Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnanananaa

mam 2letnią corke, a musze zostac prostytutka:(..trudne...

Polecane posty

Gość smutnanananaa

samotnie wychowuje 2letnią coreczke z ojcem dziecka bylismy raaazem 5lat, mieszkalismy razem bylo wszystko pieknie, potem stal sie alkoholikiem, byl ciezki do zniesienia! musialam sie od niego wyniesc,... niestety musze mieszkac z moimi dziadkami w wieku 75 i 80lat mieszkam z nimi w malym miasteczku gdzie nawet moje kolezaanki nie maja pracy bo duze bezreobocie nawet do sprzatania w tej mieścinie mają wymogi ze albo ma byc to pani po 40stce albo rencistka itp a do fabryki nie moge bo nie ma miejsc! do sklepu typu tesco lidl i biedronka tez nie ma u nas przyjec, ci ktorzy obecnie tam pracują nie zwalniają sie. mieszkam z dziadkami bo moja mama nie chciala ze mną mieszkac (rodzina podejrzewa ją o to ze ma zaburzenia pschiczne)-poniewaz mama nie chce pracowac a ma 43lata, nie pracuje, mieszka w duzym miescie gdzie łatwo znalesc prace, ale ona nawet nie szuka , gdy proponowalam jej zeby zostawala z moja corka 2letnia a ja bede mame utzymywac mowila ze nie ma cierpliwosci i nie bedzie nianczyla mi dziecka-to byl jej cytat, a ona ma pusta lodowke nie ma nic do jedzenia! nie chce ode mnie pomocy, sama tez mi nie pomoze, oplaty robią jej moi dziadkowie, ktorzy sami maja 300zł na jedzenie na miesiac, ja mam alimenbtow 500zł od męza dorabiam sobie spotkaniami z facetami w aucie za sex placa mi po 100-150-200zł mysle jednak nad tym by zatrudnic sie na mieszkaniowce lub agencji wtedy bym zarobila 3-4-5tysiecy moglabym wtedy wyniesc sie od dziadkow do duzego miasta i tam bym wynajmowala mieszkanie, corce bym oplacila opiekunke i na wszystko byloby mnie stac mam w planach zarabiac tyak okolo 4lata, zarobie wtedy 80tys na kawalerk e i wtedy pojde do normalnej pracy wtedy by mi starczylo nawet 1300zł bo bym wynajmu nie musiala oplacac:L( to nie zadne prowo, poprostu chcialam sie wyzalic;(

Gość smutnanananaa
uwazam ze musze tak postapic ale sie waham jeszcze zastanawiam sie ii robie obeznanie na internecie czy lepiej przyjac sie an domowke czy do agencji... musze miec 900zł na wynajecie kawalerki 150zł na dojazdy do duzego miasta na jedzenie 600zł na miesiac dla mnie i dziecka na opiekunke 900zł (pewnie ktos zaraz napisze daj dziecko do przedszkola to ci kasy wystarzcy ale u nas do przedszkola mi dziecka nie chca przyjac bo nie pracuje a przyjmuja tylko dzieci rodzicow praacujacych, ) a opiekunka zostanie z dzieckiem nawet jak bedzie chore... tak mi smutno, musialam sie wyzalic:( i mam p[oprostu cel uzbierac na mieszkaniena kawalerke potem sie wyniesc do innego miasta znalesc faceta normalnie i zyc ,..

Gość hhahahahaaaaaaaaaaaa
hahah, fajne prowo a jak to prawda to nisko sie cenisz, "znajome" brały po 400 za numerek:D serio

Gość znamsytuacje
Czesc. Przykre to co piszesz ale niestety znam tą sytuacje. Wiem duzo o mieszkaniówkach i tych dziewczynach , jesli juz musisz nie pakuj sie w żadne agencje. A co do mieszkaniówki to zalezy gdzie trafisz. Jeśli masz jakies pytania pytaj... Na kreśle Ci co w takich miejscach sie dzieje...

Gość prawie normalna dziewczyna :)
wierze, ze masz bardzo ciezka sytuacje i decyzje do podjecia. nie popieram prostytucji jesli kobieta robi to w innym celu. ale ciebie moge zrozumiec bo pragniesz normalnosci. zastanow sie jednak nad tym, ze kiedys chcesz zwiazac sie z mezczyzna i bedziesz musiala mu wyjawic to czym sie wczesniej trudnilas ( jak ty tego nie zrobisz to zrobia to zyczliwi ludzie a lepiej zeby od ciebie dowiedzial sie takich rzeczy)... wiekszosc mezczyzn nie bedzie tego tolerowala.

