Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dragon Casanova

Atrakcyjna kobieta a atrakcyjny facet

Polecane posty

Gość koczek z kokardką
Ja mam 176 cm wzrostu i nie pogardziłabym facetem mi równym :) 176 to nie jest źle - gorzej by było jakby miał ponizej 170.

Bycie atrakcyjnym to rzecz gustu wg. mnie ;p nie ma brzydkich kobiet ani mężczyzn, mogą jedynie być źle zadbani ;p dlatego tak warto poświęcić czas i pieniądze, chociażby na fryzjera lub mając więcej kasy nawet na depilację. Ja uznaję laserową, głownie w Studiu Laser, ponieważ mają tam lasery diodowe, najbezpieczniejsze.

Gość jako kobieta
mam 168 cm i mi wystarczy, żeby facet miał te 170 cm :) Bardziej patrzę na inne cechy niż wzrost, np. twarz, ogólna sylwetka (-by nie był otyły czy zaniedbany) błysk w oku, mądrość, błyskotliwość i poczucie humoru, energiczność, chęć do działania, do sportu (coś co mam stłumione przez ojca, ale odkrywam gdy mam czyjś "napęd") pasje, żeby był czegoś pasjonatem, jak i ja, byśmy RAZEM mogli "odkrywać świat" :) to nie muszą być koniecznie podróże, ale nawet np. eksperymentowanie w kuchni, nauka gotowania razem :) można się pośmiać przy gotowaniu i jest radość, że coś dobrego wspólnie udało nam się ugotować :) v Ważne żeby była taka WSPÓLNA chęć do działania RAZEM - to bardzo scala związek i umacnia na lata, myślę, że rozwija miłość na lata. No i każde dostaje uwagę i czas, nie ma wtedy potrzeby szukania wrażeń gdzie indziej...

Gość jako kobieta
Powodzenie mam spore, miałam kilku wysokich bliskich kumpli i chłopaka, ale jakoś stracili w moich oczach i już nie chcę wysokiego. Miałam wrażenie, że takim w jakiś sposób ten wzrost przeszkadza, tzn mieli jakoś mało energiczności w sobie, małą koordynację ruchów i byli dość leniwi, co mi się nie podobało. Nie wiem czy ktoś też miał takie spostrzeżenia?

Gość Owszem jest
Jak sie trafi na egzemplarz z wymaganiami z dupy to nawet atrakcyjnej kobiecie trudno jak cholera byc atrakcyjna. ;) to samo jest z facetami, od ktorych wymaga sie huj wie czego.

Gość prawdziwa kobieta w szpilkach
Dragon Casanova Tyniestety nie jestes atrakcyjny, nawet intelektualnie jestes jak cipa (jestes babski) :O

Gość gość
czasem po prostu wystarczy o siebie trochę zadbać, wizyta u kosmetyczki, odpowiednie ubrania i od razu człowiek inaczej się prezentuje

Gość gość
Ale pierdolisz. Atrakcyjna kobieta musi mieć super kobiecą figurę, duże piersi, szerokie biodra, wcięcie w talii, do tego musi być szczupła, zgrabne, długie nogi, ładną, seksowną twarz. Musi o siebie codziennie dbać, ćwiczyć, kobieco ubierać. Zobacz ile tego... Już nie wspomnę, że ma również nie być głupia. To, co robi facet to huj w porównaniu z kobietą.