Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adam26...

Związek 30 latka z 15 latką jest dla Was dziwny?

Polecane posty

Gość kochany
Powinien się leczyć bo kocha i dba o swoją dziewczynę w przeciwieństwie do tych młodych łebków co im tylko o przelecenie chodzi?

Gość Psycholog24
Z punktu psychologicznego patrząć nie jest to normalne z jednej i z druhiej strony. Być może 15 latka szuka w starszym partnerze ojca i nieświadomie poszukuje starszego mężczyżny gdyz jej relacje z właśnym ojcem nie były poprawne lub nie miała ojca czy ojciec nie dbał o nią jako o swoje dziecko. Z drugiej strony mężczyzna dużo starszy szukający więzi blizszej z 15 latką ma problemy ze swoją osobowośćią nie musi odrazu to być PEDOFILIA zaznaczam mogą to być problemy na tle emocjonalnym jakieś kompleksy zaburzenia osobowośći. To tyle z punku psychologicznego a teraz jako człowiek wypowiem się tak ze w dzisiejszych czasach to juz nic nie dziwi i osobiście znam pary co mimo młodego wieku partnerki a dużo starszego mężczyżny tworzą udane pary i małżenstwa. Jednak należy okazac szacunek 15 latce i nie wykorzystywać jej młodego wieku i burzy hormonów w czasie dorastania jeśli juz wydaje sie temu 30 latkowi ze to miłość niech poczeka na tę dziewczyne jak podrosnie ze dwa lata chociaz niewykorzystuje jej i jej naiwnośći wynikającej z młodego wieku. Dziewczyny w wieku 15 lat same nie wiedzą czego do końca chcą dziś może wydawać im się to wielką miłośćią jutro mogą juz chcieć być ze swoim rówieśnikiem

Gość gość
"Być może 15 latka szuka w starszym partnerze ojca i nieświadomie poszukuje starszego mężczyżny gdyz jej relacje z właśnym ojcem nie były poprawne lub nie miała ojca czy ojciec nie dbał o nią jako o swoje dziecko." x A być może szuka starszego, bo jej się właśnie kojarzy z ojcem, któremu chodziło o jej dobro? A młodzi chcą tylko zerżnąć i porzucić? "Z drugiej strony mężczyzna dużo starszy szukający więzi blizszej z 15 latką ma problemy ze swoją osobowośćią nie musi odrazu to być PEDOFILIA zaznaczam mogą to być problemy na tle emocjonalnym jakieś kompleksy zaburzenia osobowośći." x A może zaburzenia osobowości mają kobiety 25+/30+ i on woli normalną laskę? W dodatku młodą = ładną?

Gość gość
" jeśli juz wydaje sie temu 30 latkowi ze to miłość niech poczeka na tę dziewczyne jak podrosnie ze dwa lata " Dalej nie jest męskie czekanie, tylko natychmiastowe działanie idące za chęcią. A więc podrywanie, zdobycie i realizowanie swojej wizji związku. Waćpan jesteś psychologiem beznadziejnym!!! ZGROZA

Gość gość
Mnie to nie dziwi.Ja mam 40l a moja partnerka 22l poznaliśmy sie przypadkiem na przystanku Ona czekała na chłopaka który ja wystawił a ja na kolege.Jakoś samo sie to skleciło nawet niewiem kiedy i jest fajnie.;-)

Gość kochany
gość dziś Dzisiaj nastolatki coraz wcześniej tracą dziewictwo. Ja na swoją kobietę cały czas czekam. Ma ona już prawie 23 lata a uparta jak osioł. Ale kocham ją i wiem że warto na nią czekać.

Gość gość
15 latka to jest dziecko i kropka !

Gość gość
Jak dla mnie to wypowiadają się tutaj głównie babki ok 25 roku życia, które wybrzydzały i teraz zostały same albo te co same są w związku ze starszym a teraz marudzą, że ich rówieśnicy mają młodsze. Sam mam 25 lat i jestem w związku z 15 latką. Równolatki mnie albo nie chcą zwykle z powodu bycia spokojnym, niepijącym, dobrze wychowanych itd., są zajęte nawet młodsze o 2 lata są pozaręczane, dzieciate puszczalskie i niedzieciate puszczalskie mnie nie interesują itd. Jest młodsza ale nie stroi fochów i ustaliliśmy, że to ona będzie kierowcą w związku bo ona lubi prowadzić a ja nie i nie ma problemów. Olewacie mężczyzn to potem nie marudźcie, że związali się oni z innymi, które ich chciały!

Gość gość
A ja mam 42 lata wygladam na 28 lat, moja dziewczyna ma 15 lat, wyglądan na 23, jest nam ze sobą dobrze, i co powiecie? nikit nie ma prawa nas rozdzielać.

Gość gość
Koterba staryy koniuchotrzepie już wszyscy na kafe znaja twoje pedofilskie fantazje, powtarzasz się 🖐️

Gość gość
Gdy miałam 15 lat 30tolatkowie to dla mnie były stare dziady. Myślę że to nie jest normalny związek.

