsze tak było tutaj ;) z SB już dawno zrobiło się MŻ z grzeszkami oj trzeba się postarać bo lato tuż tuż! A wy jak ćwiczycie? Już chyba wszystkie osiągnęłyście wymarzone wymiary :)

Hejkas:) ja teraz drugi dzien przerwy po 10 cg, codziennie spacerki, ale schylilam sie krzywo po psa i tak mnie bolal odcinek ledzwiowy, ledwo chodzilam, siedzialam, cokolwiek...dzisiaj juz lepiej, postaram sie zrobic wieczorem cg, bo chcialabym zrobic 20 do 26 maja;) na pewno czeka mnie dzisiaj jeszcze jeden spacer, a moze i trzy;) pozdrawiam Was cieplutko, mam nadzieje, ze pogoda dopisuje i nastroje Wam tez;) buzka!

Melduję kolejny dzień ćwiczeń zaliczony :) do tego spacer godzinny. Nie za bardzo mi się podoba ten 2 level ale to tylko kilka dni i przejdę na kolejny :) Rano się zważyłam i kilo więcej jest ale jeszcze mam okres więc może po weekendzie waga już wróci do normy i zacznę chudnąć, warzywka i sałatki wcinam więc dietę trzymam może z małymi wyjątkami ale jem mniej niż zwykle ;)

Halo halo! ale cisza;) witam i o cwiczenia pytam! co u Was? ja na kilka dni mialam przerwe od cg i w ogole cwiczen, ale spacery sa codziennie, dzisiaj 2 h za nami chodzenia:) i wieczorem planuje powrot do callan:) pozdrowki!

Gość agazgaga
Hej dziewczyny mogę dołączyc? Cwicze juz prawie dwa miesiące i oczywiscie dietka przez pierwszy miesiac nic zero na wadze a w lustrze jakby przybyło ruszyło sie po półtorej miesiaca 2kg mniej 3cm w pasie mniej 3 cm w biodrach mniej w nogach niby nic a wydaja sie szczuplejsze. Cwicze 5-6 dni w tygodniu na poczatku skalpel i mel b nogi brzuch i posladki od jakis dwoch tygodni turbo spalanie 2-3 razy w tygodniu na poczatku troche biegałam ale siadły mi kolana, czasem total fitness mam tez skalpel II i szok trening ale jeszcze nie probowałam zastanawiam sie czy jest sens sie za niego brac czy lepiej turbo?. Czy któras z was cwiczy z chodakowska? zastanawiam sie ile razy w tygodniu powinnam cwiczyc turbo zeby były efekty? no i chce sie pozbyc celulitu moze macie jakies skuteczne sposoby bo mam straszny niby nie jestem gruba (az tak) bo wzrost 171 a waga obecnie 65kg ale wygladam strasznie boczki, brzuch który oczywiscie tłumacze sobie przebytą ciążą i okropny celulit. A i mama pytanie któras z was pije pokrzywe z pietruszka na co to działa?

Gość agazgaga
a co do tracy anderson macie jakies efekty po jej cwiczeniach ja kiedys cwiczyłam z nia 2godziny dziennie +godzina biegania do tego dnieta i jeszcze brałam alle i efekty były marne

Witam, ja od soboty nie ćwiczę miałam mały wypadek w domu, stopa spuchnięta potłuczona nie da się buta ubrać a co dopiero ćwiczyć i skakać także mam nieplanowaną dłuższą przerwę, może w przyszłym tygodniu wrócę do ćwiczeń. Dieta kiepsko bo kolejny weekend z grillem i piwem ale w tygodniu staram się nadrabiać zdrowym jedzeniem żeby mi waga spadała. Co u was? agazgaga napisz do dziewczyn z topików o Chodakowskiej bo my tu z nią nie ćwiczymy jest za nudna ;) ale jak chcesz chudnąć to ćwicz te inne jej treningi bo skalpel to bardziej na modelowanie jest.

agazgaga witaj!:) ja tam tez w ogole nie cwicze ostatnio, nie ma czasu...! ale spacery obowiązkowo są! dwa dziennie na pewno:) w tym jeden dwugodzinny:) tak wiec nie lenie sie az tak koszmarnie:D:D pozdrawiam Was:)

agazgaga witaj!:) ja tam tez w ogole nie cwicze ostatnio, nie ma czasu...! ale spacery obowiązkowo są! dwa dziennie na pewno:) w tym jeden dwugodzinny:) tak wiec nie lenie sie az tak koszmarnie:D:D pozdrawiam Was:)

hej dawno mnie nie bylo - teraz juz mam czas na pisanie. poczytam co tam napisalyscie-ale wierze ze dobrze Wam idzie :) ja osiagnelam juz wymarzone cele - ale teraz potzrebuje ujedrnienia :) zaczelam 30 DAY SHRED jestem na 2 dniu-podoba mi sie :) wczesniej rower, skakanka i stepper. milego weekendu.

