Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnanananaa

mam 2letnią corke, a musze zostac prostytutka:(..trudne...

Polecane posty

Gość smutnanananaa
hahaha nie akurat nie mam zadnego wujka w rodzinie szczerze! ale moga np. chciec umowe zobvaczyc np. niedowierzajacy moj dziadek z ktrorym mieszkam zapyta a ty umowy nie masz i tak jezdzisz sobie na czarno!> albo mnie na pks bedzie chcial orpowwadzic albo do pracy:) i co wtedy? albo moj kuzyn ma 23lata i bedzie chcial na moje balety przyjechac i powieL: o skoro jestes kelnerka we wrocku to wpadne an twoje balety z dziewczyna i kolegami!" i co wtedy powiem

Gość a ja bym ci nie radzila
siedziec i pisac mozesz, chodzi o to bys np nie robila tak, ze: przychodzi klient, bierze cie na pokoj. Stawka to zalozmy 200zl, a ty mu proponujesz nastepne spotkanie poza agencja ale taniej. Wiadomo, ze tobie to sie niby bardziej oplaca, bo nie odpalasz nic wtedy, ale lepiej tak nie robic.

Gość a ja ja lubie
ale jestes durna autorko, serio nie nadajesz do niczego innego tylko do bycia kurwa.

no chyba dziadek nie pojedzie z toba do Wroclawia by odprowadzic cie do pracy:D A jako kelnerka nie pitol, ze pracujesz tylko w jakiejs fabryce na nocna zmiane albo jako sprzataczka w jakims hotelu czy cos.

Gość smutnanananaa
i waham sie czy agencja czy domowka jednak:( i zastanawiam sie jeszcze czy branie maja raczej naturalne dziewczyny czy takie sztuczne tzn pelna tapeta mocna+wyzywajacy stroj wlosy z dopinkami do pasa:) ciekawi mnie ktore maja wieksze branie i za jaką sie powinnam zrobić:)

Gość smutnanananaa
to bedzie nierealne ze sprzataczka w hotelu czy markecie na wykladaniu towaru ma brak umowy, bo mają umowe o dzielo ale mają.! wiec cos innego moze lepiej wymyslic... moze ze zmywam na zmywaku w klubie czy co cholera:(

Gość opamietaj sie dziewczyno
Autorko, nie rozumiem Ciebie. Jezeli mozesz dojezdzac do Worclawia,zeby pracowac w agencji, to dlaczego nie mozesz dojezdzac do miasta do NORMALNEJ pracy????? Sama mowisz,ze jest przeciez latwo znalezc prace w duzym miescie, wiec po co ten caly cyrk tutaj. Po prostu szukasz latwych pieniedzy, a nie pracy i to tyle w tym temacie.

Gość tututft
twwierdzi ze w burdelu zarobi 4 kola a rodzince powie ze jako kelnerka tylko kelnerka tyle nie zarabia w pl i odrazu bedzie podejrzana i wkoncu jej mąż zkorzysta z usług agencji

Gość smutnanananaa
a niby jak wlascicielka sie dowiedzialaby o tym ze sie umowilam z klientem poza agencja ? przeciez on jej chyba nie powie o tym? no chyba z to jej podstawiony znajomy ktory mnie sprawdzi

Gość Zojkaa
widzę, że już jesteś zdecydowana na zostanie ****. Zrobisz co uważasz, ale skoro teraz masz na psotkaniach z facetami ok 1500 zl plus 500 zl alimentów to nie możesz klepać biedy - to po pierwsze. Po drugie nie znam żadnego malutkiego miasta w którym jest tesco, lidl, biedronka.. Mieszkam w mieście w któym jest lidl, biedronka i tesco.. Ok jest ciężko z pracą, ale idzie coś znaleźć za te 1500 zl, wiadomo nie są to kokosy ale lepsze to niż puszczanie się na prawo i lewo. Przede wszystkim pomyśl o przyszłości swojej córki nie pod względem materialnym.. Kiedyś to wyjdzie, córka Ci dorośnie, pójdzie do szkoły i dzieci będą się śmiały że ma matke kur**

Gość smutnanananaa
moja wersja jest taka ze jesli bym zarobila w agencji te 4tys zł to bym wydawala tylko 1 tys zł i oficjalnie w rodzince bym mowila ze zarabiam tylko 1 tys zł , ze jestem biednba i wogole, bym nie kupowala ciuchow kosmetykow itp... zreszta babcia czy dziadek by sie nie znali ze kupilam tusz za 60zł ,a nie za 10zł:):) poprostu przed nimi bylabym skromna zmeczona zapracowana samotna matka, wydawalabym 1tys zł na dziecko i na jedzenie podstawowe buty , ciuchy z ciuchulandu a 2-3tys bym odkladala miesiecznie na mieszkanie by kupic mieszkanie kawalerke bo u nas kawalerki są po 60-80tys zł a we wrocku bym za 90-100tys kupila kawalerke

Gość smutnanananaa
tak, ale jesli bym pracowala normalnie we wroclawiu to zarobilabym 1200zł+ 500zł alimentow= 1700zł -700zł opiekunce -800zł wynajem mieszkania zostaloby tylko 200zł na jedzenie!!!!!!!!! +narobilabym sie jak wół i nigdy bym nie uzbierala na wlasne mieszkanie , nigdy ! bym zawsze zyla na styk i bym klepala biede w dodatku wynajmowalabym wiecznie mieszkanie i byla na walizkach z dzieckiem.