Gość a ja bym ci nie radzila
ani agencji ani mieszkaniowki z prostego powodu: oplaty. I tu i tu bedziesz musiala jakis procent zarobkow oddawac. Lepiej poszukac stalego sponsora, jednego lub dwoch niz uzerac sie z kilkoma panami dziennie. Srednio na mieszkaniowce biora 150-200za h. Ty z tego dostajesz przewaznie 50%.

I nie wiem skad takie kwoty ci przyszly do glowy jak 5 tysiecy? Masz dziecko wiec domyslam sie, ze 24 godzin na mieszkaniowce spedzac nie bedziesz. na nocki bedziesz mogla pracowac? Najwiecej zarabia sie weekendami, masz z kim zostawic dziecko?

Gość adelajda..ada
jasne, jak juz chcesz to znajdź dorego sponsora, o ile jesteś atrakcyjna, min, 4000 wyciągniesz, albo...i dużo wiecej

Gość yewtqeytwq
ja juz tez rozwazam zostanie dziwką, mam wyzsze wykształcenie, od lat nie pracuję, nie moge nic znalezc, nawet od roku sprzątania nie mogę znalezc

Gość smutnanananaa
no wiec do tych ktorzy sie orientuja w temacie: -jaka atmosfera jest na domowkqch -mieszkaniowkach a jaka w agencji? -dlaczego lepiej isc na mieszkaniowke niz do agencji? -czy np. jak podejme tam prace bede moglaa zqwsze zrezygnowac czy beda mnie zastraszac jak odejde? -wiem zdaje sobie z tego sprawe al stalego sponsora szukam juz pol roku i dawalam ogloszenia ze szukam pana ktory by dawal mi 2 tys zł miesiecznie lub 1500zł na mies. ale nie ma chetnych albo chca jeden numerek i koniec mowia ze wola odmiennosci a nie jednej kobiety i spotkaja sie ze mna 2 razy w mies dadza te 300zł i tyle.

Gość njsdjakljd
jdklasdjkla

Gość yewtqeytwq
nie bardzo jednak rozumiem, skąd wnoszisz że twoja matka nie chce pracowac? Ja mieszkam w POznaniu, i tu tez na kazdą ofertę pracy typu sprzątanie, sklep, jest 100-200 chętnych, a na prace biurowe- nawet 1000 cv przychodzi,,, wymagania, jakie to nie są , wzrost, wiek, zdjęcie, szook

Gość smutnanananaa
jesli chodzi o umawianie sie w aucie wszystko mi pasuje bo umawiam sie z facetami ktorych zgarne z ogloszen z internetu i np. mam 1-2 panow dziennie wiec zarobie 100-150-300zł dziennie ale pozniej np jest taki okres ze moge tydzien nie miec chetnych lub jak są chetni to czuc z daleka ze jacys kretyni ktorzy dziwne rzeczy w emalach pisza lub wygladaja na wymagajacych psychopatow tez stresujace jest to wsiadanie do auta nieznajomego a na domowce bym miala ochrone jednak.... wiem ze trzeba im kase przeciez odpalac ale bardziej zastanawia mnie to czy jak np. nie beda mnie wybierali klienci zbyt czesto to mnie usuną z tej domowki z dnia na dzien itp... czy np. mozna tam odmowic obsluzenia jakiegos faceta itp jaka tam atmosfera i dziewczyny czy sa mocno wredne chamskie itp

Gość smutnanananaa
moja matka nie chce pracowac bo np. hjak jej znajdywalam oferty poracy w duzym miescie w jakim ona mieszka nawet nie szla na rozmowe! a jak ja chcialam podjac prace mieszzkajac z nia nie chciala mi popilnowac dziecka nawet jak na 2h mialam wyjsc... wogole mieszkanie z nia to tragedia i cala rodzina tak twierdzi! nie moge z nia mieszkac bo nigdy sobie zycia nie uloze.... musze wlasnie szybko tzn w 3-4lata zarobic na mieszkanie kupic mieszkanie kawallerke a jesli bede odkladala 2-3tys miesiecznie to w 3lata uzbieram na mieszkanie i nie bede musiala wynajmu placic bede wtedy mogla pracowac nawet w supermarkecie poszukam normalnego faceta a nikt sie nie dowie co robilam kiedys bo sie wynniose do innego miasa w innym miescie kupie mieszkanie..

