Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo ciekawi mnie to coś

Co według was oznacza, że kobieta ma wygórowane wymagania ?

Polecane posty

Gość bardzo ciekawi mnie to coś

Proszę wypiszcie tu co to są za wymagania którym nie można sprostać.

Gość Jak wymaga czegoś co w naturze
razem nie występuje.

Podstawowe dwa wymagania: 1. Domyśl się co ja ksieżniczka mam na myśli i zrób to, bo w przeciwnym razie będzie foch - jako że ja nie mogę powiedzieć ci po ludzku wprost. 2. Masz być moim prywatnym kozłem ofiarnym przed/w trakcie okresu na którym będę się wyżywać, bo mi odbiera w te dni rozum i zdolność racjonalnego myśłenia A wszytko inne wymagania da sie przeskoczyć :D

Gość moim zdaniem nieosiągalne
dla "facetów" to: -prawo jazdy -mieszkanie -auto Oczywistym jest, że będą się bronić w nieudaczny sposób (nawet tego nie potrafią dobrze :D ) żeby wyjść z "honorem"

Gość moim zdaniem nieosiągalne
(((d(-_-)b))) x Mam nadzieje, że jesteś sam

Nie ma co polemizować na takie tematy na kafe, bo zaraz się zaczną wyzwiska tych co nie spełniają wymagań - to oczywiste, przy okazji prezentując swój niski poziom intelektu ;)

Nieosiągalne dla facetów jest prawo jazdy i samochód? Szczególnie tym pierwszym się zdziwiłam. Bo ok jeśli kwestie finansowe, ale jeśli nie to, to się nie spotkałam, żeby dla facetów zrobienie prawka było czymś nieosiągalnym O.o

Gość do Młoda
poczytaj sobie forum, prawko dla tutejszych "facetów" to NASA :D

ja nie robiłem prawka - zrobiła je żona i ona mnie wozi kupionym przeze mnie autem :D Ja jestem za równouprawnieniem i spełnianiem się kobiet w życiu! Bo czemu to facet ma mieć auto a kobieta niekonicznie? :P

@kornick Jasne, za spełnianiem się kobiet w życiu :P Zwyczajnie Ty możesz wypić z kolegami, jakby było odwrotnie, to byś nie mógł :P

Gość mizoginyEbaka
....im bardziej prostacka baba tym bardziej iluzoryczne widzenie swych możliwości...................

Gość LadyJoy
Wygórowane wymagania to np. wymaganie od faceta by przestał przeglądać http://toster.pl :D to by było baaardzo nieludzkie :D

Gość jak dla mnie to jest jak wyżej
sra niż tyłek ma bo można oczekiwać super faceta, o tysiącu zaletach o ile samemu jest się super babką o mnóstwie zalet wymagania niewspółmierne do jej możliwości

Gość dsgdg
Jeśli kobieta oczekuje, że agresywny, wulgarny, chamski, nadużywający alkohol koleś będzie dobrym ojcem to to są wygórowane wymagania i brak mózgu u kobiety.

Gość W WIEKSZOSCI Z WAS PANOWIE
nawet nie potraficie okreslic, wyjasnic co uwazacie za "wygorowane wymagania", a tego zwrotu naduzywacie !! ... Niektorzy z was podaja ze to "cos" co w naturze nie wystepuje, nie da sie sprostac i przyklady podawane: prawo jazdy, auto, mieszkanie - to tego nie da sie sprostac? !!! HAHAHAHA Chyba ze mowimy o OFERMACH I LAMAGACH na garnuszku mamusi:(:( wtedy nie podchodzicie pod mezczyzn:O a jedynie GOWNOOO !!!!Wystarczy pozostawic lenistwo w domu i zaczac pracowac, odrobina inteligencji i kasy by zdobyc prawko, wynajac mieszkanie mozna bez problemu pracujac w jakiejkolwiek pracy i auto zawsze mozna wziac na kredyt albo odkladac jakis czas kupujac uzywane ... Ale to dla ludzi normalne i jak najbardziej DO OSIAGNIECIA DLA KAZDEGO CZLOWIEKA a nie LENI i GOWIEN!!!!

Gość mizoginyEbaka
i odezwała się pÓsta torba z iluzorycznymi wymaganiami......samochód dom prawko..to są sprawy podstawowe które załatwia się ot tak ..pstryk !.. my tu pipożałosna rozmawiamy o powaAŻnych sprawach...

Gość mizoginyEbaka
..faktycznie trzeba ustalić jakie wymagania są wygUrowane dla coś tak nieistotnego jak kobieta i tu podzielę na dwa typy : ..macica zrośnięta z mózgiem ..macica niezrośnięta z mózgiem

Kobieta ma wygorowane wymagania, jesli nie zachowuje wlasciwych proporcji, w tym znaczeniu, ze zeby cos od kogos wymagac, to trzeba takze samemu miec cos do zaoferowania. W sytuacji, gdy ktos ma do zaoferowania niewiele, a jednoczesnie wiele wymaga - wtedy mowimy o wygorowanych wymaganiach:)🖐️

Gość O JAAAA
.

Gość Prawko i samochód może sama
zdobyć. Zwykle faceci są kierowcami w związku mimo, że kobiety często prawko mają i mogą prowadzić. Czemu w związku to kobieta nie mogłabybyć kierowcą chociażby?

Gość do Niedźwiedź Dawryło
a facet ma wygórowane wymagania, kiedy wymaga tego co sam nie ma np. cycków i wcięcia w talii

Gość dziedzina
tak samo wy mówicie, że nie ważne ile wasz partner ma zarabiać, ważne aby był zaradny, ambitny i zawsze się rozwijał bo jak się zatrzyma na jakimś pułapie to że leń i mu się nie chce, a z tymi cechami musi się wiązać kwestia finansowa i wam zawsze bedzie za mało pieniędzy

Gość dziedzina
tak co to jest w dzisiejszych czasach dom/mieszkanie za 300k i nowy samochód za 80k raptem 400k w kredycie, rata pewnie około 3k na miesiąc co to jest,