Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nafaaann

możliwe zapłodnienie ?

Polecane posty

Gość nafaaann

Nie ukrywam że to było bardzo głupie i nie odpowiedzialne, trochę się teraz boję.. Odstawiłam tabletki anty w zeszły czwartek powinnam była wziąć tabletkę miałam w tedy już samą końcówkę okresu. Kochaliśmy się wtedy z tym że do wytrysku nie doszło, z początku włożył na chwilę a potem ubrał gumkę. Niby plemnik może przeżyć 7 dni. Jakie są szanse na zapłodnienie teraz to mój 11 - 12 dzień cyklu. Nie wiem co myśleć ?

Gość nafaaann
?

Gość ENDO ENDO
a jak mogłaś zajść w ciąże bez wytrysku ? to po pierwsze po drugie skoro teraz masz dopiero 11 -12 dzień cyklu to w tedy miałaś niepłodne dni a co za tym idzie nie mogłaś zajść w ciąże a po trzecie jak możesz zadawać takie głupie pytania ? nie wiesz jak dochodzi do zapłodnienia ? to ile ty masz lat 15 ? przepraszam niektóre 15 latki już wiedzą

Gość endo głupi to ty jestes
zawsze jest szansa na ciąże przy seksie to raz, a dwa autorka sie jakos cudownie nie zapezpieczyla przed samym wytryskiem dochodzi do"wytrysku" preejakulatu w ktorym tez są plemniki plus nieragularna owulacja i jest ciąża oszołomie

Gość nafaaann
owszem to może były dni nie płodne.. ale jeżeli plemnik potrafi przetrwać 7 dni to ta owulacja mogła nastąpić o to mi chodzi.. wiem że wytrysku nie było, tego śluzu przed nim też nie.. ale członek jednak był trochę mokry bo to jest wiadome że w czasie podniecenia ten śluz też występuje.. dlatego nie wiem, czy na samym początku w tym śluzie też są plemniki ? no i jak odstawilam tabletki to ta owulacja mogla wczesniej wystąpić czy jak to jest ?

Gość kiskakiikk
są plemniki, i jak odstwawilas to nie ma reguly owulacja mogla byc normalnie jak i wczesniej to chyba nie od tabl zalezy... Narazie nie schizuj zrob test

Gość ENDO ENDO
dobre sobie to ja bym musiała być już ze 1000 razy w ciąży a jakoś nie byłam i nie jestem ale jak by autorce się udało to będzie z pewnością wyjątkowym przypadkiem :)

Gość nafaaann
różnie bywa.. co prawda podobieństwo jest dość małe.. ale zawsze jakieś, na test jest trochę za wcześnie. Poczekam i zobaczę czy okres dostanę, ale jako tako nie mam żadnych objawów które towarzyszą choć nie muszą zapłodnieniu

Gość nafaaann
może była któraś z was w takiej sytuacji ?

Gość kurwaaaaaaaaaaa
nie jesteś w ciąży na 1000000 % daj już spokój bo czytać się ciebie nie da poczytaj sobie jak dochodzi do zapłodnienia !

Gość nafaaann
?

Gość agiew
Zawsze jest możliwe zapłodnienie, jeśli nie zna się dobrze swojego cyklu a uprawia się seks. Owszem zrobiliście głupstwo, ale nie chcę Cię oceniać czy prawić morałów. Cóż teraz to już za późno byś mogła coś zrobić, po prostu w dniu spodziewanej miesiączki zrób test. Na przyszłość - zacznij wyznaczać sobie dni płodne i niepłodne. Będziesz wiedzieć kiedy może dojść do zapłodnienia, a kiedy nie. Fajne i proste w obsłudze to tego są mikroskopy owulacyjne np afrodyta