Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

załamana0608

problem z 5 latkiem

Polecane posty

Gość a ja zapytam?
skoro wszystkie tak swietnie wychowujecie, to skad sie biora rozdarte bachory , w sklepach, restauracjach?

Gość moj 4-latek
chyba przewrazliwiona- moj syn jak chce cos ode mnie to wykona moje polecenia bez mrugniecia okiem. Bardzo duzo ukladamy puzzli , wiec potrzebujemy caly dywan. Szybciutko zbiera zabawki. Gorzej jak np chce by sam od siebie poukladal, bo nie podoba mi sie jak sa wyrozrzucane w kazdym miejscu. To wowczas zaczynaja sie schody. zazwyczaj mowi ze nie ma sily.

Gość retef
No tylko, tylko żeby powiedzieć, że na dziecko nie działa pas, najpierw trzeba to sprawdzić. A większosć tutaj tego nie zrobi, bo woli się pierdolić z jakimś gówniarzem, który wszystko i wszystkich ma w dupie :o Nikt nie pisze o malteretowaniu przecież :o Ale zamiast mózgów niektórzy mają tu chyba galaretki, że popadają tylko ze skrajności w skrajność.

Gość retef
a ten od "matek polek" - może najpierw sprawdź sobie na wikipedii co tej związek frazeologiczny oznacza zanim zaczniesz go bezmyślnie stosować, co?

Gość chyba jestem przewrazliwiona
moj 4-latek widzisz, jednak dziecko rozumie- i wie ze jak chce cos od mamy, to musze jednak byc posluszne... czyli tez musi w jakis sposob zrozumiec- ze mama tez chce cos od syna?!! w sumie to ze mu sie nie chce- my tez to przerabiamy, ale pozniej jakso wynagradzamy.. grunt aby zachecic. ok spadam. milego dnia. pozdrawiam.

Gość ciekawski henio
Skończcie już tę jatkę, bo tylko się kompromitujecie. Serio piszę :o:o

Retef i pvvv Nigdy nie nazwałabym dziecka GÓWNIARZEM. Brak słów... Kochane mamusie...