Witam po długiej przerwie :) chyba już tu nikt nie ćwiczy :( Ja już mam sprawną stopę i mogę znowu ćwiczyć! zaczynam od nowa Ripped in 30 z Jillian, pierwszy raz od pół roku miałam taką przerwę tygodniową bez ćwiczeń aż się boję zaczynać znowu pewnie zakwasy będą ;) u mnie pogoda koszmarna ciągle pada a ja sobie tyle ciuszków kupiłam letnich, co najlepsze wyglądam super w nowych ciuchach i chyba już z diety zrezygnuję bo i tak co weekend grill z piwem tylko w tygodniu jem mniej i zdrowiej. Puki co spróbuję skończyć 4 tygodniowy plan ćwiczeń a z dietą nie będę się aż tak pilnować jakbym chciała ;) Girl szkoda że nie pisałaś nam jak te cele osiągnęłaś, gratuluję! Pozdrawiam ćwiczące! Może ktoś się dołączy do mnie i Girl z ćwiczeniami Jillian?hmm

Gość malena /*/
Oliwka - cwiczymy, cwiczymy..tylko pisac o tym nie mamy czasu :) Wrocilam na basen, robie male kawalki treningu Tracy i rower prawie codziennie. Do tego zaczelam chodzic na roll shaper i licze na zgubienie cellulitu. Chodze 2 razy w tygodniu- po 1-szym razie czulam sie -ze tak powiem- niewyraznie, bo ten masaz stymuluje limfe i uwalnia toksyny, na drugi dzien bylam dosc spuchnieta. Przy 2gim i 3cim razie pod koniec masazu zaczynala mnie bolec glowa i strasznie pic sie chcialo, ale to po 10 min mija, wiec nie jest zle. Ostatecznie przekonaly mnie do tego babki z aqua-aerobicu bo pogubily po kilka cm w pasie a przeciez cwicza regularnie. Girl- gratulacje! napisz cos wiecej Oliwka- co to jest tydzien, ja mc nie cwiczylam i forma nie zniknela calkowicie, bedzie dobrze :)

Gość malena /*/
uff jak goraco, od rana 27 C.. a ja juz po 1.5 h spacerze po lesie i plazy. Wieczorem aqua aerobic. Czuje sie jakas gruba i spuchnieta- centymetry mi skacza- juz bylo 96 a teraz znow 98.. moze dieta by sie przydala. No przynajmniej duzo na rowerze jezdze ostatnio, wczora juz o 9 rano ruszylam na 2 godzinki. Piszcie cos dziewczyny. oliwka - zazdroszcze kondycji

Gość malena /*/
to chociaz ja tu zamelduje ze cwiczylam rano 30 min na rolkach potem h roll masazu i 30 min roweru na wieczor planuje 1h roweru jak nie lunie

Gość gość
Ćwiczę systemaptycznie na siłowni - czyli "rzucam żelastwem" :D to moim zdaniem najlepszy trening na zgubienie tłuszczu i zbudowanie mięśni! :D

Gość malena /*/
lunelo i zimno sie zrobilo a wiec troche teorii : ,,Według teorii SetPoint, każdy człowiek ma pewną równowagę biologiczną, indywidualną masę ciała, do której dąży jego organizm. {...}Jak można można obniżyć SetPoint? {..}nowy SetPoint stabilizuje się na niższym poziomie tkanki tłuszczowej dopiero po około 9 miesiącach, przy czym masa ciała nie może w tym czasie przekroczyć 102,5% masy docelowej. Przyjmuje się, że masa docelowa to 100%. Jeżeli zostanie przekroczona o 2,5%, należy ją natychmiast zredukować przy pomocy krótkiej diety do 97,5% masy docelowej. Stosując ten system można ustabilizować nowy SetPoint po około 9 miesiącach.'' i co wy na to? przy 60 kg 2.5% to ledwie 1.5 kg- tyle to woda skacze nam kobietom

Gość malena /*/
reszta artykulu na stronie wwww.bodyfit.pl/pl/zdrowie/dietetyka/dietetyka/teoria a tu o diecie paleo - wuwuitd.tlustezycie.pl/p/paleo.html

Gość agazgaga
a wiec zielona pietruszko juz nie cwicze z chodakowska czy teraz mogę tu pisac ?:-P Żartuje! Myślałam że mnie pogoniłyscie i dlatego tu juz nie zagladałam a teraz widze ze jednak ktoś mnie przywitał :-D Teraz ćwicze z JM jestem na poczatku 3 levelu shreda. zastanawiam sie co dalej po shredzie może 6w6p + np mel b na nogi? teraz chce sie ujedrnic i jeszcze troche zgubic brzuszek juz nie duzo zostało. Zaczęłam troche biegac interwałowo ale przerwało mi przeziebienie. Jakie cwiczenia poleciłybyscie? Morze celulitu niestety zostało zgubiłam już 6kg a on nawet nie drgnął chyba jest nawet większy jestem załamana

Gość agazgaga
ups przeproaszam najmocniej zielonaolivka a nie pietruszka sorry

Gość agazgaga
hallo dziewczyny jest tu ktoś??????????? skonczyłam shreda miałam robic 6w6p ale zobaczyłam killer abs i teraz nie wiem co wybrac??????????????

