Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość e-papier

E-papieros w ciazy.

Polecane posty

Gość gość
E papieros zawiera substancje które są równie szkodliwe dla zdrowia jak substancje smolite w zwykłym papierosie. Mój tata chorował na raka płuc (nałogowy palacz) więc zawiozłam mu e papieros, zaciągnął się i zaczął się przyduszać. Tata miał już wtedy tlen . Lekarka powiedziała że jak pan chce i musi zapalić to proszę zwykłego papierosa bo to dla pana jest jeszcze gorsze. Nie mieszkam w Pl ale ostatnio czytałam że EU prowadzą debatę nad szkodliwością e papierosów o jakiej się wcześniej nie mowiło. Nie będę tłumaczyc artykułu ale autorko to nie jest papieros dla ciężarnych. Sama jestem obecnie w 8 tygodniu ciąży i przed ciążą paliłam pół paczki dziennie. Rzuciłam w 6 tygodniu i jest ok, nie myślę o papierosach a e papierosa bym w życiu nie paliła, zresztą on ci nic nie da bo nie jest podobny do zwykłego , nie daje rauszu w głowie a jedynie zadrapie w gardle i wylatuje para (moja Mama go ma).

Gość epek
Nie wiem musisz zapytać lekarza lub kogoś kto to sprzedaje. Polecam Intersmoker - znakomity sklep

Gość stacjonat
Intersmoker - to portal z e papierosami a nie sklep! Sklep mają stac. z tego co wiem.. na allegro też prowadzą sprzedaż

Gość gość
ja uwielbiałam palić! Nie wyobrażałam sobie żeby rzucić. Pewnego dnia zrobiłam test bo okres mi się spóźniał, zobaczyłam 2 krechy i od tego dnia nie palę (zostały 4 miesiące do końca ciąży). Pierwsze dni bez - masakra. Czasami leżałam na łóżku i płakałam, ale nie tknęłam ani zwykłego ani e-papierosa. Nie wiem jak jest z ich szkodliwością, ale uważam, że lepiej nie ryzykować. Nie ma wymówki, że 1 papieros nie zaszkodzi - dysonans poznawczy tak zwany :/

Gość gość
Moja kuzynka wapowała całą ciążę z liquidem 12mg i póki co wszystko ok.

Gość gość
E-papierosy muszą przejść sporo testów, zanim trafią na rynek. Przeprowadzaniem takich badań zajmuje się firma www.smoky-lab.pl Gdyby e-papierosy były niebezpieczne to nie zostałyby wprowadzone na rynek. Co do palenia ich w ciąży to niestety nie wiem czy można to robić.

Proszę o radę. Razem z mężem palimy. Moja córka jest w ciąży i powiedziała mi, że przez nas pali. Problem jest w tym, że nienarodzone dziecko cierpi przez tą sytuację a cała wina spada szczególnie na mnie. Jestem zdesperowana. Istnieje instrukcja jak rzucić palenie? Może być drastyczna ale niech będzie skuteczna…