Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość minaaa

OJCIEC MNIE PRZYŁAPAŁ NA MASTURBACJI ALE PRZYPAŁ!

Polecane posty

Gość minaaa

Leżałam sobie w swoim pokoju na łóżku i zsunęłam spodnie i majtki ale ich całkowicie nie zdjęłam żeby w razie coś szybko je założyc. A więc zaczęłam sobie masowac cipkę i nagle usłyszałam jakieś kroki z korytarza które szły w moją stronę wtedy szybko zaczęłam podciągac spodnie i majtki i w tej samej sekundzie wlazł do pokoju mój ojciec z pytaniem czy będę jeśc obiad:O Nie wiem czy coś zauważył czy się zorientował bo w tej samej chwili gdy otwierał drzwi ja miałam już prawie podciągnięte wszystko i szybko się podniosłam z tego łóżka i to trwało dosłownie moment i naprawdę nie wiem czy zdążył coś zobaczyc czy nie, jeju ale mi głupio bo nie wiem co sobie pomyślał...:O

Gość minaaa
jak ja mam się zachowac? nie wyszłam jeszcze z tego pokoju bo się wstydzę

He he he. No lipa. Ale nie martw się, ojciec nie poruszy tego tematu, jak widział to jemu jest jeszcze głupiej niż tobie

co za wstyd, zostań tam na zawsze, a jak ci nie będą przynosić jedzenia, to z głodu umrzesz

Gość minaaa
no właśnie nie wiem czy widział coś czy nie bo w tej samej chwili on otwierał drzwi a ja już miałam majtki i spodnie prawie podciągnięte, uniosłam się wtedy tyłkiem do góry żeby je podciągnąc a on wtedy wchodził i ja się szybko podniosłam

Gość fsdsfd
najlepiej masturbuj sie jak ojca nie ma w domu

Gość fsdsfd
a jesli jest domu to rób to w łazience

dobre rady po fakcie, wyjdź z pokoju głupia sikso, przecież cię nie zeżre, a jak coś powie - to pamiętaj, że najlepszą obrona jest atak

Gość minaaa
fsdsfd tak się nie da bo teraz ojciec ciągle jest w domu odkąd stracił pracę, i teraz zawsze jest ktoś w domu i ciągle muszę się teraz pilnowac, a mi się zachciało i już nie wytrzymałam

to trzeba było w łazience lub pójść na spacer - wszystkiego was dzieci trzeba uczyć

Gość dvvfvb
niedawno był post że jakiś ojciec szedł po córkę na obiad i widział jak sie masturbuje i sie zastanawia czy isc po nią na góre

Gość fotel
zrewanżuj się i wparuj mu dzisiaj wieczorem do pokoju jak będzie pukał matkę.

Gość zenek.
tu juz pisał jeden ojciec co przylapal core -pewno twoj to mu napisz zemu wybaczasz i po sprawie bo obiad bedzie zimny

Gość minaaa
o boze ale wstyd.......

Gość zbychuuuu
a nastepnym razem stary niech puka