Gość tututft
autorko zejdz na ziemie myslisz ze na prostytucji odrazu dorobisz sie kokosów i wille wybudujesz??? Marzenia to nie wszystko bo ułozone masz pieknie. Zycie jest inne i płata figle

Gość smutnanananaa
a ja musze miec kase musze uzbierac na mieszkanie, jak dzidkowie umra nie bede miala gdzie mieszkac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nigdy nie uloze sobie zycia, nie chce isc z dzieckiem do przytulku, chce zyc na poziomie, moc kupic dziecku co nalezy.

Gość Zojkaa
po pierwsze zarobilabys minnimum 1300 zl bo tyle teraz wynosi najnizsza krajowa. - dziecko do przedszkola ok 300 zl, a ty mozesz dojezdzac autobusem do pracy za 300 zl miesiecznie i dalej mieszkac z dziadkami

po pierwsze watpie czy na zwyklej mieszkaniowce zarobisz 4 tysiace. Zalezy jeszcze od tego w jakich godzinach chcesz rpacowac, bo niektore mieszkaniowki dzialaja tylko do 22, z kolei agencje sa na nocki przewaznie.

Gość smutnanananaa
dalej mieszkac z dziadkami nie moge, sami mi mowią ze powinnam za max 3-4mies cos wynajac sobie, szukac pracy, gniezdzimy sie , a dziadek spi przez nas na podlodze!!!!!! masakra jakaasl

A jak Ty sie czujesz z tym co robisz? RAz jeden,raz drugi i tak w kolko...ojciec Twojego dziecka wie czym sie zajmujesz?

Gość tututft
Widac jestes młoda i głupia po toku pisania!! Życia nie znasz

Gość smutnanananaa
ciekawi mnie tez czy w dobrej agencji mozna miec 1-2klientow w ciagu nocy czy np. nie miec nic. i czy np. tam tez sie jezdzi do iklientow do domu tego sie boje ze pojade do kogos a on mnie na chacie np. bedzie dusił itp

Gość smutnanananaa
moze i jestem glupia jak to tu niektorzy pisza ale lubie sex, lubie imprezy, lubie zycie nocne i towarzyskie, lubie panow szczegolnie po 40stce i tych zonatych z obrączka iwiec mi to pasuje ....:)

szukaj miejsca gdzie super fotki zrobia tobie bo to tez wazne

Gość tututft
Ja tez co bądź slyszalam a prawda była inna!!! Dziewczyno ogranij się bo mało o zyciu wiesz

Gość smutnanananaa
a kto robi te fotki zazwyczaj dla agencji? jakiegos kolesia wynajmuja czy co?:) ciekawi mnie jeszzcze o co ich pytac... i jak to jest z tymi wyjazdami do kliemntow do domow... tam przeciez nie ma ochrony

w ciagu nocy mozesz miec 1, zadnego albo i 5. W mojej agencji co pracowalam mialysmy przewaznie po 1 na cala noc albo 2 lub imprezy w wiekszych gronie calonocne.

Gość smutnanananaa
tez co bądz slyszzlaas a prawda byla inna>?? tzn co masz na mysli pisz wprost

Gość tututft
Właśnie o to chodzi ze głupia bo nie wiesz czy siła nie bedą chcieli brać i traktowac cie jak szmate kumasz?? a nie jak zwykła dame za ktora sie uwazasz to jest zycie i mozesz nie raz od jakiegos maniaka seksualnego dostac w pysk i nie bedzie mial cie kto obronic:D

Gość Zojkaa
mąż się dowie i kazdy sad odbierze ci prawa rodzicielskie. Powodzenia :)

jedziesz do domu klienta z ochrona, poza tym w dobrych agencjach sa to zazwyczaj klienci sprawdzeni czyli stali, ale na mieszkaniowkach i agenturach gdzie godzina 150zl kosztuje to na to nie licz. Zdjecia robi profesjonalny fotograf, ktorego powinni ci zapewnic.

Gość smutnanananaa
imprezy w gronie facetow jak to wygladalo opowiedz???:) a byly takie przypadki ze facet np. chcial 2kobiety jednoczesnie do trojkata lub ze dwoch faceto+jedna babka i wtedy stawka wieksza.:)?? co najczesciej faceci chcieli? i jak to z tymi wyjazdami do nich do domu