Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie moge spac jak jest jasno

wspololkatorka spi przy zapalonym swietle ;/

Polecane posty

co robic? ja przez to nie zasne ;/

rachunek za prad :( ekologia :( co bezadziejna istota z niej :O

ojej. a co jej jest? ma nerwicę lękową? ja też tak mam jak jestem sama w mieszkaniu i się obudzę po koszmarze. :(

nie ma nerwicy :O zasnela w polowie rozmowy ze mna, byla zmeczona, nie wiem czemu nie zgasiła, ma lampe koło nosa, drzwi od swego pokoju też nie zamknela :O bede slyszec jej chrapania :(

Gość taki urok...
Matko! Jak nie sapanie i chrapanie to spanie przy zapalonym świetle. Zafunduj sobie opaskę. Ja za to śpię ze stoperami w uszach, bo moja współlokatorka pochrapuje i dość głośno śpi.

Tez śpie przy zapalonym. Kiedys mialam przygode z karaluchem ktory chodzil mi w nocy po twarzy. Myslalam ze zawalu dostane. Od tamtej pory swiatla nie gasze. Kupilam zarowke energooszczedna i spie tak od ponad 3 lat

Gość taki urok...
Jak to nie jej zwyczaj to idź i wyłącz tą lampkę.

jak ją obudzić ? gadanie do niej to za mało...nieraz ją budzilam spała jak zabita :O ja mam sen delikatny :( statnio mało spie, bo chodze spac pozno a ona sie tłucze rano, jej natomiast nic nie przeszkadza, moglabym teraz wyc a ona by spała dalej.. moge co najwyzej wylaczyc korki ale czy to bezpieczne?

okropne z tym karaluchem, ale to nowe mieszkanie i nie ma robakow, nie bede jej chodzic po pokoju i wylaczac swiatla :O w sumie to jej sprawa i jej szyszynka

Gość Miki 1221
ale masz problem, dziewczyna byla tak zmeczona ze zasnela, wstan wylacz ta lampke i zamknij drzwi od jej pokoju i po problemie. btw dziwna jestes

To bylo na wynajmowanym mieszkaniu. Jezu idz i zgas te swiatlo oraz zamknij drzwii. Pewnie sie nie obrazi. Mi najgorzej jest zasnac. A jak juz zasne to mozna gasic swiatlo :P

ooo kurva zaczela gadac przez sen!!!!! japierdole boje sie jej... powiedziała bardzo głośno "MHM" a potem "NO" ...jakby gadała z kimś przez telefon... co za.........:O