Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zielonaolivka

Ćwiczę, kto ze mną???

Polecane posty

Hej Laski! :D Już się za Wami zdążyłam stęsknić, ale przez ostatnie dni nawet nie było jak komputera odpalić, ciągle coś! Ja też nie ćwiczę, wstyd, ale codziennie też na spacery, min2h na powietrzu, albo z Młodą w tygodniu i jeszcze z pieskiem, a w weekendy tylko z psem. Jem normalnie, a nawet niestety szaleję...bo i goście byli wczoraj, sałatki warzywna i z tuńczykiem...mmmmm...i piwko....ale tak się staram, coby chociaż mniej jeść. A co do grilla - to przecież chyba pierś z kurczaka na grillu, elegancko doprawiona, plus na przykład sałatka grecka i super jedzenie, i dietowe :D mam nadzieję, że chociaż na jednego grilla się załapię...;) pozdrawiam Was i już tu wracam, będę częściej pisać. I mam teraz sprytny plan, żeby wykorzystać to wolne i w końcu regularnie poćwiczyć, bez wpadek, 7 dni z Callan pod rząd zrobić, od jutra, a może od dzisiaj...? buziaki!

Witam :) u mnie weekend bez diety szaleństwo! ale z umiarem, była pizza, piwo, chipsy, lody normalnie wszystko co na diecie zakazane ;) ale co tam wyluzowałam się hehe na wadze ledwo 200g więcej jutro pewnie już to spadnie. Dziewczyny dopadła mnie jakaś alergia wiosenna, katar straszny od tygodnia i dzisiaj już lecę do lekarza bo się strasznie męczę :( po południu planuję poćwiczyć z Jillian NMTZ uwielbiam ten trening :) Wam też polecam! nie obciąża mi kolan a całe ciałko fajnie ćwiczy, zwłaszcza ćwiczenia na brzuch lubię. A co do brzucha to jutro może zrobię jakieś fotki i pokaże moją nieszczęsną fałdkę to zobaczycie co mnie tak dołuje. THEREDONE wracaj wracaj! :) najgorzej się zebrać do ćwiczeń na nowo a potem już leci dzień za dniem ;)

Gość Malena*_*
He dziewczyny :) Niby wiosna a tu taki ogolny spadek w ilosci cwiczen zaliczamy. Ja nie robie prawie nic, zdazylam sie rowerem pochwalic a skonczylo sie na 2-3 razach bo pogoda sie popsula- 6-8 stopni i deszcz, a po drugie ta temperatura dalej sie mnie trzyma, niby 37,1 ale na basen nie moge isc, shit.. Biore leki na alergie i pije wyciag nagietka dzialajacy przeciwzapalnie.. lekarz mi pluca osluchal i niby ok i sam nie wie co mi jest :) Banki postawil na wszelki wypadek , heh. Wczoraj zaliczylam 2 desery- tiramisu i pol porcji ciasta marchewkowego- poza tym nie obzeram sie, ale i nie odmawiam sobie.. W biodrach 98 pomimo @, wiec ok jak dla mnie. Tylko martwie sie ze miesnie pozanikaja, czasem robie mniej niz pol treningu na ramiona- to chyba z 5 min tylko wychodzi no ale z ciezarkami.. masakra normalnie Zielona i Mania- podziwiam wytrwalosc, Theredone - dobre i 30 min, najwazniejsze zaczac. A jak pogoda u was, fala ciepla w koncu od W-wy w dol :)

Witam, wczoraj niestety nie ćwiczyłam tak mi się dzień potoczył że nie było czasu ale dzisiaj już nadrobiłam NMTZ z Jillian zaliczone :) ciężko było po 3 dniach bez ćwiczeń. Waga rano pokazała 63,1 po weekendzie wróciła do normy no ale spadek w tym tygodniu marny niecałe pół kilo :( sama sobie jestem winna ale walczę dalej o mniejszą wagę! nie zmierzyłam się, fotek też nie robiłam może jutro. Jak u Was z motywacją? Theredone widzę że znowu zaczęłaś callan :)

