Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...umre...

tesknie za kochankiem..

Polecane posty

Gość magdam..
ja jeszcze ze swoim kochankiem jestem, ale wiem ze to wiecznie nie bedzie trwac....i tez tesknie

Gość .hmm...
jakos glupote czy jakąś glupote????

Gość hjklkjmo
jakąś i co lepiej :)

Gość do umre.......
jak cię mąż nie zauważał od jakigoś czasu, to od razu znalazł się kochanek, co? szybko się pocieszyłaś, a jak jesteś policjantką, to chyba masz odwagę wziąć rozwód, jak ci tak źle, a nie siedzisz na kafffe i się żalisz ;-)

Gość hjklkjmo
chca poczuc sie samcami,ktore wyrywaja kazda.. Ktore czy ktorzy ? :)

Gość kljuiy
i jezeli w pierwszym poscie pisze .ze zdaje sobie sprawe ,ze obrzucicie mnie zlymi slowami .To tego sie trzymam .I jak na praworzodna przedstawicielke rzadzacych ,przyjmuje na klate wlasne zle postepowanie .A nie groze innym pala :) Zmierz sie z zyciem ,bez powolywania sie na zawod wykonywany :) Pogroz sobie sama akcesoriami .Moze dotrze wtedy do ciebie ,ze nie mozna oszukiwac .Nie pasuje ,Wychodze z takiego zycia .Nie oszukuje . i to sie tyczy zycia i rodzinnego i zawodowego .Tego nie da sie rozdzielic .Oszukujesz tu .oszukasz i tam .Tak stad tak wielu skorumpowanych przedstawicieli prawa .

Gość Tfu!
Same matki Polki, najwspanialsze i bez skazy. Jestem facetem,ale gdybym był kobietą to wolałbym sie puszczeć z żonatymi facetami niż być taką wredną suką która pluje jadem aż rzygać sie chce. Współczuję mężom tych bab ,brrrrrMieć coś takiego w domu ! Nie zazdroszczę! Napisałem :coś. Bo o was napisać kobiety ? Nie godzi się.

Gość wiadro pomyj
Jesteś facetem i chcesz się puszczać z żonatymi facetami? Faktycznie TFU!

Gość Tfu!
Zapach prosto z PGR-u. Pewnie tak samo wygladasz i śmierdzisz z daleka. A że jesteś zdradzaną żoną to widać i czuć. I czemu nie dziwię się mężowi że cię zdradził??????Do łóżka iść z takim zasyfionym babskiem ? Ja bym spierdalał na koniec świata przed tobą . YYYYYY

Gość wiadro pomyj
:classic_cool:

Gość Tfu!
Dosyć,żże stara,brudna i śmierdząca to jeszcze głupia .

Gość wiadro pomyj
wiadro pomyj! :classic_cool::classic_cool:

Gość wiadro pomyj
ale hebel\ :classic_cool::classic_cool::classic_cool:

Gość talib
Po co ty "wiadro pomyj" tutaj zabierasz głos skoro nie masz nic konkretnego do powiedzenia, czyżby, a raczej na pewno twoja inteligencja zatrzymała się na pojmowaniu i używaniu wyzwisk i obelżywych słów.

Gość ...umre...
Milego dnia wszystkim zycze...:)

Gość ...umre...
Miałam spotkanie z kochankiem i było super :-)

Gość do umre.....
jezu..... kobieto........ jaka ty jesteś agresywana i wulgarna :-( I to ma być nasza policja na którą płacę podatki? ;-)

Gość talib
A co mają podatki na policję do spraw prywatnych bohaterki? Po poście już czuć, że nasza bohaterka jest w lepszej formie. A co płacenia podatków, to nie płać na służbę zdrowia, na wojsko i na innych, bo tam na pewno też są ci co zdradzają.

Gość to taliba....
autorka jest w lepszej formie bo pisała, że miała fajne sex-spotkanko z sąsiadem, gorzej mąż, bo mu rogi rosną :-p

Gość talib
Pisała, że się spotkała a jakoś nie było nic napisane o sexie? Może się mylę?

Gość do taliba....
pewnie rozmawiali o pogodzie :-D :-D

Gość talib
Nie wiesz co robili, a to jest właśnie ocenianie po domysłach i tak jest ze wszystkim i w każdej dziedzinie, ludzie po domysłach oceniają, ja nie twierdzę, że nie uprawiali sexu, ale nie stwierdzam na pewno bo nie robiłam za przyzwoitkę ani za materac, ale skoro ty wszystkich oceniasz po domysłach to strach z tobą przebywać, widać każdy mierzy własną miarą.

Gość ...umre...
Talib dziekuje ci,wydaje mi sie,ze jestes porzadnym,wyrozumialym,dobrym i opanowanym czlowiekiem... Chcialabym z Toba porozmawiac prywatnie jesli oczywiscie to jest mozliwe? Nie bede opisywala tego co czuje na forum,bo wiekszosc ludzi nie rozumie mnie,podają sie za moja osobe,piszac moim nickiem,to wstretne!!!

Gość do taliba....
ja też nie byłam materacem, ale autorka sama pisała, że zdradzała wcześniej, to zrobi to kolejny raz.... na 100% ;-)

Gość do taliba....
tylko że może teraz żona bardziej pilnuje kochasia i z romansu nici :-p

Gość ...umre...
no widzisz jak sie mylisz! zona pilnuje,to nie uniknione ale nie sprawia to klopotu,jesli uczucie wchodzi w gre! Chcemy byc ze soba,nawet przez 10min popatrzyc na siebie,przytulic....zycie....

Gość KasiaRa
Klitoridektomia!! Chlast, chlast!! Poczujesz ulgę.

Gość do umre...
jak to taka wielka miłość to dlaczego chowacie się po kątach jak małolaty? :-) powiedz mężowi prawdę, weź rozwód, kochanek niech zostawi swoją rodzinę i będziecie życ długo i szczęśliwie :-)

Gość do umre...
powiedz jeszcze starszemu dziecku, bo małe raczej nie rozumie, że mamusia pokochała innego pana i będzie mieć nowego tatusia :-)

Gość do umre...
i jeszcze dorzuć rodziców, bo muszą przyjąć do wiadomości że będą mieć nowego zięcia..... ach.... samo życie ;-)