Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnanananaa

mam 2letnią corke, a musze zostac prostytutka:(..trudne...

Polecane posty

Gość a ja bym ci nie radzila
dlatego wlasnie by nie dostala w pysk i nie wykorzystali jej to pisze dziewczynie jakich miejsc ma unikac.

Gość tututft
pysk ci obije i bedziesz z takim do klientów chodzic? widac takich opcji nie przewidujesz.

Gość smutnanananaa
a niby czemu sad mialby mi prawa rodzicielskie odebrac? jest wiele samotnych matek ktore tak dorabiają. przeciez nie jestem cpunka, alkoholiczka, nie bije dziecka wiec.?? boje sie ze mąz sie dowie o tym bo ma znajomego na bramce w agencji wlasnie, i boje sie ze maz sie zagotuje i przyjdzie i mnie pobija albo cos

imprezy normalnie np. 5 facetow i 5 dziewczyn, alkohol, basen, jacuzi, muzyka, tance no i seks. Wszystko ustalone wczesniej czyli np. ja robilam tylko oral i klasyk i nie mieli prawa chciec wiecej, jak laski robily anal to braly grube doplaty i musieli wtedy doplacac. Na takich imprezach wtedy zazwyczaj sa napiwki tez, zreszta im bardziej pijane towarzystwo tym mniej pracujesz, a wiecej zarabiasz:P

Gość smutnanananaa
no tak ale dlaczego mam dostać w pysk skoro bede np w znanej duzej agencji w duzym miescie? kto mnie obije? ochrona? klient? wlasciciel ktory bedzie zmuszal do sexu za darmo!??

2 kobiety jednoczesnie to doplata, jedna kobieta do trojkata tez doplata. Nie kazda sie zgadza na wszystko jak pisalam. Czego wymagaja przewaznie? Oral z finalem na twarz, biust, klasyk w roznych pozycjach, dominacja, zdominowanie kobiety, anal, piss, fetysze, taniec. Z udziwnien to scat (ale na to u nas chetnych nie bylo), zabawa w suczke i pana, zabawe w coreczke tatusia. Troche tego bylo.

Gość smutnanananaa
wiec z tego co piszesz najlepiej wybrac duza znana agencje gdzie jest cohrona, ochrona musi tez jezdzic do domu do klientow itp... ale masakra wieci co sobbie pomyslalam: przeciez zanim nawet ochroniarz by mi pomogł to kolez jakis rzeczywiscie moze mnie zaczac dusic lub nagle mi nos zlamie, moze tak byc czy juz przesadzam?!

Gość smutnanananaa
poczytaj jak mozesz (do pani ktora w agencji pracowala) na garsonerii i na stronach glownych klubow co i jak i co bys wg siebie wybrala -sweetcabaret wrocław -angelclub wroclaw -club 22 wroclaw -club 69 wroclaw czy jakies domowki i jakie?:)

Gość UCZEPIŁA SIĘ TEGO KURESTWA
JAK RZEP PSIEGO OGONA I NIE CHCE ROWZAZYC INNYCH OPCJI ZAROBKOWANIA. DOSTANIESZ PO RYJU NIERAZ TO SIE OCKNIESZ. NIE LICZ,ŻE WSZYSTKO BEDZIE IDEALNIE SZŁO W/G TWOJEGO MISTERNEGO WIDZIMISIĘ. JESTES MŁODA I NAIWNA JAK BUT Z LEWEJ NOGI.

wlasciciel ci geby nie obije to najmniej prawdopodobne:D W duzych i dobrych agencjach prawdopodobnie nawet nie bedziesz wiedziala jak owy wlasciciel wyglada.

Gość tututft
no tak ale dlaczego mam dostać w pysk skoro bede np w znanej duzej agencji w duzym miescie? kto mnie obije? ochrona? klient? wlasciciel ktory bedzie zmuszal do sexu za darmo!?? PIsałam mozesz trafic na maniaka seksualnego!!! i bedzie siła chciał nie kumasz widze dziewczyna ci tłumaczy zebys w dobre miejsce poszła. DO ciebie jak grochem o sciane idz sprobuj a przekonasz sie czy pysk ci obije badz nozem cialo przerysuje

Gość smutnanananaa
i z tego co piszesz ze mialas 150zł za cala noc to treoche nieciekawie?? mysle czy mam szukac klubu we wroclawiu czy walbrzych bo we wroclawiu moj byly mąz ma kolegow ochroniarzy w agencjach i sie boje ze jak mu powiedzom ze tam jestem to on czuje ze mnie obije na ulicy albo cos. bo jest nieobliczalny!