Czołem Forumowiczki!:) Ja dzisiaj 2 spacery, jeden dwugodzinny, drugi zaledwie dwudziestominutowy, a zamiast jednej callanogodziny ( :D ) byłam na basenie, ale to super było!:) motywacja jest u mnie, jutro zrobię drugą callanogodzinkę :D pozdrówki!:)))

Hejo Kochane;D no w końcu sie pokazalyscie;D heh Ja w poniedzialek mialam crazy dzien bo mialam gosci wiec cwiczen nie bylo ani wczoraj ani dzis;(( nie moge zlapac rytmu;( musze sie czyms zmotywowac .... wygladam ekstra wiec mysle sobie ze nic mi sie nie stanie jak nie bd cwiczyc ale rozum mowi ze w ten sposob zniszcze to na co tyle czasu pracowalam;( mam nadzieje ze jutro bd miec wiec pawera i wezme sie w koncu za te cwiczenia!;((( dobrze Was widziec Kochane ;*** zazdroszcze energii;)

Ja mam dzisiaj sześciopak z Jillian za sobą oraz spacer ponad godzinny :) źle mi się ćwiczy bo nie czuję się najlepiej przez te alergie wiosenną, lekarz przepisał sporo leków ale nie widzę poprawy puki co. Trzymam za Was kciuki żeby motywacja wróciła! U mnie jest ale nieco spadła od kiedy czuję się dobrze w swoim jędrnym ciele ;) ale 3kg do zrzutu jeszcze mam więc trzeba się napocić bo z dietą nie zawsze jest wzorowo.

Gość malena =-=
hej cwiczace :) 8 min z ciezarkami brzmi jak zart jakis, ale to wszystko na co mnie stac :) Zielona, a bralas Rhinallergy ? Mojej corce pomoglo od razu i nie przymulala, bo to lek homeopatyczny. Lekarz mi stwierdzil powilkania pogrypowe i mi klaruje ze slaba jestem to i nie dziwota ze cwiczyc sie nie chce.. MUsze sie chociaz do 5 min brzucha zmusic bo inaczej obrosne w tluszcz.. Slowem lipa, na cwiczenia i diete ani sil ani ochoty wielkiej nie ma. Mogloby sie przynajmniej ocieplic, bo dziecko mi dalej smiga w czape i rekawiczkach, ja nie lepiej, bez zimowej kurtki ani rusz Motywacja potrzebna!

Witam weekendowo :) wczoraj zaliczyłam niezłą wpadkę zapomniałam poćwiczyć! hehe po południu nie miałam czasu robiłam ciasteczka, sałatkę i miałam ćwiczyć wieczorem, wyleciało mi z głowy kładąc się spać sobie przypomniałam ;) no a dzisiaj też nici bo po południu organizuję grilla i nie będzie na to czasu, jedynie byłam na spacerze 1,5 godziny. Waga pewnie skoczy w górę po tej majówce ;) Malena ja mam to samo ani diety ani ćwiczeń przez chorobę się nie chce, lekarz mi przepisałam sporo leków ale nic mi nie pomagają, dał receptę na antybiotyk w razie czego i chyba go wykupię jednak. U mnie to albo alergia na pyłki drzew albo coś od zatok się rozeszło bo od tego się wszystko zaczęło. A pogodę masz fatalną u mnie też nie ciekawie deszczowo. Miłego weekendu ćwiczące :)

