Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adam26...

Związek 30 latka z 15 latką jest dla Was dziwny?

Polecane posty

Gość kochany
Nie nazywajcie mnie od pedofila bo widze że co poniektórzy nie znają definicji tego słowa. Zakochałem się w 15 latce. fakt. Ale ona była już wtedy jak dorosła kobieta. Potem się dowiedziałem ile ma lat. Cały czas bym jej dawał wtedy z 20. Nienawidzę pedofili i najchętniej bym każdego wytępił. Moja dziewczyna nie miała w sobie nic z dziecka, nie miała nawet w sobie nic z nastolatki jak ją poznałem. Była wtedy jak zmęczona życiem dojrzała kobieta która dopiero teraz zaczęła mi rozkwitać.

Gość gość
nie kłam pedofilu, każdy pedofil twierdzi ze dzieci wyglądały "dojrzale" i dla tego na nie leci

Gość gość
"Jest głupia i nic nie wie o życiu, o mężczyznach, o psychologii, i złożoności ludzkiej natury. " No nie bo 25 letnia baba wie wszystko. A przynajmniej tak myśli, bo za swoich czasów dawała się zerżnąć największym idiotom, bo koleżanki już to zrobiły.

Gość gość
życzę takiemu 30 latkowi pomyślności z 15 latką

Gość kochany
gość 22.12 A skąd ty możesz wiedzieć i wypowiadać się w tej kwestii co do mnie? Nie znasz to nie oceniaj. Do dzisiaj jestem ze swoją kobietą. Nie dotknąłem jej ani razu. Nawet przytulić się nie chciała. Pierwszy raz ją pocałowałem jak 18 stke miała. A jestem z nią już 7 lat. W tym 5 lat mieszkamy razem.

Gość gość
prowo jak chooy, tu nic kupy się nie trzyma pelikany czytaja

Gość gość
Na kafe siedza rozne zboczki wiec z pewnością i pedofile się znajda.

Gość kochany
Miałem już 4 dziewczyny. pierwszą jak obaj mieliśmy 18, druga była rok młodsza, trzecia 4 lata młodsza jak miałem lat 26. Dwie pierwsze leciały na kase, a trzecia wyjechała i mnie zostawiła. Potem przez 4 lata byłem sam i w końcu poznałem ideał kobiety zakochałem się. Kochałem prawdziwą miłością, moja wina że miała wtedy 15 lat i nie spotkaliśmy się trzy lata później? Nie. Kocham ją. Jest moją księżniczką, jesteśmy razem już tyle. Ona jest cudowna, jest dla mnie wszystkim.

Gość gość
2/10 za wymyślenie długiej historyjki

Gość gość
jedna osoba pisze te posty by potwierdzic swoja teze :D:D hahahahahahahahaha bo kazdy linczuje :classic_cool: najlepszy zwiazek to mlody i stara ;)

Gość kochany
wierzcie, nie wierzcie. Nie interesuje mnie to. Ja wiem swoje. Tak czy siak. Nie mam nic przeciwko takim związkom. Aczkolwiek nie byłbym zachwycony gdyby moja córka postąpiła tak jak ja i moja dziewczyna. Bo mój skarb jest odpowiedzialny, rozsądny, nie ufa tak szybko ludziom. Ale jakie będzie nasze dziecko, nie wiadomo, moja dziewczyna trafiła na mnie ze szczerymi uczuciami, ale moja córka której jeszcze nie mam może trafić na jakiegoś typka który chce tylko jednego, więc rozumiem czasami niektóre sytuacje.

Gość gość
my tez wiemy swoje:classic_cool: co tak sie produkujesz peduś, nie masz obowiazkow w domu bo caly dzień tutaj siedzisz?

Gość gość
Caly dzień od kilku dni ,jakiś nierob was trolluje a wy z nim piszecie :D

Gość mareczek0850
A jak 30 latka jest z 15 letnim chłopakiem to juz w porządku tak? Ludzie dajcie im spokój. Facet pisze ze sie kochają, pisze ze dziewczyna jeszcze nie ruszona to o co cała afera?

Gość gość
mareczek i kochany to ta sama osoba nierób pedofil

Gość kochany
Tak sie składa że mam dobrze platną pracę i dzisiaj istnieje coś takiego jak wifi w telefonie

Gość kochany
Nie wiedziałem że jak jest się z 22 latką to jest się pedofilem. Ojej to chyba powiem swojemu szwagrowi żeby lepiej się nie kręcił koło swojej 23 latki. Bo o pedofilie go oskarżą.

Gość gość
robota w której caly dzień ktoś siedzi na forume:classic_cool: przyznaj, ze jesteś jednym z wielu typowych kafeteryjnych nierobów i ci się marza podrywy młodych dziewczyn, jak to typowy stulejarz z kafe:classic_cool:

Gość gość
osoba ktora w wieku 30/40 lat biere sie za zwiazki z dziecmi jest nienormalna i podlega pod kodeks karny :classic_cool: do gazu z wami odmieńcy

Gość kochany
Jeżdżę do klientów, sprzedaje części samochodowe. Praca jest ok. Nie interesują mnie młode panny bo wszystkie są puste, wtedy 7 lat temu poznałem moją dziewczynę. Kocham ją nie zamierzam jej zostawiać

Gość kochany
I zgodze sie że jeśli dojrzały facet zadaje sie z małoletnią, ale dlatego że ma coś nie po kolei i lubi dzieci to na takiego to nawet kara śmierci, bo mu to nie przejdzie. Ile razy jest że wypuszczają takiego i do tragedii dochodzi. Ale jak ktoś jest pewny swej decyzji, odpowiedzialny i traktuje taki związek poważnie to nie widzę problemu.

Gość gość
Hitler by szybko z toba zrobil porządek:classic_cool:

Gość kochany
aha.

Gość gość
A jeśli kobieta ma 22 lata a mężczyzna 37? x to tylko w wypadku, gdy ma bardzo gruby portfel

Gość gość
Baby są zazdrosne, że młoda, ładna, ma jędrne ciało i mężczyznę, który ją kocha i akceptuje. Nie ważne ile ma lat ważne, że ma coś czego one chcą a nie mają! Tak samo kobiety polskie obrażają Ukrainki i polaków, którzy się z nimi związali.

Gość kochany
Nie wiem w czym problem. Jestem z dziewczyną . Chcę się jej oświadczyć, założyć rodzine. Między nami jest prawdziwa miłość

Gość gość
Patologia

Gość gość
stare baby po 30 żalą się, że chłopacy, których olewały związali się z młodszymi lepszymi

Gość kochany
Mam wrazenie ze piszą tu tylko starsze kobiety ktore sa teraz zazdrosne bo nie potrafily sie dostoslwac do dzisiejszych czasow. Taka prawda ze dzisiaj nie jedna 16 latka ma więcej oleju w głowie niz taka 30 latka. Np. moja kobieta. bardzo mądra i rezolutna i bardzo odpowiedzialna

Gość gość
chore taki facet powinien leczyc sie u psychiatry, bo ewidentnie z nim nie halo