Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stęsknionaa22

Czy ktoś tak jak ja czeka na swojego faceta aż wróci z zagranicy???

Polecane posty

Gość siwa1991
już niecale 8 dni :) co dzień cieszę się coraz bardziej

Gość siwa1991
jeszcze tydzień :)

nie licząc dzisiaj to 4;) wczoraj miałąm jakiś gorszy dzień i czepiałąm się o byle co! nie lubie tego kontaktu przez net, tel nei wiem czy dam tak rade na dluzsza mete:/ wiec gdyby wyjezdzal na cale meisiace to chyba bym psychicznie nei wyrobila!

Gość Limonka23851
Ja mam dokładnie tak samo, denerwują mnie smsy - bo zbyt lakoniczne i nie wyrażają emocji, rozmowy przez telefon - bo za krótkie i nie da się wszystkiego powiedzieć. Od początku też byłam przeciwna komunikowaniu się za pomocą skype. Zobaczyć a nie móc dotknąć mojego faceta? Pewnie od razu bym się poryczała. Mam coraz mniej siły utrzymywać ten związek na powierzchni, a to dopiero 1/3 męczarni za mną...

zawsze przed snem rozmawiamy przez tel wczoraj wyslal mi esa, bo na gg mnie "wywalalo" zaskoczylo mnie to , bylam zdziwiona ze nie chce powiedziec mi dobranoc przez el wiec o tym mu napisalam, to dal znac ze moge zadzwonic i on nie widzi roznicy czy to es czy tel bo i tak mnie nei moze dotknac i pocalowac a dla mnie to ma znaczenie co prawda wczoraj rozmawialismy w sumie trzy azy przez tel

Gość teskna
Cześć dziewczyny jestem w takiej samej sytuacji jak wy mój mąż wyjechał do pracy za granice. Ja zostałam sama z dwuletnim dzieckiem w domu. Nie ma go dopiero tydzień a ja czuję się fatalnie proszę poradźcie mi jak sobie poradzić z tą tęsknotą bo nie mogę przestać beczec. Zobaczę go dopiero za miesiąc nie wiem co mam ze sobą zrobić

Teskna a czemu beczysz?? bo za nim tesknisz czy ciezko ci ze wszystkim dac sobie rade? z domem , dzieckiem?? ja w sobote do swojego jade:)

Gość teskna
setunia fajnie masz ze już w sobote się zobaczycie, zazdroszczę ci. Becze bo strasznie tęsknie do tej pory byliśmy razem niemal dwadzieścia cztery godziny na dobę, strasznie mi go brakuje tak po prostu w domu robie wszystko bo muszę dla dziecka gdyby nie dziecko to chyba bym tylko leżała i beczała

Teskna ja przywyklam bo od kad sie poznalismy to tak jest ale nei wiem jak to bedzie jak razem zamieszkamy czy bedzie mialo to sens meiszkanie przez 8 dni a potem sama?

Gość teskna
skoro przywykłaś do tego że tak jest to i na pewno po tym jak już zamieszkacie razem będzie tak samo. Ja niestety przywykłam do tego że on zawsze jest przymnie , a teraz tylko net w sumie razem zdecydowaliśmy o jego wyjeździe ale nie przypuszczałam że to jest takie ciężki naprawdę nie wiem jak dajecie sobie rade tak naprawdę żyć osobno.

Gość Limonka23851
Pocieszę Cię - ja też sobie nie daję rady, chociaż już dwa miesiące minęły. Jedynie beczeć przestałam bo wstyd mi było do pracy chodzić z podpuchniętymi oczami.

Gość teskna
Limonka to mnie niestety nie pocieszyłaś myślałam że może z czasem mi przejdzie i będzie lepiej. A tu się zanosi na katastrofę

Gość Limonka23851
Przyzwyczajenie to druga natura człowieka. Przywykniesz do nowej sytuacji, do nieobecności Twojego faceta w Twoim życiu. Samotność też się da oswoić.

czesc, co u was?:) u mnie spoko:) tak fajnie ejst jak na poczatku zwiazku:) szkoda ze sie dzis nie zobaczym,y:(

Gość czeka yes tak
tak czekam własnie na lekarza mojego zyciowego partnera!

Gość Limonka23851
A gdzie zniknęła autorka tematu?

Gość jestem dziewczyną
"od dobranoc" a On "od dzień dobry" tak się przyjęło że tak sie witamy i żegnamy nawet wtedy gdy się widzimy :) a teraz też czekam aż wróci

jestem dziewczyną "od dobranoc" a On "od dzień dobry" to tak sztucznie troche jak dla mnie;) a dlugo razem jestescie?

Gość siwa1991
hej mój tż wyjechał dzisiaj o 11 i niby ma wrócić ostatniego czerwca ale nie wiem jak to będzie. Tak bardzo tęsknie za nim a dopiero parę godzin minelo ale musze wytrzymać te 2 miesiące

Siwa a dlugo bl teraz w domu??? moj za 5 dni wraca:)

Gość stęsknionaa22
Witajcie ;-) ja nie udzielam sie poniewaz od 23 marca mój miś jeszcze ze mna jest i przez około najblizsze dwa tygodnie bedzie;-) Ale kiedy juz pojedzie ;-( znów bede odliczać dni ;-( Pozdrawiam was cieplutko

Stęskniona to bardzo dlugo go masz;) u mnei ejszcze jutro i pojutrze i bede go miala;)