Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniala

CO Z TYM ORGAZMEM?!!

Polecane posty

Gość aniala

Witajcie! Mam problem, ktory nie daje mi spokoju. Jestem aktywna seksualnie prawie rok, wciaz z jednym partnerem. Kocham go, nie mam zadnych problemow z rozebraniem sie przed nim. Nasz pierwszy raz byl tragiczny dla mnie. Pierwsze podejscie w ogole nie udane-nie dal rady wejsc. Kilka dni pozniej udalo sie, oczywiscie bardzo mnie bolalo. Kochamy sie blisko rok po kilka razy w tygodniu, czasem nawet po dwa, trzy razy dziennie. Jednak... Praktycznie nic sie nie zmienilo. Przy wprowadzaniu go do srodka boli mnie bardzo, az mi lzy leca. Po kilku pchnieciach jestem tak mokra, ze nie czuje nic, az do konca. Chyba, ze kochamy sie w zlej pozycji to znowu mnie bardzo boli. Z seksem oralnym nie mam wiekszego problemu, tylko dlaczego po takim czasie czuje sie za kazdym razem jakbym robila to pierwszy raz?!?!?!? Jestesmy oboje zalamani, bo on twierdzi, ze to jego wina i bierze wszystko na siebie. Marzy o tym bym poczula cos wiecej niz tylko bol, a ja nie potrafie mu tego dac... Co mam robic?!?!?!?

Gość Fan kobiecego orgazmu
Czy jak jestes mokra po kilku pchnieciach, to dalej sprawia ci bol ?

Gość aniala
Wtedy juz nie. Tak jak napisalam-wtedy nie czuje nic.

Po pierwsze gra wstepna, pieszczoty, bys byla wilgotna w srodku podczas wprowadzania czlonka. Musisz byc podniecona. Albo uzywac srodka nawilzajacego. Piszesz, ze nic nie czujesz, jak jestes juz mokra. Naprawde nic? Zadnej przyjemnosci?

Gość aniala
Gra wstepna trwa za kazdym razem min. godzine. Jestem mokra niesamowicie, a mimo to wprowadzenie mnie bardzo bardzo boli. Potem nie czuje NIC. A zeli tez uzywalam-nic nie daja.

jJednym slowem jestes bardzo ciasna? I dopoki Twoje pochwa sie nie rozciagnie ,to odczuwasz bol. Moze trzeba zwrocic sie z tym problemem do ginekologa?

Gość aquadjka
Tez tak mialam. Przez okolo rok czulam tylko bol. Przez kolejny rok juz bolu nie ale zadnej przyjemnosci normalnie nic nuda. Dopiero po okolo 2latach zaczela byc przyjemnosc. Ale orgazmu nie ma do tej pory. Kochamy sie prawie 5lat

Gość aniala
Jestem bardzo ciasna, ale myslalam, ze rok wystarczy aby sie troche 'poluzowac'.

Gość aniala
Czyli po dwoch latach dopiero zaczelo cos sie dziac... A jak teraz jest? Jest na tyle dobrze, ze masz duza ochote na seks? Bo ja na seks sam w sobie nie mam poniewaz nic mi on poza bolem nie daje. Jedyne co w tym lubie to bliskosc i czulosc.

Gość aquadjka
Czasem mi sie chce. Wtedy nie ccialo mi sie wcale nawet wymyslalam ze mam okres czy cos tam... Pamoetam jak to bylo...

Dziewczyny orgazm nie ma nic wspolnego z waszymi problaemami, czyli ciasna cipka. Nawet te luzne,nie wszystkie, przezywaja orgazmy pochwowe i trzeba je dodatkowo stymulowac, by przezyly orgazm. Lizaniem, albo paluszkiem po lechtaczce, jak przy masturbacji. To wszystko zalezy od receptorow w pochwie i trzeba sie z tym pogodzic.

Gość aniala
O jacie. Ja nie wymyslam, zewsze sie zgadzam chociaz tez sie zdarza, ze nie mam ochoty. Najgorsze jest to ze po dlugim stosunku odczowam bol w tamtych miejscach przez kilka dni, czasem nawet nie moge siedziec... Puchne cala. Nie wiem co sie ze mna dzieje.

Gość aquadjka
Np teraz sexu nie bylo ponad miesiac. Nie widzielismy sie tyle. I tak sobie mysle ze chyba nie mam jakiejs specjalnej ochoty na sex. Moze jakbysmy zie spotkali jakbymbgo zobaczylapoczula przytulila to by mi sie zachcialo. Ale jak na ta chwile jakiejs ohcoty mimo tego ze tak dlugo nie bulo to nie mam...

