graminis 0 Napisano Luty 26, 2013 hej dziewuszki... no stronek nie połykamy ale coś się dzieje... to najważniejsze :-) pati... Rzym mówisz... ale Ci zazdroszczę :-) korzystaj korzystaj!!! powiem Wam ja ostatnio mocno planuję, i pracuję nad organizacją czasu... bo miałam go za mało... okazuje się, że jak się chce to można! i oby tak dalej :-) póki co z nadgodzin w pracy zrobiło się wychodzenie przed czasem a to już coś :-) wczoraj robiłam gołąbki i od wczoraj sięnimi opycham... chyba mi dupa pęknie ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Luty 26, 2013 Hejka :D Ja jakos nie mialam czasu sie odezwac wczesniej, a za chwilke jedziemy do kosciola bo sa rekolekcje u nas. Jutro sie zamelduje ;) Buziaki kochane:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Luty 26, 2013 I nawet stronke zalapalam heheh:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Luty 27, 2013 gramka - mowisz golobki ? ?? mniam az mi slinka leci... ja wlasnie skonczylam robic torta dla kolezanki , zaraz smigam na tylko 2 godz do pracy a pozniej trzymajcie kciuki idziemy ogladac chate do wynajecia i oni chca tylko z malym psem a nasza jest ...srednia :) wiec mam nadzieje ze sie zgodza , bo chata jest super - trzymajcie kciuki o 17.45 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Luty 27, 2013 a wogole mozecie mi polecic jaki kroj sukienki na wesele by mi pasowal?? mam jeszcze sporo czasu ale znajac moje kilogramy i wogole to ciezko bedzie mi cos zanlesc . wesele jest w lipcu - mojej siostry :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Luty 27, 2013 mialo byc golabki :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
graminis 0 Napisano Luty 27, 2013 hejka... olawd po gołąbkach zastały tylko "boczki" ;-) jakiś dziwaczny mam dziś dzień... sama nie wiem czemu. młoda znów jakąś wysypkę ma - byłyśmy u lekarza ale to reakcja alergiczna - choroba zakaźna wykluczona. Alergolog stwierdził, że nie czas na testy więc mam łąmigłówkę... bo nie wiem od czego... wygląda jak ukąszenia komara... może Wy coś podpowiecie???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalpek 0 Napisano Luty 27, 2013 Hej Ja taka głodna,a Wy o gołąbkach.. Mam jakiegoś doła.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Luty 27, 2013 kalpek - a coz to sie stalo ze tego dola masz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patinka26 0 Napisano Luty 28, 2013 heka ja od wczoraj w domku smutno bo osobno znow wiec zawzieta jestem plan a aby uzyskac wize do Algeri i na lato wyjechac na kilka tygodni, mo ukochany zdal wszystkie egzaminy i stal sie miedzynarodowym pilotem oznamil mi ze zwiedzimy swiat taki ego cel a a za podrozami taka nie bardzo hehe typ domatorki... dzis praca utro emi ma zabieg pod znieczuleniem ogolnym wiec pierwsze dni beda ciezkie buzki dla was :) kalpek bedzie dobrze :) kazdy dzien kiedy sie budzisz jest ci ofiarowany mozna tak wiele dla innych zrobic ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Luty 28, 2013 Hej hej dziewuszki :D Kochane wy tu o pysznosciach tak rozmawiacie a mnie slinka cieknie ;) Ja dzis ide tez do pracy na 12, bedzie akcja pierogowa....a wieczorem do kosciolka ....i tak dzien zleci....a tak pozatym to nic nowego sie nie dzieje ....Pozdrawiam Was wszystkie bardzo goraco!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monia671 0 Napisano Luty 28, 2013 Hello!!! Jestem i ja:) Po łebkach Was czytałam, bo świeżo po pracy i jestem padnięta. Obiecuję w weekend nadrobić i coś skrobnąć. BUZIOLKI!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalpek 0 Napisano Luty 28, 2013 Monia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!super,że jesteś Ja jutro wyruszam w teren... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Luty 28, 2013 U mnie cóż stara bieda...nic się nie zmienia, a jeszcze dzieci chorują. Marzy mi się chwila dla siebie......... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Luty 28, 2013 smerfetka - dobrze ze nowej biedy nie ma ... a dzieciakom zycze duzo zdrowka monia- witaj!