Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CO POLECACIEIIEkdff

CZY W BIEDRONCE MACIE JAKIES ULUBIONE PRODUKTY GODNE ZAUFANIA?????

Polecane posty

Dlaczego wy ludzie dajecie sie tak nabijać w butelkę! Produkty owszem te same ale jeśli chodzi o markę ale już nie o gramature. Bo np kawa prima jest w biedronce tania dlatego ze ma 200g a w innych sklepach droższa jest ponieważ jest większa- ma 250g! Coca cola owszem też tansza bo ma 2l a nie jak w innych sklepach 2.5l. Tak samo z tymbarkiem w biedronce bodajże 1.75 a w sklepie 2l. Dodam jeszcze jogurt jogobella duży w biedronce jest 350g a w zwykłym sklepie ma 500g. Teraz już rozumicie te niższe ceny???

Dlaczego wy ludzie dajecie sie tak nabijać w butelkę! Produkty owszem te same ale jeśli chodzi o markę ale już nie o gramature. Bo np kawa prima jest w biedronce tania dlatego ze ma 200g a w innych sklepach droższa jest ponieważ jest większa- ma 250g! Coca cola owszem też tansza bo ma 2l a nie jak w innych sklepach 2.5l. Tak samo z tymbarkiem w biedronce bodajże 1.75 a w sklepie 2l. Dodam jeszcze jogurt jogobella duży w biedronce jest 350g a w zwykłym sklepie ma 500g. Teraz już rozumicie te niższe ceny???

Gość cvbvb
kornela ale dowaliłaś :D doskonale wiem, po przeliczeniu również bardziej sie opłaca. i wiem też, że w biedrze coca cola ma 1,75 l a oryginalnie 2l :P

Tylko to jest ten problem ze ludzie robią tam zakupy szybko i nie patrzą dokładnie bo biora a są przekonani ze cena jest niższa bo produkt taki jak w innym sklepie a tu nie prawda. Bo mniejszy więc i cena mniejsza.

Gość jakis czarny mam
moja mc cafe jest wieksza i tansza:)

Gość mróóóóóóóóóóóóóóóóówa
ja kupuje to mięsko paczkowane z biedronki tym bardziej że producentem są morliny i pstrąg , dorada

Gość wifigdansk
jeku jak mozna pomyslec ze wiekszosc produktów jest z chin.i to zywnosciowych? to co oplacałoby się im sprowadzac jogurty,twarożki,kielbasy itd z chin haha przeciez to robią polscy producenci a nawet niekore marki sa znane jak w innych sklepach-wlasnie jogobella,nestle,nivea itd-tez tam wprowadzają swoje produkty. ktos ci autorze bzdur naopowiadał o biedronce i teraz ciemna masa w to wierzy.niewiem wogole skad wziął sie wstyd kupowania w Biedronce,przeciez to taki sam dyskont jak inne,wszedzie takie sa,w Niemczech tez jak powstały tanie sklepy to ludzie się tam rzucili i się nei wstydzą,jak mozna byc takim snobem. tam sa normnalne propdukty a o wiele tnasze ceny a niektore rzeczy sa naprawde cudne w smaku.zwlaszcza słodycze. a co do tej cocacoli to pewnie komus chodziło ze jest tanszy odpowiednik-cola biedronkowa a w samku b. podobna do tej oryginalnej. wiec po co mam kup[owac cos za 5 zł jak moge zaplacić 1,50? i jeszcze jedno-tam sa zawsze rzeczy swieże.nigdy nie natrafilam na cos zepsutego czy przeternimowanego w przeciwienstwie do innych "normalnych"sklepów. np ostatnio kupiłam w takim innym sklepie twarozek no i był zepsuty (choc data waznosci byla dobra!). a w B jest zawsze swiezy.podobnie było ze smietanką do kawy i salami. poprostu B wymiata i nie ma się co oszukiwać.a w innych sklepach swieci pustkami.poza tym tez w moim osiedlowym spotkalam się wqiele razy z chamstwem wrecz. (np chcialam się dowiedziec ceny no i zeby nie przeszkadzac paniom sprzedawczyniom to poszłam do czytanika,niestety w zaden sposob nie mogłam odczytac. wiec wziełam ten produkt i poszlam do kasy się zapytac to babka sie na mnei wydarłą ze PRZECIEZ SA CZYTNIKI!!! inny przyklad-po skasowaniu-mialam duzo zakupow no i pakowalam je w normalnym tempie ani za szybko ani za wolno.to pani się na mnie wydarłą ze opozniam kolejkę ( a przeciez odsunełam się na bok i mogł ktos nastepny juz dokonywac zakupow). w B nigdy nie spotkalam się z brakiem kultury.

