Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnanananaa

mam 2letnią corke, a musze zostac prostytutka:(..trudne...

Polecane posty

Gość a ja bym ci nie radzila
mnie interesuje to zapotrzebowanie za granica na dziwki:D Ciekawe gdzie, bo chyba nie myslisz, ze ja wywioza do jakiegos kraju 3 swiata. otoz w europie polskich dziwek jest od zatrzesienia i nikomu nie oplaca sie juz porywac szczegolnie teraz gdy jestesmy w unii.

Gość ratunku kobieto
A jak mąż sie skapnie papa dla córki. Nigdy bym tego nie zrobiła w życiu po rax kolejny. A Ty lecisz na latwa kase I tyle. Jestes bardzo bardzo naiwna.

Gość autorko ile masz lat
wiesz co też jestem samotną matką, żyłam bez pracy prawie dwa lata, ale nie zhańbiłam się. Ile masz lat? mysle, ze jestes młoda i będziesz tego załowała.

Gość tututft
i tel ci wypiordoli i zostaniesz bez telefonu i wszystkiego

Gość smutnanananaa
a te zniechecajace wypowiedzi hgmmm zastanawia mnie cyz te wypowiedzi pisza panie ktore cos na ten temat wiedza byly i widzialy czy tylko z poglosek wiedza:)

Gość smutnanananaa
pseudoochrona bedzie miec mnie w dupie? ze niby nie pomagaja?!??

Gość ratunku kobieto
Tak, tylko ja bralam 600,- za numerek. Ot co. Nie musisz mi wierzyć wali mnie to. Kilka razy nje doslatalam nic tylko strachu sie nazarlam.

ludzie dzis wciaz mysla, ze do burdelu chodza zapijaczone mordy i smierdzacy mafiozi:D Ty widzialas kiedys zapijaczona morde smierdzaca w burdelu co rzuca 1000zl za godzine? Kochana sa agencje i agencje. Sa takie co zatrudniaja nawet dziwki z HiVem i tam owszem przychodza zapijaczone mordy. W porzadnej, drogiej agencji klientami sa nawet znane osoby.

Gość smutnanananaa
raczej wątpie w to ze klienci to jakies fleje i dziady oblesne co mydla nie znają, bo tacy by kasy nie mieli na sex za 200-300zł

Gość tututft
a ja bym ci nie radzila taka ta tak na dziwki do niewoli wszedzie zapotrzebowanie jest tylko malo sie slyszy

nie, ochrona nie ma w dupie dziwki, bo dziwka to zarobek, ona pracuje na pensje tego ochroniarza. Zaden szef ani szefowa nie pozwoli sobie na pobicie czy inny skandal w agenturze.

Gość ale naiwna ty jesteś
ta niby ochrona zarabia na twoim ciele,w ich interesie jest bys obsłużyła najwiecej klientów i nie pyskowała za duzo,za to sami będe cie pieprzyc za darmoche naiwna jestes i to bardzo

autorko ile msz lat? czy spotykałaś się z kimś poza mężem? Chodzi mi o normalny związek.

Gość smutnanananaa
ja tez uwazam ze w normalnej agencji sa norm,alni ludzie ze ochrona dziala jak nalezy i ze wszystko jest ok zastanawiam sie nad tym wlasnie jak maz sie dowie to prezeciez wszytskim powie mojej rodzinie calej... a dowie sie jesli podejme sie pracy w agencji we wroclawiu bo tam ma kolegow ochroniarzy! a w walbrzychu chyba lipa/?!

ha ha dobre 1000 za godz;) owszem,jak masz wyższe wykształcenie,ciało modelki i mówisz biegle w 2 językach:) zejdź na ziemię a wszystkei te,co tu sie wypowiadają to widze nigdy na swym ciele nie zarabiały i g...o wiedzą pytaj o co chesz

Gość ratunku kobieto
Uwazaj co chcesz nie koniecznie ti musi pokrywac sie z prawda. Obudź sie

właśnie a jacy panowie najcześciej korzystaja z agnecji? pewnie stare dziady,których nikt nie chce za darmo

mi rece opadaja od tych waszych historii:O Pracowala ktoras z was w dobrej agencji? Bo jesli nie to opowiadajcie zaslyszanych historii, bo woszem w tanich agencjach ochrona moze i dyma dziwki, ja sama znam okropne historie ale o dziwkach z ulicy, a nie z agencji gdzie za godzine placisz naprawde spora kase. Myslicie, ze atrakcyjna, zdrowa laska da sobie gebe obijac w agencji a jej szef bedzie ryzykowal renome? Przeciez dziwka z obita buzka nie nadaje sie do pracy wiec wlaczcie myslenie,a nie wymyslacie jakies bzdury.