Gość ewaewaewaewaewa
nie mozesz odmowic, pijanych nie wpuszczaja, kazdy bierze prysznic, ochorna jest zawsze w poblizu.... jednak pomysl nad sposnoringiem, staly facet, pewna kasa

Gość smutnanananaa
rodzinie jakby co bede mowila ze pracuje na nocki na czarno w klube-dyskotece ze jestem kelnerka i myje naczynia i bede na nocki chodzila opiekunce do dziecka to samo powiem:) makijaz i stroj wyzywajacy bee zakladala dopiero na miejscu ... wiec nikt sie nie dowie co robie bo niby jakl

Gość Zdrowa rybka:)
masakra ciekawa jestem co powiesz corce za pare lat.nie boisz sie chorob?albo ze cie ktos skrzywdzi.w wiekszych mioastach praca jest. trzeba tylko ruszyc tylek

"jaka atmosfera jest na domowkqch -mieszkaniowkach a jaka w agencji?" xxx zalezy, sa mieszkaniowki normalne i podrzedne. Na poczatku zawsze sa mili tym bardziej jesli jestes ladna. Bo burdel mamie zalezy na kasie. Dziewczyny jak to dziewczyny sa fajne, wredne, glupie, madre. Nie da sie tego ocenic jednoznacznie. xxx "-dlaczego lepiej isc na mieszkaniowke niz do agencji?" xxx Lepiej juz byc w luksusowej agencji gdzie ceny zaczynaja sie od 300zl za godzine niz na mieszkaniowce. W luksusowej agencji masz zagwarantowana ochrone, kierowce, ogolnie bezpieczniej i weselej. Ale luksusowej agencji w malym miescie nie znajdziesz. xxx "-czy np. jak podejme tam prace bede moglaa zqwsze zrezygnowac czy beda mnie zastraszac jak odejde?" xxx bedziesz mogla jak sie nie wkopiesz w jakas agenture podrzedna albo w mieszkaniowke dla marginesu. Ogolnie alfom wisi czy dziwka odchodzi, bo 3-4 latach jest juz tez zmanierowana i zyskow przynosi mniej. xxx -"wiem zdaje sobie z tego sprawe al stalego sponsora szukam juz pol roku i dawalam ogloszenia ze szukam pana ktory by dawal mi 2 tys zł miesiecznie lub 1500zł na mies. ale nie ma chetnych albo chca jeden numerek i koniec mowia ze wola odmiennosci a nie jednej kobiety i spotkaja sie ze mna 2 razy w mies dadza te 300zł i tyle." xxx bo zle szukasz i pewnie na pierwszym spotkaniu juz idziesz z nim do lozka. Mam racje?

Gość smutnanananaa
myslalam nad sponsoringuem, ale ci faceci -ktorzy oferuja 2tys zł miesiecznie chca by wybrana dziewczyna byla jak topmodelka chuda 50kg cala plastikowa itp jak z okladki ckm! a ja mam 165cm , 75kg duzy biust c, przy kosci jestem, ale widze ze podobam sie facetom tym ze spoitkan jednak zadnego nie stac na staly sponsoring, chca 2spotkania w miesiacu robic i tyle.mam z tych spotkan na miesiac ok 1500z ł a to za malo,

Gość ewaewaewaewaewa
jak w swoim miescie wierz mi ze szybko sie wyda

Gość znamsytuacje
Znalezienie sponsora nie jest taką prostą rzeczą. Są sponsorzy i sponsorzy, a zeby trafic na dobrego trzeba miec punkt zaczepienia. Nowa dziewczyna pojawiajaca sie w danej miejscowosci jest pierwsza na tzw. ,,Liscie ruchaczy'' . Tzn. ze w ciagu pierwszego tygodnia mozesz miec codziennie do 10 klientów, ale to tylko pierwszy miesiac. Potem juz nie ma sensu siedziec w tej, mieszkaniówce'' ale dzięki temu mozesz poznać własnie sponsora. Znam wiele dziewczyn, chodziły do mnie na terapie. Jedne szybko się otrząsały z tego co musiały robić i zyły dalej innym było gorzej i wracały w te same miejsca.