Witam :) pewnie dopiero jutro wrócicie do ćwiczeń ja już dzisiaj bo nie wytrzymam a czas się znajdzie :) nie ćwiczyłam od środy! już mam dość tej majówki zjadłam tyle przez ostatnie dni że aż mnie wydęło i dzisiaj wracam na dietkę i do ćwiczeń :) nie ważę się na razie wole nie wiedzieć ile przez ten długi weekend przytyłam. Na spacer też się wybiorę dłuższy bo pogoda dzisiaj się poprawiła już nie pada no to może spalę te nadprogramowe kalorie. Od wczoraj jestem na antybiotyku bo myślałam że mi głowę rozwali z bólu jeszcze ten katar ehhh mój doktorek się nie postarał wydałam 100zł na leki które mi nie pomogły a teraz wykupiłam antybiotyk refundowany za 3,20zł! wkurzona jestem bo byłam przekonana że pewnie tani nie będzie skoro reszta leków taka droga, pewnie jakbym od razu wiedziała że jest za takie grosze nie wykupiłabym tych leków tylko od razu wzięła antybiotyk i stówa zostałaby w kieszeni ;) Dziewczyny jak tam wasze jędrne ciałka? ćwiczymy bo szkoda tych miesięcy i wylanego potu na powrót galarety! koniec lenistwa!

A ja ćwiczę, ćwiczę :D w czwartek, piątek i wczoraj po callanogodzinie:) dzisiaj też postaram się zrobić, ale może zrobię przerwę na jeden dzień, jeszcze zobaczę:) pozdrówki z końcówki majówki:)

Spacer dwugodzinny po lesie zaliczony plus godzinka ćwiczeń z Jillian, dietka wzorowo :) to tyle na dziś jutro może powtórka ;) Theredone no nic nie piszesz że ćwiczysz byłam przekonana że wszystkie odpoczywamy przez tą majówkę ;)

Gość Zrzuć brzuch
Odnośnie diety i ćwiczeń to polecam Ci zajrzeć na bloga http://zrzucbrzuch.blogspot.com/ znajdziesz tam naprawdę wiele ciekawych i fachowych informacji jak i gotowe przepisy potraw. Bloga prowadzę wraz ze swoją dziewczyną i opisuje na nim swoją przygodę z odchudzaniem.

Co to za cisza meldować się po majówce!!! Dzisiaj spacer tylko 30min bo miałam trochę do zrobienia w ogrodzie za to powracam do ćwiczeń z wielką motywacją :) Dzisiaj stwierdziłam że trochę wieje nudą w moich ćwiczeniach i ściągnęłam Ripped in 30 Jillian, kiedyś już nad tym myślałam ale byłam przekonana że to może za lekkie będzie bo tyle treningów mam za sobą a tu taka miła niespodzianka :) to tylko 35min a ja się spociłam strasznie! ćwiczenia wszystkie znałam z innych treningów Jillian ale fajnie je połączyła w Ripped i czuć że kalorie lecą jak się ćwiczy chociaż nie męczą bardzo, nie wiem co na te ćwiczenia moje kolana ale jak nie będą bolały chcę ćwiczyć wg zaleceń 6 dni w tygodniu każdy level. Zobaczymy co z tego wyjdzie ale bardzo bym chciała żeby Ripped mi pomógł zrzucić te ostatnie 3kg może w miesiąc się uda ale dieta przede wszystkim, drugi dzień nie grzeszę i pokutuje za majówkowe obżarstwo ;) oby tak dalej! Jeszcze coś dla miłośniczek Jillian znalazłam info o nowym DVD Hard Body ale nigdzie nie znalazłam do ściągnięcia :( chyba zbyt świeże albo niedokładnie szukałam. Jutro się zważę i zmierzę zaktualizuję stopkę, strzelę fotkę i podejmuję nowe wyzwanie z Jillian :)

Gość marianna pe***
czesc

Czołem! Ja wczoraj callanogodzina, dzisiaj dwa długie spacery i mobilizuję się do callanogodziny....zobaczymy, co z tego będzie :D trzymam kciuki, Dziewczyny:)

Dwa dni przerwy w callan, ale dzisiaj szósta callanogodzina zaliczona!:)) nie, żeby tamte dni bez aktywności, duuużo spacerów!:) czekam na Wasze raporty, Laski Nebeske!:D

Gość Malena ***
hej, co takie pustki? Ja sie prawie wyleczylam i powoli dorzucam rower i cwiczenia. Wczoraj pierwszy raz od mca zrobilam caly 17 minutowy zestaw na ramiona :) faktycznie szkoda byloby w galarete sie przemienic :) U mnie spadki w obwodach, raz nawet waga pokazala 60.5 i czulam ze chudne w oczach- chyba od tej choroby..ale juz waga w normie - tzn 61.5 a obwody moje docelowe - biodra 96-97, uda 56 motywacja wraca i trzeba sie zmierzyc z cellulitem, toc to szortow sezon nadchodzi :) pozdrawiam i zycze wam wytrwalosci- chwalcie sie wynikami theredone- jak po callankie, leca centymetry?

Hej Malena! No w końcu ktoś się pokazał!:) W sumie, to nie wiem, czy lecą, bo teraz okres, to w moim przypadku mierzenie mija się z celem. :D Mam wrażenie, że cm nie lecą, ale to wszystko jakoś...lepiej wygląda:) jakieś takie...hmm...może bardziej zbite ciało:) wczoraj ósmą cg zrobiłam, dzisiaj też zamierzam :) pozdrówki!:)

Witam, ja mam za sobą pierwszy tydzień Ripped z Jillian, 5 dni ćwiczyłam i super działają te ćwiczenia na moje samopoczucie bo nieźle się napocę przez te 35min a nie czuję zmęczenia, chyba przez hantelki 1,5kg taki wycisk bo jakbym wzięła lżejsze to już nie było by to ;) Dzisiaj zaczynam drugi tydzień Ripped ciekawa jestem jaki będzie kolejny level oby podobny wycisk. Co do efektów to na razie nie sprawdzam bo jestem przed okresem i na dodatek po weekendzie pełnym niezbyt dietetycznego jedzenia ;) ale jak zwykle od poniedziałku dietka wzorowo no i zobaczymy czy uda mi się jeszcze schudnąć ;) Pozdrawiam :)

hej melduje ze nogi i brzuch wykonalam, nie bylo tak strasznie, latwiej niz jak zaczynalam kiedys te cwiczenia, czyli nie stracilam formy przez chorobe, hurra :) wpadajcie bo topik nam zaniknie :) co tam u was, jak pogoda? U mnie tylko 10-12 stopni i padalo dzis

hej melduje ze nogi i brzuch wykonalam, nie bylo tak strasznie, latwiej niz jak zaczynalam kiedys te cwiczenia, czyli nie stracilam formy przez chorobe, hurra :) wpadajcie bo topik nam zaniknie :) co tam u was, jak pogoda? U mnie tylko 10-12 stopni i padalo dzis

Hej hej! Ja nie wiem, ile stopni, bo ciągle prawie spóźniona byłam i biegłam wszędzie :D u mnie dzisiaj jeden dwugodzinny i dwa godzinne spacery, plus dziesiąta - hurra! - cg:) pozdrawiam i spadam spać:))

Hej! U mnie pod górkę idzie hehe zniknął z Chomika mój Ripped nie mogłam ściągnąć week 2 :( znalazłam na jakiś darmowych stronach do ściągania włączyłam i zaczęłam ćwiczyć po rozgrzewce filmik się zaciął i musiałam sobie darować, dzisiaj już wykombinowałam i ściągam z tych stron ale nie wiem co z tego wyjdzie bo tak to wolno idzie :( Malena u mnie ostatni tydzień był upalny a od weekendu ochłodzenie i deszczowo więc czekam znowu na słoneczne dni żeby się opalać, już trochę nabrałam koloru nawet spaliłam sobie okolice biustu hehe ale nadal nogi i brzuch blade. Theredone 4 godziny spacerowania tylko pozazdrościć ;) callan świetnie Ci idzie! z taką ilością ruchu to efekty będą ekspresowe ;)