Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość palllettteeeeee

dlaczego? czy to moja wina???

Polecane posty

Gość palllettteeeeee
kot - no wlasnie na miescie nie mam mozliwosci spotkac go "przez przypadek". i dokladnie jak piszesz, nie jest gosciem, ktory znika bez słowa. tzn nigdy mi sie takim nie wydawal. a co do twojego pyt o fb- on ja oznaczyl raz, tzn napisal jakis post, smieszny cos na zasadzie wódka - "tu jej imie i nazwisko" w - tym i tym miejscu (wiesz, to tagowanie miejsca i osob na fejsie). i z jego strony to bylo tyle. ona natomiast lajkuje prawie kazdy jego post, oznaczyla go na zdjeciach z dwoch kolejnych imprez w klubach (oboje sa tam bywalcami), no i przez to w ostatnim czasie bylo chyba 4 imprez na ktorych pojawiali sie - nie mowie ze razem za reke, ale byli w tym samym miejscu i satd te jej foty. a no i przez to tez on ma juz w gonie znajomych jej jakas kumpele, a ona z kolei jego dobrego kumpla, ktory czesto z nim łazi na te imprezy. poza tym on jej tam nic nie lajkuje (przynajmniej dotychczas nic takiego nie widzialam).

Gość palllettteeeeee
acha raz jeszcze, jak kumpel mu wstawil na jego profil zdjecie tego kumpla wlasnie i niego, jak tam jakies piwko pija, to ona napisala jakis komentarz cos w stylu zartobliwym pijak + dodala takie serduszko.on jej cos tam odpisal, ze kiedy niby mnie pijanego widziaalas a ona ze "czesto" czy cos w tym stylu. no ale serduszko dodala... :(

Gość palllettteeeeee
moze do niego dzwoni czy pisze poza fejsem, no ale tego juz nie wiem/ nie sprawdze.

Gość palllettteeeeee
a i ostatnie - tak ja mam swoj profil na fb, wiec on wie, ze ja widze te jej umizgi, czy ten jego wpis z kiedys, ze gdzies tam z nia pije. stad w ogole mi sie kiedys wytłumaczyl, czy jestem o nia zazdrosna, ta co tak mu lajkuje i ze go nic z nia nie łaczy.

Witaj Palette u nas wynika to z odmiennej sytuacji, oficjalnie byliśmy parą i jedyne na czym zależało to żeby zaciągnąć mnie wreszcie do łóżka :P tak więc musiał wykazywać jakąś większą inicjatywę,żebym myślała,że mu na mnie zależy :)

Gość palllettteeeeee
six - no witaj :)to rzecywisci etroszke inaczej wyglada. aczkolwiek bez wzgledu na rodzaj zwiazku i tak zawsze uwazalam, ze to facet powinien troszke bardziej zabiegac. no i ten "moj" facet wie, ze ja tak uwazam.

Cóż widocznie na początku wziął sobie to do serca. Na dniach na pewno się okaże co jest grane :)

Gość palllettteeeeee
six - rozpisalam si ewyzej n/t tych moich "obserwacji" fejsbookowych. uwazasz to za niepokojace czy nie? jesli moge zapytac cie o opinie. bo kot gdzies znikneła, choc pytala :)

Cóż z tego co tam czytałam to widocznie przeniósł na nią swoje zainteresowanie :/ i nawet nie raczył nic Ci wyjaśnić.

Gość palllettteeeeee
no wiec raczej nie ma co czekac na rozmowe z nim. spawa jasna.

Gość palllettteeeeee
po tym co opisalam odnosnie fb - uwazasz, ze o nia zabiega?

Na pewno ona o niego a czy on o nią - z jego postępowania na fejsie nie bardzo ale może celowo się z tym kryje przed Tobą.

Gość palllettteeeeee
to dlaczego napisalas, ze nie wykazal sie klasa?

Gość palllettteeeeee
acha ok, bo myslalam, ze masz na mysli cos z tego fejsa.

Gość palllettteeeeee
choc, jak juz dzisiaj pisalam - wiele osob tutaj tweirdzi, ze nie musi mi sie tłumaczyc, bo " nie bylismy w zwiazku"/ stad wg nich milczenie jest jak najbardziej ok i na miejscu w tej sytuacji.

Nawet jakiś seks układ to swego rodzaju zobowiązanie. Kultura i szacunek do drugiej osoby nakazują jakieś wyjaśnienia, powtarzam każdy na nie zasługuje.

Gość marsjannka
i jak? nadal milczy?

Gość trybuna ludowa
Noo własnie jak się rozwinął temat?

Gość prawdziwa miłość
Wszystko się wydało.:)

....po przeczytaniu całego wątku widzę że autorka nie tak całkiem niezobowiązująco ten układ traktuje choć może sama przed sobą się do tego nie chce przyznać :) Co do tego że facet zachował się bez klasy to nie ulega wątpliwości, nawet taki układ jaki mieli zobowiązuje do jakiegoś zachowania, a już nie odbieranie telefonów zakrawa na chamstwo. To że ktoś się decyduje być z kimś dla niezobowiązującego seksu nie znaczy że nie zobowiązuje go to do szanowania partnera czy odrobiny kultury. Najwidoczniej autorka pomyliła się w ocenie faceta pisząc, że wyglądał na takiego który by ją okłamywał. Widać facet nie ma charakteru aby powiedzieć kilka słów i woli aby "znajomość" rozeszła się po kościach unikając kontaktu.

Gość błąd za błędem
A ja się zastanawiam nad jednym. Gdzie podziały się te walory kobiece jak skromność, cnota ( nie mam na myśli tej między nogami ). Gdzie są te kobiety które można szanować. Same rozwiązłe. Uprawiające seks dla "zdrowotności" i dobrego samopoczucia obojętne z kim nawet z przygodnym facetem spotkanym w knajpie. Jak taką brać za żonę. Czym taka kobieta różni się od cichodajki.

Gość dziarga
No właśnie facet doszedł do tego wniosku. Dojrzał do poważnego związku. A przecież nie zwiąże się z panienką która spotyka się tylko dla seksu. Sportowo.:P