Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Annula25

Ginekolo powiedział mi jak to w wieku 25 lat jest Pani dziewicą? a on nie ma jak

Polecane posty

Gość Annula25

zbadać. W błonie dziewiczej mam nie duży otwór. Wysłał mnie na usg dopochwowe w tej samej przychodni na inny dzień. Nie wiem jak on to sobie wyobraża, skoro nie można zbadać to i nie da się głowicy włożyć, chyba że w takich wypadkach jest przez odbyt? Tak to zazwyczaj się odbywa?

Usg dopochwowe jest dopochwowe poza tym przecież może zbadać przez brzuch usg aparatem tak jak kobiety w ciąży tez będzie widział.

Gość mnie to dziwi
dlaczego jeden lekarz potrafi zbadać kobiete mającą blonę a inny jak słyszy ,że dziewica to nawet nie chce dotknąć...ja też jako dziewic byłam u lekarza to od razu powiedział , ze jak dziewica to mnie nie zbada, a inni to robią. Dziwne, ze kazał Ci zrobić usg dopochwowe, podejrzewam, ze nie ma wprawy w badaniu dziewic i wolał żeby kto inny się Tobą zajął i ewentualnie uszkodził Twoją błonę a nie on...bez sensu, chociaż podczas takiego usg nie musi przebić błony, ja miałam robione i mi lekko rozciągnął, ale to też zależy od błony....

Gość megan;;;
ja też miałam taką akcję, że byłam u gina i jak powiedziałam mu, że jestem dziewicą to niemal na mnie nakrzyczał, że nie ma mnie jak zbadać, w końcu to zrobił, ale tak na "odwal się" i więcej do niego nie poszłam..nie stracę cnoty tylko dlatego, że jemu nie chce się zbadac

Gość ginekolog u którego
byłam był młody i chyba mało doswiadczony bo miałam wrażenie, ze się wystraszył że będzie musiał zbadać dziewice , bo jak usłyszał to był taki dziwny,a że mam 23 lata to moze bał się, że przebije błonę a że nie jestem gówniarą to może bał się że go oskarże potem:)nie wiem:) trochę mi się dziwnie zrobiło bo poczułam się jak jakiś dziwoląg, bo NIE DA SIĘ MNIE ZBADAĆ:(

Gość zzen
jednak są jeszcze dziewice na świecie :)

Gość aska_hp
Jak jesteś dziewicą to usg mozesz miec zrobione wlasnie przez odbyt. Mnie własnie spotkała ta "przyjemność"