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patinka26 0 Napisano Marzec 1, 2013 witajcie trzymcie kciuki za operacje Emilki o 1 szej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Marzec 1, 2013 Heja:) Patinko trzymam kciuki, aby wszystko skonczylo sie szczesliwie, bo wiem ze tak bedzie:) Monia super ze jestes:) Smerfetka duzo zdrowka dla dzieciaczkow....sciskam:) Olawdjak wyszlo z ta chata do wynajecia?? Dostaliscie?? Kalpek jak ty sie masz? Co u Ciebie? Ja do pracy dzis tez zmykam, ale jak to dobrze ze niedziela wolna....Pozdrawiam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalpek 0 Napisano Marzec 1, 2013 Hej :) Ja leżę w domku :) Jutro nie jadę na uczelnię więc sobotę spędzam z mężem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Marzec 1, 2013 patinka - i jak poszlo?? myszko - bylismy ogladnac i niby jest fajna ale... brak lodowki i pralki , wiec musielibysmy kupic (moglibysmy to zrobic ale jak sie pozniej okaze ze znow musimy cos innego wynajac a tam juz sprzet bedzie to co...) no i pomijajac ze chata stoina rogu dwuch ulic to ogrodek ma malutki - a nam ogrodek potrzebny . na razie sobie odpuszczamy ja . wciaz mamy czas do konca maja wiec mam nadzieje ze najdziemy cos innego . caly czas myslimy o przeprowadzce za nasz emiasto , do malej miejscowosci gdzie pracuje maz a ja bym sobie dojezdzala , nie jest az tak dalego , tylko 17km ... no ale zobaczymy , bo tam chaty na wynajem schodza jak swieze buleczki :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Marzec 1, 2013 sorki za byka !!! mialo byc 'dwoch' Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monia671 0 Napisano Marzec 3, 2013 No, jestem! Ale jestem w tyle za wydarzeniami! Efqa- w ciąży! Cudownie! Długo się staraliście? Olawd- szukasz mieszkanka w Polsce, czy gdzieś poza? Kalpek-ostatni rok na uczelni? Myszko- ty jak zwykle tryskająca humorem! Patinko- jaka operacja? Jak poszło? Uśmiechnęłam się widząc moje suwaczki, nie wiedziałam, że jeszcze są:) Trochę o mnie: hm... dzieciaki rosną, Różyczka już w pierwszej klasie, ja zmieniłam pracę(po raz któryś:P), Adaśko duży dżentelmen, za 1,5 miesiąca będzie miał 4 urodziny! Nie nadązam za czasem! Nie mogę się doczekać wiosny, mam nadzieję, że przyniesie nowe nadzieje i siły, których jakoś mi po tej zimie brak... Buziolki. A! Ja częstuję dziś kawką i serniczkiem:) Olawd- może odcinana pod biustem? Powiedz więcej na temat swoich wymagań, to coś podpowiem;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Marzec 3, 2013 hej Monia !!! ja szukam domu w uk :P a co do kreacji to sama nie wiem . musi mi zaslonic to i owo (brzuszek , kolana , tylek duzy) waze troche (77kg przy 162cm ) wiec nie wszystko mi pasuje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalpek 0 Napisano Marzec 3, 2013 Hej :) Jestem i ja :) Monia nawet nie wiesz jak się cieszę,że piszesz :) Jestem na pierwszym roku mgr... Dzis byliśmy na obiadku u moich Rodziców,teraz posprzątałam pranie i leżę..jutro od nowa trzeba wrócić do rzeczywistości... Ja też nie mogę się doczekać wiosny..uwielbiam wiosnę.. A gdzie reszta??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UnbearableWoman 0 Napisano Marzec 3, 2013 przepraszam ze zasmiecam ale moze ktoras odpowiedziec? :) (podaje link) http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5524745 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Marzec 3, 2013 Pozdrawiam wszystkie serdecznie, widzę że dużo sie u was dzieje. Monia671 fajnie że się odezwałaś ciekawa była co tam u Ciebie i dzieciaków :) Staraliśmy się o drugie dziecko 3 lata. Nas czeka remoncik, zamieniamy pokoje dziecinny z sypialnią a więc malowanie, przestawianie itp. czyli instynkt wicia gniazda pełną parą :) Graminis u nas był swędzenie i wysypka, winowajca to mandarynki i pomarańcze. Zaczęłam prac ubranka z powrotem w proszku dla dzieci i dodatkowo płukać. Pomaga kąpiel w Emolium i smarowanie tłustym kremem po kąpieli. I trzy dni dawałam Clemastinum. My czekamy na wiosnę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Marzec 3, 2013 Zamierzam kupic książkę: Jak przestać się martwić i zacząć żyć Dale Carnegie. podobno fajna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Marzec 4, 2013 Czesc Wam:) Ja dzis zajeta pieczeniem chlebkow i drozdzowek jak zwykle.....Milego poniedzialku kochane zycze i bede zagladac :D Buzkaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patika26 Napisano Marzec 4, 2013 nie mam poweru :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalpek 0 Napisano Marzec 4, 2013 Jol :) Coś słabo nam to idzie ;) Ja leżę na łóżku i czekam na seriale :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Marzec 4, 2013 Co sie Patinus stalo?? Buzka Kalpeczku milego lezakowania i relaksowania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach