Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chodzi o jej podejście

Czy tylko ja uważam, że 1000zł za pierwszy wózek to lekkie przegięcie?????

Polecane posty

Gość polosvena
DO IDZ NA SPACER SLONCE ja mam xlandera i sobie go chwale.Jak dla mnie wozek idealny:) Nie wiem czy jak go kupowalam to byl na nie szal i moda(kupilam w styczniu 2010) za 2 w 1 zaplacilam 1500zl i nie zaluje.Kola sa fantastyczne,lekko sie prowadzi,wygodna i duza gondolka,spacerowka tez niczego sobie(szkoda ze nie mozna zrobic tak na maxa pozycji siedzacej ale to szczegol)pojemna torba.Latwo sie sklada i rozklada.Mozna zamoatowac nosidelko jak jest taka potrzeba.Raczka jest genialna!moj maz jest ode mie duzo wyzszy i przy tym wozku oboje mamy luz z prowadzeniem.Takze nie wydaje mi sie zeby matki kupowaly te wozki tylko ze wzgledu na mode. A rurki i tuniki uweilbiam.Wygodne i praktyczne a wcale nie uwarzam siebie za DURNA MAMUSKE

Gość innnerllla
ja uważam, że nie ceną a jakością należy się kierować zwłaszcza w tak ważnej sprawie jak pierwsyz wózek dla naszego dziecka, ja postawiłam na polski model Passo - wózek wielofunkcyjny więc i gondola i spacerówka a także fotelik w jednej cenie, jestem z niego bardzo zadowolona, zdecydowanie wart swojej ceny

Gość gość
ja byn nie chciala aby moje nowo narodzone dziecko jezdzilo w wozku z komisu,gdzie jest plesn i wilgoc.wiesz ile jest w tym wozku bakteri od wilgoci

Gość gość
juz bym wolala na rekach noaix niz kupic stary smierdzacy wozek z komisu

Gość gość
urodzilam 2 lata temu dziecku mowilismy rodzinie ze kupimy nowy wozek dla dzidzi to pewna osoba kupila wozek w komisie za 230 zl! szajsz nad szajsami do tej pory wygarniam mezowi dlaczego sie nie odezwal nie sprzeciwil zeby nie kupowala ta osoba takiego gowna! nie dosc ze brzytki kolor to jeszcze dziecko jk w nim lezalo to wbijalo mu sie w plecki cos musielismy jakas dykte wkladac zeby na rownym spalo dziecko tragedia! rodzina uwazala ze wozek za 1000 zl to drogo pfff przynajmiej moje dziecko mialo by nowy z nosidelkiem i innymi rzeczami! nie kupujcie w komisach! a po miesiacu przebilo sie kolko okazalo sie ze bylo juz klejone w jednym miejscu ale sprzedawczyni nie ppowiedzial w komisie o tym porazka nigdy wiecej urodze drugie dziecko to kupuje NOWY!

Gość gość
to ja od tego wozka za 230 zl kupcie nawet wozek za 500 zl na allegro ale nowy! moze brzytkie sa niz te za 1,5 tys ale przynajmiej nowy bedzie miec wasze dziecko ... ogolnie to komisy to oszusc**prawie 3 miesiace temu dalam rzeczy na sprzedaz i nikt nie dzwoni czy cos sie sprzedalo!