Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stęsknionaa22

Czy ktoś tak jak ja czeka na swojego faceta aż wróci z zagranicy???

Polecane posty

u mnie już jutro o ile nic się nie zmieni i mam nadzieję, ż się wyrobie w czasie

Gość Stęsknionaa22
dziś nie rozmawiamy skype, ale za to 26minut przez telefon, rozmowa nam się kleiła.Poruszyłam temat jego siostry, i to że nie jadę tam na świeta, powiedział, dobrze kochanie, pomyslimy jeszcze ;) i że on tam nie chce być, że chce wrócić na stałe;))) i pow. że jesli ona jeszcze raz bedzie takim tekstem do mnie mówić to ja zjebie;-) to mi odp. to ją zjeb;-) głupek mój kochany. Pogoda się spieprzyła... setunia co robisz jutro?

to długo sobie pogadaliście) cieszę się, że jednak zdecydowałaś się przerwać milczenie ;) i się do neigo odezwałaś widzisz ze tak jest łatwiej ja jutro normalnie idę do pracy a po pracy musze się uszykować na wieczorne wyjście z siostrą na muzyczny spektakl a po nim będę musiała gnać do jego miasta po jego kolegę i z nim będę jechała na lotnisko mam nadzieję, że jutro nie będzie tak padać

Gość Stęsknionaa22
Setunia tak szczerze to on sie odezwał, ja odpusciłam poprostu, moje fochy nie mają sensu, masz rację taj jest lepiej. U mnie pogoda fatalna, ale humorek mam dobry;) Piętnaście dni;)

ja dostałąm z rana sms z życzeniami od mojego Bykatotaursa swojej księżniczki;) kurka koszulka jeszcze mi nie doszła;) a dwa dni temu pisali , że wysłali

Gość Stęsknionaa22
14

Gość markusia
dziewczyny mojemu odwołali urlop i zamiast na 3 tyg przyjedie tylko na swieta mąż powiedział ze to jego zasrany koordynator robi mu na złosc bo wie ze niedlugo zjezdza na stałe. na pytanie jeli nie teraz to kiedy bedzie urlop powiedział ze moze w kwietniu na tydzien ale to i tak nie wiadomo. mój juz miał wziac nogi za pas i sie z tamtad oddelegowac ale tak neiwiele zostało nam czasu i kasy do osiagniecia celu ze powiedział iz zacisnie zeby ale na odchodne swoje powie

Gość markusia
setunia- nie jezdze do niego bo mam w domu 3latka a on mieszka tam na firmowym domku z 6 innymi osobami

Gość Stęsknionaa22
i dowiedzialam sie dzis ze do kafejki do której on chodzi obsługuje kobirta która jest polka....

Gość Stęsknionaa22
12

🖐️ Stęskniona już niedługo! co z tego, że to polka?? dużo ludzi do tej kafejnki na pewno chodzi! nie popadaj w psychoze! My dziś wybieraliśmy drzwi i okna;)

Gość Stęsknionaa22
Bo kiedyś do ktos do niego w tej kafejce mówił a ten sie słodko usmiechał... dlatego daje mi to do myslenia... Mówił że to jakaś stara baba, ale skąd ja to mogę wiedzieć? nie wiem, sama sobie coś wkręcam. Setunia wydaje mi się czy planujecie zamieszkac razem? ;-) ;-)

dobrze Ci się wydaje;) on o tym zamieszkaniu już z pół roku emu wspominał a teraz staje sie to faktem;) a wczoraj minął rk jak się poznaliśmy "na żywo"

Gość Stęsknionaa22
No to gratuluje;) Mi zostało 11 dni do rozwiazania sprawy hhehehe;) oby szybko zleciało, już niedługo będę mieć swojego misiaczka przy sobie, jestem haPPy;)

Gość triumf euforia
facet czeka na mnie

Gość Stęsknionaa22
rozwiązanie sprawy chodzi mi o to że zobacze go, dotkne i tam ju z nie powiem głosno co ;-) ;-) ;-) u mnie rury kanalizacyjne wymianiaja, masakra;-(

Gość Stęsknionaa22
nie śmierdzi, ale tak kurza że wszędzie jest biało, a wczoraj wszędzie sprzątałam, pozatym chciałabym wyjsc a nie moge bo grzebia się i gezrbia

Stęskniona no to nie zazdroszczę a ja w pracy siedzę, po tym wczorajszym wolnym to jako,ś nie mogę się zabrać za nic konkretnego

Gość Stęsknionaa22
oni jescze są, wściekła jestem, miałam inne plany na dzisiaj

Gość Stęsknionaa22
mówił ze 2 tygodnie, nie wiem jak to bedzie

Gość Stęsknionaa22
kurcze auto mi się zepsuło, w pt odbieram, aj zła jestem co chwila coś, auto to skarbonka bez dna

Gość Stęsknionaa22
10 dni z 63 daje usmiech na twarzy;-) kolejna dobra wiadomość dla mnie, ma podłączony internet w domku ;)) i Dziś pijemy wspólnie piwko na skype;-)

Stęskniona i jak rozmowa na skype wypadła? z piwkiem może lepiej szła?;) już tylko 9 dni Wam zostało!

Gość Stęsknionaa22
liga miszczów hehehe;) widzieliśmy się, ale ja go nie słyszałam bo w tym gówienku NB nie ma wbudowanego mikrofonu, dziwne, kamera jest a mikrofonu nie ma i on mnie słyszał a odpisywał;) Rozmawialismy godzine, tłlumaczyłam mu co się z autem stało, rozmawialiśmy o papieżu i takie tam. tak tylko 9 dni ale teraz to się mi dłuży juz, i znów jakis kryzys mnie dopada.. znów głupoty wypisuje. dzis z psem przeszłam 8km;)