Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zula--------------------------

czy z recznika mozna

Polecane posty

Gość zula--------------------------

Konczy mi się okres, wczoraj spalam u chłopaka, nie kochamy się od 7 dni (okres) podmylam się u niego i wytarłam jego recznikiem, dziś mnie tam swędzi, mogłam cos z tego recznika zlapac?

Gość monka kkk
Spokojnie, to nie koniecznie infekcja, może masz za mało pałeczek kwasu mlekowego, które zostały wypłukane z krwią miesiączkową. Zrób sobie kurację invagiem, zakładaj go na noc przez siedem dni, mikroflora w pochwie zostanie odbudowana i dyskomfort powinien zniknąć. Jeżeli po kilku dniach nic się nie zmieni to wybierz się na wymaz z pochwy lub do lekarza. Do podmywania używaj płynu z kwasem mlekowym mi służy lactacyd.

Gość dolsidohejjelowde
Tak to pewnie ciąza

Gość pierwszywiosennykwiat
Już może wczesniej miałaś początek jakiejś infekcji a po okresie się rozwinęła. Idź do lekarza i jeśli to infekcja to twój facet też powinien dostać leki. Do czasu wizyty probiotyk, nasiadówki z tantum rosa mogą pomóc, odpowiedni płyn do mycia (wspomniany lactacyd jest ok) i provag żel - do smarowania po umyciu bo zawierając bakterie kwasu mlekowego wspomaga funkcjonowanie mikroflory pochwy.

na ręczniku też mogą być bakterie, możesz mieć jakąś infekcję, kup sobie coś do smarowania np. provag żel, posmaruj to miejsce i delikatny świąd powinien przejść, w ciążę od ręcznika nie zajdziesz:)

Gość znachorka
oczywiście że można się zarazić( najczęściej grzybicą)