Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość deszczowa piosenka 2555

Tak ogormnie podziwiam i zazdroszczę takim ludziom. Czu jest szansa na zmianę?

Polecane posty

Gość mhmhmhmhmhmh
widze, ze to chyba dosc szablonowe. moja matka jest prawie ze identyczna jak twoja, wiec autodestrukcja nie bierze sie sama z siebie, a od rodzicow. nie mowie tu o obwinianiu ich, ja dalej moja matke bardzo kocham, ale powoli dochodze do wniosku ze jednoczesnie jej nienawidze ... za to ze spieprzyla mnie, moja psychike i moje dalsze zycie. a gdyby tylko sie dowiedziala o mojej popieprzonej osobowosci to bylyby tylko i wylacznie pretensje do mnie. dopiero teraz mi uswiadomilas, ze to nie tylko nasz wina. wychowanie jest jednak wazne. co z tego ze wpaja mi zasady typu szanuj sie itp, skoro jednoczesnie niszczy moja psychike do tego stopnia, ze szanowanie siebie jest dla mnie najmniej wazne

Autorko:) Jak będziesz miała ochotę pogadać, będzie Ci nie fajnie to napisz lokomotywa@onet.com.pl dobranoc:)

Ok, dziękuję:) Dobranoc :)

niestety, mhmhmhmhmhmh, takie problemy mają swoje źródło już w dzieciństwie zazwyczaj, inna kwestia, że rodzice raczej krzywdzą nas nieświadomie, może sami tak zostali wychowani i inaczej nie potrafią, próbuję to sobie czasem przetłumaczyć zamiast obwiniać siebie

Gość ula której ukradli nick
a ja mam mega depresję i atak nerwicy że jutro poniedziałek :(

Gość deszczowa piosenka 25555555555
Mi pomogły, jak pisałam wcześniej, te książki B. Pawlikowskiej, tyle, że niestety wciąż jestem "typem leniwca" i nie biorę odpowiedzialności za siebie i słabo pracuję nad miłością do siebie, a to podstawa! No i pozytywne myslenie. UWAGA!!! Ktoś założył hasło na mój pomarańczowy nick, to nie ja!!!!

Gość deszczowa piosenka 25555555555
a skąd pewność, że fotki rzeczywiście były autentyczne tego człowieka? jest gdzieś foto w necie tego fartuszka niczym sukienka :)?