Gość ewaewaewaewaewa
poszukaj dobrze na czacie, tam jest dużo konkretnych gości z duuża kasą

Gość ewaewaewaewaewa
jak się dobrze wyglada zaden problem

na mieszkaniowce nie masz ochrony w mieszkaniu, z reguly to ochrona dojezdzajaca. Pod tym wzgledem w agencji jest bezpieczniej. Mozesz odmowic jesli facet nie chce prysznica badz wzbudza twoje podejrzenia. Raczej odmawiac nie bedziesz tylko dlatego, ze jest mniej ladny, bo to pieniadze i bedzie ci zal dawac godzinny zarobek kolezance. pamietaj o doplatach. Na mieszkaniu standard to seks w gumie i oral bez, w agencji wszystko w gumie. Doplaty bierzesz w agencji za wszystko, za oral bez itd. Na mieszkaniu juz masz pewne rzeczy w cenie np. pocalunki, w dobrej agenturze pocalunki sa za doplata. Doplata nigdy nie dzielisz sie.

twoja drabina do kariery ma 4 litery.wspolczuje ci... i twojej corce najbardziej....masakra jakas co sie z kobietami dzieje

nie szukaj na czacie sponsora no chyba ze na jeden numerek. Lepiej dac ogloszenie na jakims portalu.

to nie jest "sytuacja" tylko glupota

Gość smutnanananaa
czyli wg tej wypowiedzi wyzej wynika na to ze lepiej isc do agencji niz na domowke bo wyzsze zaarobki??? opisze dokladniej: jestemz malego miasteczka , ale do duzego miasta wroclawia jest ode mnie 45min jazdy pksem wiec codziennie bede dojezdzala do wroclawia lub np. powiem w agencji.na domowce ze chce pracowac tylko czwarteek piatek sobota czasem sroda bo nagadal rodzinie ze jestem kelnerka w dyskotece/pubie itp na czarno ze zmywam naczynia podaje piwo itp:) beedac zatrudniana w tej agencji lub domowce w wolnej chwili bede moze tez szukala stalego sponsora jesli to wypali wkoncu i(zreszta gdyby to szukanie stalego sponsora bylo wypalem to by kazda tak robila i zadna by do agencji nie poszla))) z natury jestem spokojna dziewczzyna i nie ćpałam nigdy, nie lubie takich dziwnych klimatow gdzie dziewczyny sa wredne i ćpają np. wiec tego tylko sie obawiam... lubie owszem napic sie czasem upic nawet, jestem rozrywkowa, lubie sex, dobrze czuje sie z obcym acetem na tych spotkaniach w aucie i nie krepuje mnie to nie wstydze sie i nie czuje sie z tym źle;) ale jedno co mnie zastanawia wlasnie co wybrac czy agencje we wroclawiu duża czy domowke jakas sprawdzona.... boje sie chamskich dziewczyn albo tego ze z dnia na dzien mnie zwolnia bo znajda lepsza topmodel

Nie znam Wroclawia pod tym wzgledem wiec ci co do agencji nie pomoge. Ale na pewno sa dobre agencje, przejrzyj ogloszenia o prace na odlotach, roksie i eamore. Pamietaj by wybierac agencje nie ta gdzie ci slodza, ze milo, fajnie, drinki za darmo itd. Tylko taka gdzie cena najwyzsza, wszystko w cenie jest w gumie, a doplaty dziewczyny ustalaja same. Agencja porzadna musi byc luksusowa wiec ogladaj zdjecia, jak wygladaja pokoje, bar, jakie atrakcje klientom zapewnia. Pamietaj im wiecej atrakcji tym mniej pracy z twojej strony, bo klient wtedy w ciagu godziny moze skorzystac z np. basenu i czas leci:P

co do mieszkaniowki wylatuja przewaznie alkoholiczki, cpunki i zlodziejki. Nawet malo atrakcyjne dziewczyny maja czasem wieksze wziecie niz te ladniejsze, bo wszystko zalezy od tego jak podchodzisz do pracy takze watpie czy by cie wyrzucili z powodu wygladu juz predzej dlatego, ze jestes marudna, wredna i masz zle podejscie do klienta.