Gość smutnanananaa
patrzylam teraz na walbrzychu ale nawet zadna agencja stron zadnej nie ma internetowej wiec lipa jakas

wyjechałam z ,nie znam obecnych stawek ale kiedys 200 zł godzina kosztowała,panna dostaje 50% ,reszte zabiera agencja,klub czy jakis inny alfons ochrona w klubie,owszem ale interweniuje gdy facet nie chce zapąłcić lub staje sie niemiły,tylko,że ten ochroniarz nie stoi za drzwiami twojego pokoju,zazwyczaj jest na dole aty na pietrze i zanim zdązy przybiec jakby co,to buziaczka masz pociętego i nikt tego nie cofnie

1000zl to dla ciebie za godzine nierealne? Jesli podstawa wynosi 500-600zl a koles chce np. laske bez gumy i doplata 200zl i chce pocalunki wiec doplata 100zl, albo zeby mu stopami obciagnac to tez kolejne 100-200zl. I tak sie zbiera. To, ze tego nie wiesz swiadczy tylko o tym, ze gowno wiesz w temacie a sie wypowiadasz.

ja pracowałam,w tzw ekskluzywnym klubie na wybrzezu i mogłabym pisac tu do jutra o wszystkich sytuacjach wiec nie pieprz głupot za przeproszeniem bo najwyraźniej ty nie wiesz nic na temat takiej pracy.

Gość smutnanananaa
zaraz pojde spać bo padam na pysk, jeszcze 10min posiedze tu na necie martwie sie glownie moim bylyb męzem ktory napewno sie dowie gdzie pracuje we wroclawiu bo ma kolegow w agencjach!!!!!!!!!! na domowce by sie nie dowiedzial bo nie zna tam nikogo ale w sweet cabaret i club 22 zna ludzi! wiec by sie dowiedzial szybko. powiedzialby wszystkim wokolo! ale to juz mniejsza z tym, znam go i jest nieobliczalny i ze zlosci by mogl po "pracy" podejsc i mnie gdzies obic z kolesiami!

do agencji przychodza rozni mezczyzni, czesto mlodzi panowie na wieczory kawalerskie wiec nie mozna powiedziec, ze tylko starsi

Gość smutnanananaa
a mialas jakas sytuacje ze trafil sie mega zbok??? jakis zboczeniec co chcial jakies cuda od ciebie albo chcial ci nasikac do ust?!? albo sie boje ze po pracy mnie jakis zbok dopadnie kolo agencji jak bede do domu wracala i np. pobije lub nozem napadnie!

do a ja bym ci nie radzila ja nie napisałam,ze to nierealne ale podkresliłam że takie stawki sa w super ekskluzywnych klubach ale wymagania też sa ekskluzywne! nie pisz to o seksie bez gumy bo to znaczy ze sprzedaż sie każdemu wiec w dobrym klubie ni9gdy nie pracowałąś prostytutka bez zasad to tania k..wa

cos slabo ekskluzywny ten klub byl jak godzina kosztowala 200zl i polowe oddawalas:D O ekskluzywnych klubach to widac, ze pojecia nie masz, a to, ze twoj mial w nazwie exclusive to nie znaczy ze byl ekskluzywny:D

Gość smutnanananaa
ja i tak lubie starszych panow. jedyne zmartwienie to to ze mąz na 100% sie dowie ze np. znajac jego zacznie mnie szantazowac ze nie powie nikomu jak mu kase odpalac bede albo mnie pobije albo cos. a on jest noebliczalny!

nie seks bez gumy, a oral bez gumy. Byly laski co za 2 stowy doplaty to robily

Gość smutnanananaa
chetnie bym poszla do walrbzycha ale wątpie w to ze tam zarobie 3-4tys zł na miesiac. ale tam w walbrzychu by nigdy na 1-00000% sie nie dowiedzial nikt a we wrocku dowie sie mąz byly na 1000000%