Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zouza222

znajomosci z ogloszenia co myslicie o czyms takim? bo wlasnie teraz aktualnie

Polecane posty

Gość zouza222

nie mam teraz pracy i siedze calymi dniami w domu i sie cholernie nudze, nawet nie mam z kim wyjsc na piwko czy cos i przegladalam strone z ogloszeniami w sprawie pracy i znalazlam tam tez ogloszenia dotyczace znajomosci, przyjazni itd. co myslicie o czyms takim? mozna tam znalezc przyjaciolke,przyjaciela czy to sa raczej jacys podejrzani ludzie? spotkalibyscie sie z kims takim??

Gość zouza222
upp :)

Gość soledkav
ja bym poszła, nic nie tracisz a możesz zyskać :)

Gość dsdfdffgfgh
ja bym nie ufala

Gość zouza222
a nikt z was nigdy nie poznal nikogo przez cos takiego? w sumie to nie wiem co lepsze moze czat?

Gość Ja poszłam
dwa razy i spotkałam fajnych ludzi ,dokładnie dwóch Panów było miło kawa i rozmowa ,do dzisiejszego dnia dzwonimy do siebie czasami, lub idziemy na kawę .Wszystko zależy czego oczekujesz po takim spotkaniu w naszym przypadku to była chęć pobycia w towarzystwie damsko męskim ,bez żadnych podtekstów .

Gość zouza222
no ja wlasnie chcialabym poznac jakas normalna dziewczyne z ktora moglabym wyjsc na piwko impreze itp, mam kolezanki ale olaly mnie i pisza tylko jak cos chca i mam juz tego dosc...;/ nie chodzi mi o zadne kontakty seksualne dlatego wolalabym zeby to byla dziewczyna bo z facetamii nigdy nic nie wiadomo :P mam tylko nadzieje ze tam pisza normalni ludzie a nie jakieś świry :P

Gość zouza222
umiescilam teraz sama ogloszenia, napisalam ze szukam tylko normalnych ludzi- zobaczymy moze ktos sie odezwie :))

ja bym chyba poszla ale troche bym sie obawiala bo ktos moze ci odpisac ze jest dziewczyna w twoim wieku a przyjdzie jakis stary cap, roznie to bywa :P

Gość epoww
ja bym nie poszla,dwa razy sie zrazilam i wiecej nie chce poznawac ludzi w ten sposob,uwazam ze to desperacja i wiele jest okazji by poznac kogos w realu a przez ogloszenie to tylko mozna poznac niezrownowazonych ludzi,ale to moje zdanie:)