Gość Grzes42
Dlaczego nie? Każdy wiąże się z kim zechce w końcu to liberalny kraj. Sam chętnie bym się związał z dużo młodszą dziewczyną, to bardzo miłe uczucie opiekować się taką niewinną dziewczyną, darzyć prawdziwą miłością, coś co jest najpiękniejsze, pozdrawiam wszystkich, a w szczególności dziewczyny.

Gość gość
kotarba wraca jak buumerang :classic_cool:

Gość gość
Oho, Grześ od 15-latek czuwa, stary pedofil :P

Gość gość
gość 2016.02.22 gość dziś PEDOFIL x Po tym można poznać zazdrosną starą babę X Pudło, rozsądnego młodego faceta :P Który nie r/u/cha małolatek.

Gość gość
gość 2016.04.16 A ja mam 42 lata wygladam na 28 lat, moja dziewczyna ma 15 lat, wyglądan na 23, jest nam ze sobą dobrze, i co powiecie? X Powiemy, koleś, że na tyle to wyglądasz chyba na kafeterii :D "Sny o potędze" :P

Gość gość
to w takim razie 18 latek powinien chodzic na podryw do piaskownicy, jesli chce miec dziewczyne.

Gość gość
Weszłam tylko na ostatnią stronę, i już przeczytałam wyzwiska. Nie umiecie dyskutować na publicznym forum? Każdy ma tu prawo do wypowiedzi. Odnośnie tytułu wątku...tak, jest dla mnie dziwny. Bo mloda 15 latka nie nabierze nagle mądrości życiowej i dojrzałości tylko dlatego, że jest w związku. To, że fizycznie spełnia kryteria, to za mało. Nie zna źycia, nic nie umie, niewiele rozumie... Tak, tak, tylko jej się wydaje, że nagle wydoroślała, bo śpi z mężczyzną. Natomiast mężczyzna szukający dziewczyny tuż po 15 tych urodzinach (!), jest kryptopedofilem, narcyzem, zakompleksionym mizoginem egocentrykiem dyktatorem niezrównoważonym psycholem Może być kaźde z osobna lub wszystko razem.

Gość Grzes42
Witaj polsko i polski narodzie, to właśnie jest to, wyzwać kogoś, żle życzyć zabronić.

Gość gość
ten stary gosciu który całymi dniami tutaj siedzi (bezrobocie?) i zakłada tematy pedo jest tak komicznie żalosny że szkoda słow na niego

Gość gość
Zabronić współżycia z 15-latką to NORMA, nie dyskryminacja. Starzy pedofile powinni mieć wszczepiane chipy, albo nosić elektroniczną obrożę i być pod kontrolą.

Gość gość
mloda 15 latka nie nabierze nagle mądrości życiowej i dojrzałości tylko dlatego, że jest w związku. To, że fizycznie spełnia kryteria, to za mało. Nie zna źycia, nic nie umie, niewiele rozumie... Tak, tak, tylko jej się wydaje, że nagle wydoroślała, bo śpi z mężczyzną. Natomiast mężczyzna szukający dziewczyny tuż po 15 tych urodzinach (!), jest kryptopedofilem, narcyzem, zakompleksionym mizoginem egocentrykiem dyktatorem niezrównoważonym psycholem Może być kaźde z osobna lub wszystko razem. X Dokładnie TAK.

Gość gość
Jakby mi jakiś 42 letni zbok tknął córkę, wykastrowałabym pedofila osobiście. O czym tu dyskutować?

Gość gość
dla mnie każda interesująca sie starszymi, nieważne czy to 13 latka czy 25 latka jest dziwką, szukającą tatusia itp.

Gość Grzes42
Macie nasrane w tych głowach, teraz życzę takim, żeby sami do końca życia zostali sami, 0 nadziej na związek, żeby zobaczyli jak to dobrze jest żyć w samotności. Typowe polusowskie podejście, chcesz mieć młodszą już jesteś pedofilem, nie chce mi się czytać tych bzdur.

Gość Grzes42
I jak dziewczyna ma naście lub 20 kilka lat i interesuje się starszymi, to bardzo dobry znak widocznie jest dojrzała, wie czego chce, bo starsi umieją się obchodzić z kobietą, a gówniarze tylko patrzą by wykorzystać, dzieciaki. Poza tym facet zadbany 40 lat, często wygląda lepiej niż nie jeden gówniarz, Dlatego dziewczyny szukają oparcia, sam mam 4 dyszki, faktycznie wyglądam duuuużo młodziej co mi dają inni, i mam większą potęcję niż w wieku 20 lat.

Gość gość
pedofilia to pociąg do dziecka chociaż sie z tym nie zgadzam, bo dziecko moze podniecac np gdy brak seksu

Gość gość
wescie sie walcie przecież to dziecko...

Gość gość
Grzes 40letni koniotrzepie jesli interesuja Cie 15 latki to albo jestes uposledzony albo zboczeniec innej opcji nie ma pogodz sie z tym i lec do psychologa nienormalusie !

Gość gość
Skończ już się tu ślinić na małolaty, starcze.