Gość aniala
Ja nie chce na sile czuc orgazmu. Ja chce tylko zeby seks mnie nie odpychal... Zeby mnie nie bolalo. To wszystko.

Gość aquadjka
Mi tez po kazdym razie lekko puchnie szczypie w srodku i jest lekko peknieta i kropelka krwi na wkladce. Zawsze tak mam od lat

Gość aquadjka
Wckazdej pozycji cie boli ? Ja np nie lubie byc na nim jesli lezy np w lozku. Ale na nim jesli siedzi np w aucie to juz nie boli. A od tylu uwielbiam nie boli i jest mega prrzyjemnie

Gość aquadjka
Ostatnio mnie rozsmiezyl jak podczas sexu chwile pomacal mnie po lechtaczce ivtyle hehe mnie musialby z kwadrans tak mcac tam zebym doszla. A on dochodzi w piec minut. Wiec chyba nigdy sie nie zgramy

Wiadomo, jezeli jest strach przed seksem, a dokladniej bolem z nim zwiazanym, to nie ma mowy o przyjemnosci. A moze wasi partnerzy maja za duze sprzety?

Gość aniala
Mam dokladnie to samo. Uczucie jakby sie po prostu rozrywala, pekala. Boli mnie tak jak mowisz-gdy jestem na gorze, a on lezy. Gdy siedzi nie boli. Od tylu nie jest zbyt przyjemne jezeli jest to na pieska, ale jezeli lezgmy na boku i sie kochamy od tylu to nie boli w ogole. Boli mnie tez gdy leze na plecach i mam bogi zalozone na jego ramiona. To jest chyba najgorsze.

Gość doświadczony przez życie
Bo on cię za słabo rozgrzewa przed. Po to właśnie jest gra wstępna.

Gość aniala
Mnie tez trzeba dlugo zaspokajac oralnie. 15min jezykiem to jest zupelne minimum. Moj facet o tym wie i zawsze stara sie mnie usatysfakcjonowac. Najgorsze jest to, ze on jest strasznym dlhgodystansowcem i optymalny czas dla niego to jest 1,5h, czasem dwie. Jezeli nie mam ochoty na tyle to po prostu mu mowie zeby sie postaral zalatwic temat szybko. No to wtedy ok 10-15 min., ale sie chlopak musi napocic, nie powiem...

Gość aniala
Jezeli leje mi sie po nogach to raczej nie wydaje mi sie zebym byla za slabo rozgrzana :)

Gość a czy może
A używacie prezerwatyw? Ból podczas i puchnięcie po może świadczyć o uczuleniu na latekst. Jeśłi nie to, to sprawdźcie może u lekarza, czy zwyczajnie nie macie jakiejś bakterii, grzybicy lub nadżerki.

Gość aquadjka
Moj ma malenkiego. le troche grubego. Nie wiem nie mam porownania z innym nigy nie bylam. A moze sprobuj lezec pod tylek poduszke i nogi normalnie na lozku a nie na niego i niech on wejdzie miedzy rwoje nogi. Tak klasycznie. Tak tez nie boli

Gość aniala
Nie uzywamy prezerwatyw. Jestem na tabletkach. Do lekarza chodze sie badac regularnie co 3 miesiace wiec problemow ze zdrowiem nie mam, on rowniez czesto bywa u lekarza. Dbamy o swoje zdrowie.

Gość aquadjka
My uzywamy. Ale bez gumki jest tak smo a nawet gorzej. Z gumka lepiej wchdzivmniej boli

Gość 0 zerrrrooooo
moze masz pochwice--poczytam ja necie

Gość aniala
Jezeli chodzi o taka pozycje to jest jedna z niewielu ktora toleruje, tyle, ze bez poduszki. Motyw z poduszka przerabialismy juz dawno i za bardzo nie pomogla.

Gość a czy może
Lekarz lekarzowi nie równy, mi seks sprawiał ból przez półtora roku, a chodziłąm regularnie. Dopiero poszłam do innego i okazało się, że mam nadżerkę. Druga sprawa, że tabletki też mogą powodować pewien dyskomfort.

Gość aniala
U lekarza w zyciu bylam niejednego. Po prostu wybralam najlepszego i chodze do niego od pewnego czasu i jestem bardzo zadowolona. Tabletki biore pol roku wiec pol kochalismy sie z prezerwatywami. Bez gumek jest na pewno lepiej niz z, poza tym tabletki zwiekszaja moje libido. Jednak nadal jest do dupy...