Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Julia Ursynów

Nienawidze ateistów - zatłuklabym wszystkich jak psów

Polecane posty

Gość Julia Ursynów

Nic tylko robią syf

Ile jeszcze wątków założysz,żałosna prowokatorko? Proponuje następne nicki: Ilona Gorzów Wlkp. Justyna z Zielonej Góry Kamila z Białegostoku 😡

Gość Julia Ursynów
ateisci do pieca

Gość ytrtyty.
i jeszcze :Aneta Rybnik :D

Gość ,dkwpfl
hahah typowy katol :D

Ja proponuje ateistów i katolików do pieca. Islam to najmądrzejsza religia.

Nienawidze ateistów - zatłuklabym wszystkich jak psów xxx Miłosierdzie katolickie pierwsza klasa :D

Gość JOł JOł jołlubieśmietane
huehuehue jak to katolik by zrobił drugiemu człowiekowi krzywdę? Przecież uczysz sie w kościele że trzeba szanować innych a tu co. Twój bUK cię nie powsrzymuje przed pisaniem takich złych rzeczy? pozwala ci na to a przeciż jast taki wszechmogący spawiedliwy i wszystkopotrafi a nie potrafi sprawić bym teraz niemogła napisać tego co pisze i go osądzać. NIe umie powstrzymać świata od wszelkiego cierpienia i krzywd nie umie sprawić aby każdy był szczęśliwy. Podobno w 7 dni stworzył świat po kolei a inne planety, galektyki to same się stworzyły z gunwa wyszły. Jak w XXI wieku można cały czas nie mieć mózgu i robić z sb idiotę dawać pieniądze księdzom którzy tylko kpią że ludize są tak naiwni i pozwalają im żyć jak królowie. MORAŁ Z TEGO TAKI: boga niema. JOLO ;))))))

heh chyba ateiści faktycznie są tępi, skoro nie rozpoznają przepełnionej nienawiścią ateistycznej PROWOKACJI. smuteczeq

Gość gość
polubiłabyś mnie ;)

Gość gość
Moim zdaniem najgorsze jest to, że mówią o sobie jacy to oni mądrzy , nie nienawidzą nas, a później mówią jacy to chrześcijanie zacofani, tępi i zaślepieni... Ja szanuję innych, ale wymagam również szacunku do mnie i proszę nie obrażać mnie i mojej wiary, bo nie warto :) I jeszcze najlepiej żeby prosili o prezenty na Święta hahaha ja bym szczerze nie dała prezentu osobie obrażającej moją religię...

Gość gość
Najgorsze jest to, ze ateistów jest coraz więcej i na przykład taka wesoła, bystra, wygadana i wierna dziewczyna jak ja, potrafiąca gotować i mająca swoje pasje oraz zainteresowania, nie ma z kim być, bo wszyscy w okół są puści i nie mają zasad.

Gość gość
To chyba nieudany podszyw jakiegoś ateisty, który udawał chrześcijankę, by ośmieszyć tę wiarę. To forum traktuje wypowiedzi chrześcijańskie jako SPAM, więc wszystko jest możliwe. Ktoś chciał zniszczyć przekaz chrześcijański, podszywając się pod chrześcijanina i uprawiając mowę nienawiści. Osoby wierzące nie zatłukłyby jak psów ludzi niewierzących, nie o tym jest ta wiara.

Gość gość
19:22 Treścią chrześcijaństwa jest miłość a nie zasady. Gdy kochasz, nie potrzebujesz zasad. Przykazania są pochodną miłości do siebie i innych.

Gość gość
19:22 Treścią chrześcijaństwa jest miłość a nie zasady. Gdy kochasz, nie potrzebujesz zasad. Przykazania są pochodną miłości Boga do nas, nas do Boga, nas do siebie i innych ludzi.

Gość gość
autorka to prowakatorka ateistka

Gość gość
A co na to Jezus?

Gość gość
22:24 Płeć autora prowokacji na kafeterii rzadko jest znana. Prowokacje rządzą się swoimi prawami, w tym zmianą płci. Nienawistna katoliczka jest bardziej kontrowersyjna niż nienawistny katolik.

Wiara nie ma nic do tego jaką jest się osobą, nie ważne czy wierzysz w jednego Boga czy w wielu bogów. Chcieć zatłuc możesz za równo katolika jak i ateistę, ale widać wtedy jak bardzo interesuje cię twoja wiara oraz jej przykazania, to co nakazuje kościół. Przecież wiara nie jest najważniejsza, a ateista może traktować cię lepiej niż nie jeden katolik nie zwracając uwagi na to czy jesteś wierząca czy nie. A! i jeszcze nie podoba mi się to "zatłukłabym wszystkich jak psów" - psy to dobre zwierzęta nie bądź dla nich tak brutalna.