Dodam ze kurtkę w biedronce np bagietki z masłem czosnkowym. Batoniki. Jogurty. chusteczki higieniczne. lakier Do włosów taft był większa niż standardowo . Worki na śmieci zwłaszcza ze maja folie do wiązania. Ściereki kuchenne. Płatki kosmetyczne. Byłam zadowolona z E koncentrat do plukania2x2l 17zł. nie polecam kupowac pampesy dada. Strasznie strasznie smierdza. A cukier też bez rewelacj cały zbity w kostke a reszta to maka. Można pochwalic kosmetyki.

Gość wifigdansk
Tylko to jest ten problem ze ludzie robią tam zakupy szybko i nie patrzą dokładnie w innych sklepach tez ludzie się spieszą i nie patrzą dokladnie.zresztą nikt nikogo nie pogania w biedronce i nier zabrania dokladnie przyjrzec się produktowi i przeczytac jego opis.

Gość ja kupuje w biedronce
bardzo czesto piwo calsberg jest duzo tansze nawet o zlotowke niz w innych sklepach, w ogole oferta piwa i nie mowie tu o tych marki biedronka, ale normalnych jest duzo korzystniejsza niz w innych. Dlatego w piwka zaopatruje sie w biedro, tylko szkoda, ze piwo nigdy nie jest w lodowkach. Nawet nie ma lodowki na napoje/piwa a szkoda. Kupuje tez pierozki ruskie, sa po prostu mega! lazania jest bardzo dobra kluski slaskie pyzy kupuje tam wszystko co do gara i lodowki mozna wlozyc wszystko mi smakuje takie deserki czekoladowo-kakaowe, camembert, sery zolte wedzone, serki na kanapki, pasty, salatki, twarozki, mleko, platki sniadaniowe, musli, monti (orzeszki w czekoladzie z kolorowa polewa), biszkopciki, platki do demakijazu, chusteczki nawilzane, plyny, reczniki jednorazowe, i papier toaletowy. Ze wszystkiego jestem zadowolona miesko paczkowane piersi, sznycle, schabowe, mielone tez kupuje

Gość wifigdansk
KornelaAa jakoś dziwnie piszesz,jak nie po polsku. "nie polecam kupowac pampersy"-chyba pampersów. itd...

Gość Klient.!
- Słodycze (i te znanych marek [ często większe opakowanie za mniej] i "podróbki" biedronkowe) - krem do dłoni i krem do ciała regenerujący i nawilżający (taki w czerwonym opakowaniu) - piwo (te znanych marek [tańsze niż gdzie indziej] + Zagłoba Okocimski (Okocim dla Biedronki) - Chipsy, chrupki, orzeszki, przekąski [ Laysy i Cheetosy mają większe paczki niż gdzie indziej a są tańsze] - Produkty okazyjne w Biedronce [czasem mają np jakiś Smak chipsów Lays okazyjnie {np jak był mecz Polska-Niemcy to były 2 smaki Polski i Niemiecki} albo po prostu ściągają okresowo coś czego nie ma do kupienia w Polsce a jest na zachodzie np na halloween mieli chrupki MonstrerMunch keczupowe]

Gość Klient.!
aha jeszcze - płyn do mycia podłóg - i żel do higieny intymnej intimea (ta niebieska, łagodząca) - BARDZO DOBRY

Gość Klient.!
A no i podróbka mydła Dove

Gość wifigdansk
pampersy i cukier w Biedronki sa OK nigdy nei natrafilam na taki ktory był "zbity" a resztą to "mąka".cukier to cukier. a pampersy te tansze sa wszedzie takie same ( w B,realu,tesco itd...) produkuje ta sama firma (wiem,bo czytałam na opakowaniu.tyle ze w realu dla reala itd... no wiadomo ze oryginalne pampersy sa lepsze,ładnie pachną itd...ale tez niezle pociagają po kieszeni.ja-ja mialam kase to kupowałam te lepsze pampersiki ale jak nieraz mialam mało to i te z biedronki.nigdy się dziecko nie odparzyło.a wogole pampersy to masakra-wydatek,wiecznie się je kupuje i wiecznie ich brakuje,z chwilą gdy moja nauczyla się robic na nocnik-poczulam niesamowita ulge i byla to jedna z najpiekniejszych chwil mojego zycia:D

Gość gdahgda
ja lubie: mleczko do deakijazu be beauty to rozowe biala czekolade magnetic - smkuje jak biala milka! szpinak mrozony - w fajnej ormie malych brylek soki te niby Paoli soki niby karotki ;) sery wszelkiego typu rysze, kasze, makarony alkohol i fenomenalna Sangrinita :) uwielbiam do sobotniego obiadku z narzeczonym :) miesa tam nie kupuje, pieczywo w biedrze jest srednie.

Gość gdahgda
ryże oczywiscie! :)

bardzo często robię zakupy w biedronce, bardzo polecam ketchup, bo smakuje jak ten znanej firmy, a jest o połowę tańszy, parówki berlinki wyprodukowane specjalnie dla biedronki - w opakowaniu jest jedna więcej niz zwykle, a cena dobra, warzywa, owoce, warzywa na patelnię, tuńczyk, no jest tego bardzo, bardzo dużo. Polecam Biedronkę !

do wifigdansk- czasami zdarzają mi się takie pomyłki w słowach dlatego ze często pisze z telefonu a nie na laptopie więc słowa czasami nie zauważam (z pośpiechu) żeby zmienić :P :P :P

Gość rooogaśś
Ja w Biedronce zawsze kupuję wafle Estella o smaku Toffi za 99gr, są przepyszne polecam.

Gość klkarasakaka111
łosos swiezy czy wedzony kielbasa gospodarza (ogromna zawartosc miesa i znacznie mniej chemii niz w tych "markowych", w dodatku bardzo malo tluszczu i przepyszna) owoce- zwlaszcza banany i jablka warzywa tez ok maja, czosnek polski serek wiejski surowki sa pyszne, te w pojemniczkach cukierki na wage chipsy top o smaku szynki maslo- 82% tluszczu mleko minus u mnie maja za majonez bo winiar nie znosze a jest jeszcze jakis drugi ale jak przeczytalam sklad to sama chemia wiec wole nie brac. szkoda ze kieleckiego nie maja :(

Gość a po co ci kielecki w biedronc
kielecki mozesz kupic w innych sklepach przeciez

Gość ale bym ci
właśnie MC CAFE PREMIUM normalnie 250g kosztuje 11 zł w niektórych sklepach 11 zł za 200 g a w biedronce 275g za niecałe 9 zł, musztardy rikka , produkuje kamis albo knor mają ta sama gramature \, jak i wiele innych produktów

Gość ale bym ci
a co do mleka z biedronki 3.2% "prawdziwe" ostatnio otwarłam , mówie kur... zepsute , bo jakieś kawałki tam pływają , ale, myśle wyleję do czegoś zobaczę co t , najwyżej zaniosę im i wyleję na sklep :-P , przyglądam się temu .... wącham :D smakuje ... jakiez było moje zdziwienie gdy okazało się że to śmietana się oddzieliła :D

Gość pamamma
CIASTECZKA OWSIANE BONITKI SMAK ORZECHOWY. moja milosc ❤️

Gość psychorocking
o właśnie ciasteczka owsiane pycha oprócz owsianych te precle maślane pycha płyn niebieski do higieny intymnej frytki2,5 kg opłaca się sok 2 l. pomarańczowy te produkty polecam z czystym sumieniem

Gość dgsgs
rurki z kremem w pomarańczowym opakowaniu pycha !!! :D