Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stęsknionaa22

Czy ktoś tak jak ja czeka na swojego faceta aż wróci z zagranicy???

Polecane posty

u mnie też dziś słoneczko;) może w końcu stanie się prawdziwa wiosna:) Powodzenia w załatwianiu tych spraw🌻

Gość markusia
witam mój wraca za 24 dni:) a nie było go 11 tygodni pracuje w holandii a w lipcu zjezrza na dobre mam nadzieje bo jesli nie znajdzie pracy do konca roku to znów wyjedzie ale tym razem chyba do niemiec

Gość tezczekam
U mnie 18 Dni jeszcze :) Szybko zleciało :)

dziś jade do jego matki...... ajkie macie stosunki z matkami swoich facetów?

Gość izabelllkaa...,
teraz czekasz na jego powrót a 10 lat po ślubie będziesz czekac kiedy tyko pojedzie smrod jeden i wyśle kase na konto.mój jest marynarzem,zarabia sporo.bardzo nie lubie jak jest na wolnym.meczy mnie to udawanie dobrej zony,ale warto dla takiej kasy.mogłabym miec gorzej i meża pracującgo na lądzie za marne 3 tysiące i miec go codziennie w domu po pracy,koszmar.wsółczuje takim kobietom

Izabela po prostu przyzwyczailas sie do takiego tryby zycia gdybys go miala na codzien jak wiekszosc to nei wyobrazalabys sobie tego ze mogloby go nie byc meisiacami

zdenerwowana strasznie jestem...... chciałabym już lato miłego dnia!

Gość Stęsknionaa22
Setunia jedź, jedź po niego ;) Dlaczego zdenerwowanA JESTEŚ? CZekam na ta wiosne czekam z niecierpliwiona;) Izabelka- chyba jesteś materialistką, co z tego że masz kase jak nie masz chłopa? no chyba ze go walisz w rogi.

Gość Stęsknionaa22
Witam;) OSIEMNASCIE DNI ;-) ja jego matke bardzo lubie, nigdy nam się w życie nie wtrącała, no i mieszka 560km z tąd, ale mam z nią dobry kontakt, jedziemy tam na święta Wielkanocne,choć szczerze wolalabym zostać w domu, żeby być tylko z nim

ja już nei wiem czy pojadę po neigo na lotnisko...... może jego brat, może pojade też z jego bratem on jeszcze mieszka niestety z rodzicami........ jego matka też niby miłą bywa ale tak do czasu chcialabym też tak daleko od niej mieszkać ale na razie się nie da........ więc zobacze go albo w sobote albo w piątek

Gość Stęsknionaa22
Ja bym się mojemu nie odważyłabym kupic;-) ;-) ;-)

Gość Stęsknionaa22
czarna_jagodzianka alę Ci zazdroszczę! Jak ja bym chciała taka niespodziankę! Skakałabym z radości, ojej już sobie to wyobrażam, otwieram drzwi, a tu mój;) a marzenia. Wszystkie ubrania jakie posiada mój kocur są kupywane przezemnie, i ja bym raczej własnie ze wzgledu na napis raczej nie kupiła;) ale ogólnie fajna;-)

Gość Stęsknionaa22
No i się wkur... Dzwoniła jego siostra... No i chyba pojade na te święta do jego rodziny, jak mnie cos takiego denerwuje! Mówi mi że mam tam jechac, że on tu nie wróci, że nie ma do czego, że jestem głupia, że ona jedzie do niego, chyba ja popierdoliło. Mówię jej że on tutaj wraca, a ona że nie, co za babsko durne. Podniosła mi ciśnienie

Stęskniona napis jak napis, zalży od poczucia humoru;) a w ogóle to w jakim wieku jesteście? no zachowanie siostry jego krygodne! coś ma z głową chyba

ja też czekam na swojego,ale obawiam się,ze jak wróci to nie juz do mnie,a do innej...tak mi ciężko

Gość Stęsknionaa22
Laguna Beach, o ja co się stało? opiwiedz coś o tym

Nawiązując do radosnego wpisu pomarańczy kilka stron temu - tak, trzyma mnie w tym kraju praca. Niesamowite, a jednak ;-) Przeglądam wasze wpisy, szczególnie uważnie te, gdzie piszecie o zdradach, waszych wątpliwościach.. Co dziwne, niewiele razy miewałam takie myśli podczas czasu spędzonego osobno. Zaczynam myśleć, że coś ze mną nie tak przez to :O A teraz wraca - za jakieś 3 tygodnie. Czyli nie jest tak źle ;-)

Gość Stęsknionaa22
Chrobotek Reniferowy, wydaje mi się, że jak facet ma wrócić, i zbliza sie ta data, wszystkie wątpliwości się rozwiewają, przynajmniej ja tak mam. Zacytuje wam kilka smsów otrzymanych wczoraj: "Misiu ja wariuję tutaj bez Ciebie. Błagam powiedź ze poczekasz na mnie i poszukamy jakiegos rozwiązania. Nie mogę Cie stracić bo się zabije;((((" "Przepraszam Cię myszko;( Wiem że nie powinienem Cię zostawiać samej. Wybaczmi;( kocham Cie i niechce Cię stracić.Prosze;(((" A to wszystko dlatego, że tak jak pisałam w poprzednich postach, on czuje że jest coś nie tak, boi się. Jestem nieswoja, każda rozmowa skype szybko się kończy, z mojego powodu, narazie nie bedę z nim rozmawiała skype. SIEDEMNASCIE DNI;)

już pojutrze! mi się mój codziennie prawie śni........ rozmawiamy codziennie na skype a jak nei skype to tel wczoraj bylam u jego mamuni wziać samochód bo ona go użytkowała bo niby coś zalatwiała ale coś długo to załatwiala ale lussss myslałam że będzie gorzej ale byłam miła dla niej a ona dla mnie.... i taka zamierzam być MIMO WSZYSTKO! koszulka wczoraj została wysłana, więc może dziś ją otrzymam:D

Gość Stęsknionaa22
Dzisiaj rozmowa skype udana;) Troche ogarnę dom i ide do łózia, oczywiście wykapana już jestem;) Tęsknie tęsknie tęsknie. Ale teraz myslę że pójdzie szybciej to wszystko, w sobotę i niedziele mam zjazdy, tylko 23 i 24 tez co mi nie pasuje, bo 24rano muszę jechać po mojego najsłodszego misia;-))) Bylam dziś na spacerku z kolegą, co się naśmialam, nawygłupiałam to moje;-) Fajnie było, ogólnie dzień dzis mi fajnie zleciał.

mój coś dziś nie w humorze;) ide powoli szykować się do spania a jutro jade na szkolnie

Gość Stęsknionaa22
No i tym sposobem zostało 16dni...;)