Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania xy

czy jestem w ciąży

Polecane posty

Gość Ania xy

Witam wszystkich,2.02.2013 mialam okres,14.02 uprawialismy sex z mezem z nadzieja ze moze w koncu sie uda...podkreslam ze cykle mam 29 dniowe.jak duza jest mozliwosc ze jestem w ciazy?

Gość Ania xy
Czy miał ktos podobną sytuacje?.prosze napiszcie dziewczyny jesli mialyscie np tez taki odstep czasu i sie udalo...

Gość dDdDFCVDF
KAZDY ORGAZNIZM JEST INNY

ale uprawialas seks tylko w tym dniu?? w dniach plodnych przynajmniej co dwa dni a nawet codziennie trzeba zeby zwiekszyc szanse, jaka masz pewnosc ze tym razem owulka bedzie stricte w polowie cyklu??? a prawdopodobienstwo jest zawsze ale przekonasz sie jak @ nie przyjdzie.

Gość nowiuteńka25
Opiszę Ci moja sytuację. Okres miałam 31.01.2013 r., po zakonczonym krwiawienu kochałam się z mężem co 2 dni. Byłam u ginekologa na kontroli 21.02.2013 r. i poiwedział mi, że ciąży nie ma. A byłam pewna na 1000 %, że jestem.... ;/

Gość lilajkakna
jakiej odpowiedzi oczekujesz/ "Kto miał taką sytuację' że kochał się z mężęm w ok. połowy cyklu? No jakieś 2 miliardy mężatek na ziemi...A skąd mamy wiedieć czy jsteście zdrowi, ja kochalm się z mężem ok 2000 razy zanim zaszłam w ciążę (powaznie - 4 lata)

Gość Non Non Non
Nie można się kochać tak często, bo to obniża jakość spermy, plemników itd. Ja się kochalam 2 razy w tygodniu, przeważnie we wtorek i sobotę i się udało ;)