Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehhhhhhhh

małe piersi wielki kompleks :(

Polecane posty

Gość nneka z automatu
malutkie, to fakt, ale słodkie i suteczki mi sie podobaja, głowa do góry biust to nie wszystko ;)

hmmm moze po dziecku nabiorą kształtu :)

Gość drabba
Bardzo fajny, zgrabny biust :) naprawdę :)

Gość ehhhhhhhh
k

Gość ehhhhhhhh
ja się wstydzę rozebrać przed jakimkolwiek facetem :(

Gość stooolicaw
Ile masz cm pod biustem mierzone ciasno i w biuście mierzone luźno?

Gość stooolicaw
masz fajną figurę, jesteś szczuplutka, z dużym biustem wyglądałabyś śmiesznie, najważniejsze to zaakceptować siebie, mały biust też jest fajny:)

Gość nneka z automatu
kochana, musisz zaiwetsowac w odpowiednio dopasowany biustonosz i zobaczysz Twoje piersi beda wygladac jeszcze ładniej, a normalny facet jesli ma w lozku zgrabna szczupła dziewczyne nie patrzy na rozmiar miseczki, co masz zrobic,że takie masz? CIESZYSĆ SIĘ Z NICH ;)

Gość ehhhhhhhh
kurczę nie wyświetlają mi się posty

Gość ...123456
masz ładne małe piersi, sutki też są śliczne. jesteś zgrabną i na pewno ładną kobietą więc głowa do góry, cycki to tylko dodatek :)

Gość ehhhhhhhh
wiem z tym lustrem to wtopa ale nie mieszkam sama i nie ja je tak usyfiłam, czekam aż posprząta to ta która to zrobiła :P

Gość nneka z automatu
a mogłabyś zdradzić ile masz lat?

Gość ehhhhhhhh
nie, zgrabna to akurat nie jestem mam małe piersi i grube nogi.. zmierzyłabym dokładnie obwód ale nie mam czym

Gość ehhhhhhhh
23 lata mam

Gość ehhhhhhhh
hmm ktoś tu pisał o dobrze dobranym staniku, ok to pomaga ale nago dalej wyglądam jak wyglądam...

a tak poważniej - nie łam się, cycki masz fajne i pasujące generalnie do całości. jeśli jeszcze do tego jest z Ciebie miła kobitka, to kompletnie nie masz się czym przejmować

Gość stooolicaw
Jesteś zgrabna! Widzę szuplutkie ciało, ładnie wcięcie w talii. Skąd w Tobie tyle kompleksów? I tak jak reszta mówi - musisz dobrać dobry bistonosz, dobry biustonosz sprawi, że piersi będą ładnie wyglądały, dlatego zapytałem o te rozmairy, to podstawa! Jak kupujesz biustonosz nie widząc jakie masz wymiary?:)

Gość stooolicaw
Wiadomo, najpierw się patrzy na kobietę w bieliźnie, ładna bielizna potrafi baaardzo podniecić faceta, a co do nagości to Ty nago też świetnie wyglądasz, nie masz wałków tłuszczu, ladne wcięcie w talii.

Gość ...123456
proszę Cię, popadasz tylko w kompleksy. a założę się, że niejeden ogląda się za Tobą. moja była miała piersi podobne do Twoich, również narzekała na uda i pośladki, że za duże. po zdjęciach już mi się podobasz. pozdrawiam :)

Gość lukaswojc@vp.pl
Jak to mówią: "Małe jest piękne" ... Mi na przykład bardzo się podobają, są kształtne, sprężyste... masz piękne sutki... Ładne są po prostu... I nie wstydź się facetów bo gdybyś wiedziała ilu z nich ma małe fiutki ;-) Tylko że tego nie widać :-) Oni też mają kompleksy a nie potrzebnie bo zazwyczaj ludzie tak się dobierają się zarówno jednej jaki i drugiej stronie pasuje... A poza tym to: "Małe jest piękne..." :-)

Gość ehhhhhhhh
ktoś tu pytał o mój rozmiar, tak 70B ;) ale chciałam się tak co do mm zmiezyć ale nie mam czym :P

Gość wiolakarolka32
Autorko nie mam nic do Twoich piersi, bo zarówno te małe, jak i duże mogą być piekne pod warunkiem, ze są jedrne i zadbane, ale 70B to Ty na pewno nie masz. Na moje oko to jest miseczka A lub AA, tak jak ktoś napisał zmierz się dokładnie i zacznij nosić odpowiedni staniczek, bo on naprawdę potrafi wymodelować biust, warto zapłacić więcej, ale czuć się komfortowo, źle dobrany stanik deformuje biust. Na zakończenie miseczka B to 14-15 cm różnicy między biustem a tym co jest pod biustem, na moje oko u Ciebie to będzie z 10-11 cm różnicy.

Gość ehhhhhhhh
nie sądziłam, że spotkam się tutaj z takimi komentarzami. miłe jest to ;) tylko jakoś do mnie to nie bardzo dociera...

Gość ehhhhhhhh
70B to mi gorseciarka dobrała..A jest za mała, teraz jak tak patrzę to na zdjęciach może faktycznie ciut mniejsze wyszły...