Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vbghtrtyhuthr

Wyjdzmy na ulice bo niebawem rząd nas wykończy

Polecane posty

dziubku mowimy o podmiotach w strefie euro... czy juz sam nie wiesz o co sie wyklocasz?

chodzi ci o tych 93,6 tys. wykształconych ludzi z czego nawet nie połowa jest wykształcona po ukończonych studiach bo ci naj lepsi zereguły nie pracują w pl bo to się nie opłaca :D wiec zostają ci najgorsi gamonie i leczą wasze dzieci

dziubku a gdzie twoja wizja zlotowkowego raju przyszlosci ? zreszta wroc! nie bylo pytania. no to ziuuuu! i telemark!

Do Coko. Dziewczyno, takich osob jak Ty, ktore mialy odwage wyjechac z kraju jest 1,5 miliona, a moze i duzo wiecej. To dla wielu mlodych ludzi, jedyna szansa, zeby cos w zyciu osiagnac. Rozumiem Twoje osamotnienie i tesknote za najblizszymi, bo w mojej rodzinie sa tez takie osoby i mam z nimi kontakt. Wiem co przezywaja i jak jest im sie trudno odnalezc wsrod obcych. Ale... kazdy ma jedno zycie, i ma prawo wyboru. Siedziec w POLSCE na bezrobociu i czekac na poprawe sytuacji gospodarczej, albo wyjechac i ciezko pracowac za konkretne pieniadze.

"zaba, to moze kup sobie kask, wtedy cie wezmie, kask z napisem - jeszcze polska nie zginela!" ­ kask - żeby nie dostać w głowę jak będę mu się siłą pakować do walizki, tudzież łóżka. ­ :P

Gość Ja też chcę protestować
3. nagrody milionowe dla tych na stołkach, a dla nas chleb i woda.

Gość 4. Nie o taką Polskę
walczyliśmy

"dziubku a gdzie twoja wizja zlotowkowego raju przyszlosci ?" x i to jest bardzo dobre pytanie. i odpowiedzią na nie jest NIE MA NIC ZA DARMO. wiara w to że przyjęcie euro, wejście do unii czy inne polityczne zagrywki dadzą nam jakikolwiek dobrobyt to mrzonka wyznawana przez jakichś cymbałów. źródłem dobrobytu jest PRACA a nie księgowe sztuczki z walutami czy długiem. i dopóki nie weźmiemy się do roboty, nie przestaniemy wierzyć oszustom że nam "dadzą" nie skończymy z po prostu barbarzyńskim poziomem opodatkowania i poddaństwa biurokratom w nadziei że "państwo nam zapewni" to dobrobytu nie będzie choćbyśmy to nawet dolara przyjęli i to singapurskiego. dopóki wy, obywatele tego kraju, nie zaczniecie być liberałami, nie zaczniecie twierdzić że państwo nie ma wam DAĆ ale przede wszystkim ma wam nie zabierać i nie ograniczać waszej/naszej wolności to nic z tego nie będzie. i wiara w bożka "euro" skończy się tak samo jak skończyła się w grecji. choć może nawet nie skończyła bo koniec to to z pewnością jeszcze nie jest. zobaczycie ciąg dalszy i im dalej my od tego będziemy tym lepiej. zrozumcie wreszcie ze choćby nie wiem co wam mówili to wy utrzymujecie państwo i nigdy nie uda się tego zmienić. nigdy nie będziecie mogli żyć na koszt innych choćby politycy różnych opcji wam to obiecywali.

Gość Jak stoję przed wyborem, czy
zapłacić ZUS i podatek, czy kupić dzieciom jedzenie to szlag mnie trafia. Wybieram to drugie i witam Komornika, który zabiera ostatnią złotówkę, aby ci na stołkach mogli premię dostać. Nie obchodzi go to,że już od miesiąca prądu nie mam. Płacz i płać. Jak się porządnie w*wię to pójdę sama pod Sejm żebrać.

Gość Jak stoję przed wyborem, czy
,,zrozumcie wreszcie ze choćby nie wiem co wam mówili to wy utrzymujecie państwo i nigdy nie uda się tego zmienić." Ale chyba w pierwszej kolejności powinnam utrzymać swoją rodzinę, a nie na odwrót.

Czy wiecie, dlaczego Wielka Brytania nie chce waluty euro ? Moim zdaniem doskonale wiedza co czynia.

Chwycmy sie wszycy za rece I skandujmy ja ro slaw polske zbaw. Na czele off z eutenia beda niesli transparent z dlugiem, ubrani tylko w kaski na znak protestu I jako symbol ogolocenia przez tuska

a tu kolejny gość, pijany poseł--------> wpierdzielił się do cudzego samochodu i nie wyjdzie, zawsze tak było za komuny, asów pijanych odwoziło się do domciu :-) http://youtu.be/v06rFthcJOs

Taaa, wyjdzie i protestujcie. Wszyscy by chcieli tylko protestować i biadolic, a robić nie ma komu. To nie państwo ma utrzymywać was tylko wy państwo. Każdemu tylko daj i daj. A zarób sobie jeden z drugim. Nie podoba się pensja minimalna, to znajdźcie sobie lepiej płatną pracę. Nie potraficie? To może po prostu na więcej nie zasługujecie, boście lenie i nieuki.

co ty mowisz niebieskooki kazdy, powtarzam kazdy! ma prawo zyc godnie i obowiazkiem panstwa jest to zapewnic, jesli brakuje to trzeba odebrac bogatym i dac biednym!

Niebieskooki,nie widzi problemu tego kraju,bo hooja wie o życiu i takie są potem komentarze.

masz racje eutenia, tylko prosci, biedni ludzie wiedza jak smakuje zycie, tylko oni maja prawo decydowac o przyszlosci naszego narodu wybranego

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
co sie dzieje w Bulgarii?O tym ze ludzie wyszli na ulice bo dosc maja korupcjii i rzadu.Dlaczego nie wspomni ze rzad bulgarski podal sie do dymisji?

naczytales kennediego i gadasz teraz takie glupstwa niebieskooki, kraj jest po to by pomagac biednym ludziom, koniec kropka i tylko jaroslaw polske zbaw moze to zapewnic

zawsze szczery - tak, biedni ludzie znają smak prawdziwego życia,każdego dnia walczą aby przetrwać...to silni ludzie.Lecz "słowo" biednego nie znajduje posłuchu, uznania, biednego człowieka się nie szanuje,niestety.

każdego dnia walczą aby przetrwać...to silni ludzie. x wlasnie! to silnie ludzie, majacy honor i godnosc, powinni na taczkach wywiezc ten caly zlodziejski rzad i przejac wladze! do taczek rodacy!