Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

to ostatni niedziel

Nie przejdziemy do historii

Polecane posty

Gość smuty smutasy zadne
rarytasy lata mijaja a niedziel ten sam

Pokutuję. Przeziębiłam się i choć kataru jeszcze nie mam, to głowa już mnie boli (a wczoraj nie bolała) i czuję że będzie kiepsko. Ale przynajmniej wtedy było miło. A facetom, to jednak nie ma co ufać. Podrywał taki koleżankę, podrywał, bajerował choć nie przypadł do jej gustu, ale starał się tak do momentu, aż pojawiła się jego dziewczyna :D

Gość allleluj
Klenczon ❤️

Mi tam się od początku nie wydawał atrakcyjny :D Nie lubię takiego typu. On ma przewagę nad innymi, bo się nie wstydzi zagadać. Ale kij, chodzi o to, że nigdy nie wiadomo, czy facet właśnie taki nie jest. Ten konkretny nie zgrywał cwaniaka, wydawał się być takim normalnym zwykłym, sympatycznym chłopakiem (młodszym, ale to już szczegół). I nie grał cwaniaka, miły był. Ja z nim dużo nie gadałam ,bo to nie mnie podrywał, ale tyle co zagadał, albo co usłyszałam, to taki zwykły chłopak, a tu surprise!

Gość bart ss
A ja na przykład milczę... Milczę tak dobitnie i tak a propos, że kobiety bezradnie osuwają się w moje objęcia, jednocześnie otaczając mnie swoimi udami :classic_cool:

Ej, bo zaraz stwierdzę, że jestem dziwna bardziej niż zawsze myślałam. Nie lubię niespodzianek (nawet kiedyś czytając książki zaczynałam od czytania ostatniego rozdziału :D), a takich niespodzianek, to chyba żadna nie lubi :P

Miałem na myśli Twoją ostatnią wypowiedź? Myślisz że w to uwierzę? :P W sobotę obnażyłaś swoją błyskotliwość ze wszystkich szat :D Dobrze wiesz o którą wypowiedź mi chodziło :P

Moją błyskotliwość? Ot proszę Cię :D Moją dziwność może poznasz, zauważysz czasem w rozmowie ze mną, czytając moje wypowiedzi, sama o tym opowiadać nie chcę :P A na pewno nie dziś :P

No ciekawą tez bym się nie nazwała :D Idę się wykąpać, puki łazienka jest wolna. Witaj tygodniu roboczy i witaj wstawanie na konkretną godzinę (nie wczesną, ale mimo wszystko)!