Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adam26...

Związek 30 latka z 15 latką jest dla Was dziwny?

Polecane posty

Gość gość
Ty w ogole nie wiesz co piszesz, starzy wygladaja mlodziej, a mlodzi starzej/ dojrzalej. LOL Tam gdzies w temacie piszesz o nastoletnich chlopakach, ze sa "gowniarzami" ale o nastoletnich dziewczynach ze sa dojrzale i slodkie. :D LOL2 Ze mlody chce seksu, a stary czego chce? LOL 3 40 letni gamon ma latac na wywiadowki a nie z dziewczynkami pod raczke. Pisz sobie fantasto dalej te kocopoly, nikt tego forum nie czyta oprocz kilku osob :D Nie ma, nie bylo i nie bedzie zwiazkow starych dziadow z 15 latkami - dziewczynami i chlopcami. Nie uraczysz takich w swoim otoczeniu, co juz zostalo wylozone w tym twoim temacie: http://f.kafeteria.pl/temat/f1/nie-dajcie-sie-oglupiac-ze-mezczyzna-robiacy-sex-z-malolata-to-pedofil-p_6515713/3

Gość Jerzy38
Ja szukam dwudziestoparolatek, ale strasznie ciężko, nie chcą się spotkać po raz drugi. Jestem przystojny, tylko trafiam na atencyjne k****y z portali. Młodsze od nich to nawet nie chciały rozmawiać, więc nie ma o czym mówić.

Gość Grzes42
Nie wiem dlaczego, masz 38 lat i nie możesz trafić, ok rozumiem Cię jak najbardziej, wiem że to nie jest łatwe, owszem byłem w związku z dziewczyną młodszą o 20 lat 2,5 roku, to jednak jest możliwe , poza tym byliśmy narzeczeństwem, powód chorowała , miała problemy hormonalne, gdyby nie to, byli byśmy razem dalej im została by moją żoną, ale się odwróciło i również zostałem sam, ale trzeba próbować dalej, owszem podrywały mnie nastolatki, jak nie będę miał wyboru wśród dziewczyn 20 kilka lat , co oczywiście bym preferował, to wezmę nawet nastolatkę, dlaczego inni na tym forum przekreślają wiek mężczyzny, w moim środowisku jest dużo małżeństw z dużą różnicą wiekową i żyją długo i szczęśliwie ze sobą, kiedyś nawet byłem na Duńskim weselu, gdzie partner ( pan młody) był starszy od swojej przyszłej żony o 22 lata, i wszyscy szczęśliwi, mało tego na ulicy podrywała mnie 15 i 16 latka, chciały się ze mną umówić, reasumując ; jest to możliwe by poznać się bliżej, oraz zbudować związek, miłość nie do końca patrzy w metrykę, w dużej mierze zależy również od preferencji danej osoby.

Gość gość
Grzeeesiu bajkopisarzu skończ bajdurzyć 🖐️

Gość Grzes42
Piszę co mówię, opieram się na faktach, nie wierzysz mi i nazywasz mnie bajkopisarzem, to twój problem. Jeżemu 38 życzę by sobie znalaż ładną i młodą dziewczynę do miłości i życia.

Gość Grzes42
Przepraszam za błąd z pośpiechu, Jerzemu38 życzę miłej młodej dziewczyny, do miłośći.

Gość Grześ42
Faktycznie z nerw można popełnić błąd ortograficzny, czasem nawet życiowy, wśród naszego społeczeństwa, oczywiście nie generalizuję.

Gość Grześ42
Swoją drogą ; jeżeli nastolatka chce się ze mną umówić i nie tylko na sex, to dlaczego nie? Muszę taką tylko w sobie rozkochać.

Gość Grześ42
Swoją drogą to każdego mogę wyroohać, od 5 latka do dziadka :)

Gość Grzes42
Ale chamstwo, jeszcze raz ktoś mi się podszyje pod moje imię, to takiego hajtera posadzę do sądu.

Gość Grzes42
Ale chamstwo, jeszcze raz ktoś mi się podszyje pod moje imię, to takiego hajtera posadzę do sądu.

Gość gość
ahahahaha do sądu :D starszy panie skąd ty się wziąłeś, alf z planety Melmak? :D

Gość Grzes42
Wiesz kto to jest starszy pan? To osoba która ma 70 80 lat. a nie 40 letni facet, z wyglądu 30 latek. Faktycznie nawet 15 latka do mnie pasuje, heh.

Gość Grzes42
Nie uwierzycie co mi sie dzis rankiem przytrafilo , szedlem sobie w dlugim plaszczu przez park z nadzieja ,ze sie obnaze przed jakas 15 latka idaca do szkoly I juz prawie mi sie udalo odpiac plaszczyk rozkoszy kiedy nagle zza krzakow wyskoczylo trzech napakowanych facetow (jeden z nich byl ojcem Zosi na ktora polowalem juz od miesiaca) no I niestety przycisneli mi morde do ziemi I wyroochali doopsko jeden po drugim :( troche bolalo ,ale poczulem rowniez niesamowity dreszcz rozkoszy -chyba zostane c***a wiezienna I bede mial roochanko codziennie hooj z nastolatkami :)

Gość gość
grzesiu w koncu ktos Cie naprostowal pedofilu z***bany :)

Gość Grzes42
Za podszycie chamie hajterze, jesteś w sądzie.

Gość Jerzy38
podać s******na za podszywki

Gość Grzes42
Jasne Jerzy38, należałoby się takiemu hajterowi.

Gość gość
Troszke ;)

Gość gość
Hmmm nie wiem co zrobić, mam 42 lata a zakochała się we mnie 15 letnia dziewczyna.

Gość gość
jaaasne Grzesiu Koterbo i dlatego całe dnie desperacko i nachalnie zaczepiasz tutaj dziewczyny? buahahah :D:D

Gość gość
OMG, znów ten pedofil :O

Gość gość
Zazdrosne stare baby ktore same lecialy na starszych czepiaja sie rowiesnikow ze spotykaja sie z mlodszymi.

Gość gość
Trochę to dziwne, ale ostatnio chcą ze mną sexu 15 latki, hmmm.

Gość gość
na tym forum jest tyle przemadrzalych kretynow ze mi az ich szkoda, jezeli w polsce prawo czegos nie zabrania to jest to dozwolone i nie ma zadnego# prawie pedofil#, bo to rok roznicy. wogle kto jest w takim zwiazku nie powinien sie wdawac w dyskusje z debilami co uwazaja ze sa ponad prawem!

Gość gość
małolaty dla małolatow dojrzałe dla dojrzałych i tyle

Gość gość
A jak się nie jest umysłowo dojrzałym??

Gość gość
Jak się kocha to wiek przestaje mieć znaczenie, spójrzcie na Chiszpanie, tam takie związki są normalne, ja nie widzę w tym nic nie normalnego!

Gość Edi

Wypisz wymaluj moi rodzicie, tyle że to moja mama zainteresowała się tatą bo zobaczyła w nim... rówieśnika. Teraz mają, mama 60, tata 73 i nie widac jakby pomiędzy nimi była 13-letnia różnica wieku. Co więcej tata jest w dobrej formie.7

Gość Gość

Typowa patologia. O ile fascynajce małolaty starszym facetem można zrozumieć o tyle 30 latek chcący związku z dzieckiem to chory człowiek.