Gość Malena  do cholery
moze sie uda reaktywowac topik :) postanowilam sie wziac ostro za tylek bo aqua-aerobik 2x tydz i rower to za malo zeby miec jakies efekty.. dopiero zaczelam przedwczoraj i czuje zakwasy w miesniach- cwicze zestawy z tych filmikow (wiekszosc) youtube.com/watch?v=bK7zIUBH6Z0 youtube.com/watch?v=NMqeJdfboN4

Mogę do was dołączyć jak chcecie się wspierać w codziennych ćwiczeniach :) topik fajny szkoda że jest nieaktywny ale może się uda zebrać kilka ćwiczących :)

Gość Malena  do cholery
aga, na cellulit dobre sa getry masujace, picie pokrzywy i pietruszki no i kosmetyki oczywiscie. Ja mialam super efekty po blotku geomar ale na wizazu chwala teez to mmo.pl/116-bloto-na-cellulit-c010.html?gclid=CNeir874-bgCFcOV3godlDQASQ Getry kosztuja srednio od 50 do 150 ale masz je na lata. Wczesniej milam krotsze przzed kolano i widzialam ze w czesci nad kolanem mam wiecej cellulitu niz wyzej , wiec teraz kupilam do kolan. Mozesz je nosic do cwiczen a zima pod spodnie.

Gość Malena  do cholery
Jasne czanka, witaj, napisz cos o sobie... Ja sie tez opisze- wzrost 164, waga 59-60 wymiary talia 67 biodra 96 (dla mnie super, bo bylo 99) udo 56 Cwicze aquq qerobic 2x tydz, w domu robie ramiona z Tracy Anderson, jezdze czesto na rowerze ( jak nie pada to codziennie choc godzinke) Pomimo tego tylek do d**y... opada jakos i formy nie trzyma- stad nowe cwiczenia

U mnie waga w okolicy 65kg więc wymiary nie są najlepsze :( mam 165cm a wymiary: talia 72cm, biodra 98cm, uda 58cm, łydki 37cm. Chciałabym dojść do wagi 60kg wtedy te wymiary są lepsze :) Jestem na MŻ. Ćwiczę od wczoraj Mel B już kiedyś ją próbowałam ale szybko zrezygnowałam do tego codziennie godzinny spacer i skaczę też na trampolinie, bardzo mi zależy na zrzuceniu tych kilogramów więc będę ćwiczyć 5 razy w tygodniu plus spacery. A Mel B ma fajne 10min na pośladki może tego spróbuj.

Gość Malena  do cholery
Juz robilam posladki z Mel, fajnie sie robilo ale efekty mi sie nie podobaly bo tylek taki meski sie robil po nich, tzn te dziury po bokach wylazic zaczely i rzucilam. Niby posladki to 3 miesnie tylko ale jednak od cwiczen zalezy ktora czesc miesnia sie rozbuduje. Mi zalezy na dolnej i bocznej czesi pupy, a po cwiczeniach Mel to ta gorna sie powiekszala.. Generalnie ciezki temat... trenerki fitnesu to maja jak dla mnie zanik bioder a ja wolalabym nie wypalic calego tluszczu z pupy zeby byla ladnie okragla :) Pociesze cie ze te pierwsze kg najlatwiej spadaja, wiec do dziela. A jak nie bedziesz zadowolona z MZ to sprobuj CKD, ta dieta spala sam tluszcz, nie miesnie, i leca ci bardziej cm niz kg

Gość Malena bez gwiazdek
witam poranna kawa i cwiczenia zaliczone. Zrobilam dzis brzuch i ramiona z Tracy Anderson. Wczoraj za to dalam sobie wycisk na posladki , tak ze niezle zakwasy mam. Tak mi sie spodobala pupa tej laski z filmiku - youtube.com/watch?v=NuJC7PI_Br4 ze zmontowalam sobie ciezarki na noge z szalika i 2 hantelek po 0.5 kg :) Licze na szybkie efekty- np po cwiczeniach z Mel juz po tygodniu widzialam roznice. Wieczorem zaliczylam tez 1.5 h roweru.

Gość gość
Ja mam tyle samo wzrostu, tali, brzuchu, biodrach i biuście udach co autorka - tylko łydka 34,5 cm a mam wage 54.8 kg;// nie wiem czemu tak mało waże a mam tyle ciałka pewnie mam mniej mięśni a one mniej ważą podobno, lecz trochę mnie to denerwuje bo jak się odchudzam to każdy, że z taką wagą to po co;/ a nikt nie patrzy na cm ;/ heh ale cóż nie narzekajmy:) ćwiczę brzuszek z mel b ćwiczenia są świetne - polecam :) lepsze nawet chyba od a6w:) z którą trzeba się natrudzić:) dodatkowo ćwiczenia rozciągające na łydki bo podobno od nich się zmniejsza ich obwód dopiero zaczynam także napiszę później o efektach:)