Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

heloiza999

co koniecznie muszę zobaczyć na wycieczce we Wrocławiu?

Polecane posty

Gość Wrocławianka urodzona:)
wiadomo - Rynek i okolice, czyli Świdnicką, Wyspę Słodową itd., Ostrów Tumski, Panoramę Racławicką, Park Szczytnicki, Ogród Japoński w parku Szczytnickim, ZOO, Park Południowy, Cmentarz Żydowski na Ślężnej:)

ale to wszystko jest w miarę blisko siebie połozone? dużo będę musiała chodzić? w zoo kiedyś byłam, daruję sobie.

te parki są piękne, ale co z tego, skoro pogody nie ma...;-/ tzn pójdę, ale szaro jest. ech... trudno, pojadę raz jeszcze na majówkę może

Rynek i okolice, czyli Ostrów Tumski czy Panorama Racławicka są blisko siebie, ale inne wymienione przeze mnie miejsca niestety nie są blisko Rynku z oczywistych względów;)

no fakt, jeśli teraz w najbliższym czasie wybierasz się, to faktycznie pogoda niezbyt na zwiedzanie parków:O jeszcze Park Wschodni polecam, ale to też w terminie majowym;)

Gość KLASYKA NA TOOOPIE
Lidl na Grabiszyńskiej. Cuuudo!

no ok, jakoś będzie. a na wiosnę pojadę raz jeszcze, dla tych parków i wtedy może nawet pójdę raz jeszcze do ZOO a mam pytanie- był ktoś w ZOO w berlinie? jest duzo lepsze?

ile kosztuje wstęp do panoramy racławickiej? czy to prawda, że w soboty wstęp jest za darmo?

Gość Bądź sobą
galeria dominikańska, pasaż grunwaldzki i magnolia :D

Gość gość
Jest mnóstwo miejsc wartych zobaczenia we Wrocławiu! W dodatku wiele miejsc ma swoją "ukrytą" historię, dlatego warto skorzystać z usług jakiegoś przewodnika ;) jak byłam z mężem to dołączyliśmy do wycieczki prowadzonej przez Wratislavia tour, także śmiało mogę polecić!

Gość gość
Wrocław to syf i banda idiotów. Nie ma tam co oglądać. Miasto usiane chińszczyzną i kebabami :o a zadęcie, przekonanie o swej zaje/bistości i parcie na szkło tej zapyziałej syfiarni normalnie niczym w NY City :o

Gość gość
Do gościa powyżej: chyba za dużo tego kebabu się najadłeś ;-)