Gość no do jasnej ciasnej
nie musisz zostac prostytutką ale z wypowiedzi twoich widac,że chcesz nia byc bo to łatwa kasa zdziwisz sie ale nie...

niech kolega twojego męza ci załatwi agencję,śkoro jest bramkarzem w takim przybytku:D :D :D

Gość smutnanananaa
teraz to mnie ta pani powyzej lekko nastraszyla i sie zastanawiam nad tym jesli by tak bylo ze jakis maniak zbok itp by mial wizje ze chce mi nozem cos zrobic to moze tak? !? zdarza sie to czy tylko takie opinie krąza /??!?

Gość tututft
i moze sie okazac ze wywiozą cie i schandluja i tyle bedziesz widziec!!! przez to pisze ci malo oi zyciu wiesz a zapotrzebowanie do burdelu zagranica jest zapotrzebowanie i wtedy nikt cie nie wyciagnie

Sweet Cabaret ma spoko cene i ztego co widze jacuzzi, w cenie jeden spust i wszystko w gumie wiec jest ok. Mozesz sprobowac tam zadzwonic, jak poczytam o tamtych to napisze.

Gość smutnanananaa
w samochodzie u jakiegos faceta sie nie boje az tak bo udaje przed nim ze mam ochrone:) tzn wsiadajac do auta mowie text: czekaj napisze smsa kolezance ze jednak jade z tobą:) (co oznacza ze mam ochrone) spisuje jego numery rejestracyjne auta jakby co w telefonie. jakby chcial bez gumki lub bylby chamski moge zawsze nastraszyc go ze znam jego numery rejestrac ze podam go na policje o gwałt itp!!!!!! a kase biore przed, na poczatku spotkania.

Gość ratunku kobieto
Poza tym takich z samochodów nagabywanych w necie mozna wycisnac jak cytryne. Wiem cos o tym. A ty glupia puszczasz sie za 200,-. Zal. Bedxiesz facetow nienawidzić do konca zycia wiez mi.

Gość tututft
A jak cie beda chcieli schandlowac bo zapotrzebowanie za granica jest tez jest myslałas o tym ??? tez sa takie sytuacje

kasa może i jest latwa,ale zagrożen jest tyle,że szok. nie mysl,że wszytsko bedzie przebiegało w/g twojego misternie ułozonego planu. zycie cie niejednokrotnie zaskoczy,zobaczysz. obys tylko w ryj nie dostała albo zeby ci dzieciaka nie zabrali. kolega twojego gacha jest ochroniarzem w takim przybytku a ty uwazasz,ze się nie wyda? ze nie spotkacie sie nigdy? ze go nie sięgna słuchy,że pracujesz tu i tu? swiat jest mniejszy niz myslisz--a i niespotykanych zbiegów okolicznosci są tysiące.

Gość smutnanananaa
wiem , ze ten sweet cabaret sie wydaje bdb opcją bo ładna willa, pisalam do nichj emaila do tej menagerki ktora odpisala mi że sa mną zainteresowani(wysylalam zdjecia) pisali ze szukaja zarowno chudych jak i przy kosci, że jak wysiade na pksie we wroclawiu to oni z pksu dziewczyny auytem busikiem odbieraja i zawoża do agencji poniewaz agencja miesci sie na obrzezach wroclawia gdzie dojazdu autobusami nie ma tylko autem

Gość fcdvb gdgv
dziewczyny szanujcie się matko...nie wierze jak to cyztam :(

Gość ratunku kobieto
Koleżanka ochroną? Żarty sobie robisz? Blachy mogą byc lewe I po Tobie. Jak bedzie chamski I zablokuje Ci drzwi wywiezie w pizdu to Ci matka boska nie pomoze. Raz mi tak koles odwalil. Puknij sie w leb bo nie wiesz co robisz. Wydaje Ci sie ze to latwa kasa. Nic z tych rzeczy. Kolezanka ochroniarka... nie mogę. O gwalt? A koleś powie ze sama mu wlazlas do samochodu I dziekuje. Bo taka prawda zwlaszxza ze kase bierzesz z góry

Gość smutnanananaa
no wlasnie boje sie pracy w agencji we wroclawiu bo tam na 100% moj byly maz dowie sie ze tam p[racuje... w wałbrzychu zas nie mam zadnych znajomych i maz nikogo tam nie zna ale walbrzych male miasto i biedne wiec chyba bogatych biznesmnenow nie bedzie tam........... wiec nie wiem co wybrac

Gość ratunku kobieto
Juz ja bylam bardziej sprytna kilka dobrych lat temu. A Ty stara I glupia.

Gość smutnanananaa
no dlatego tez od tego wsiadania do nieznajomych aut wole agencje:) tylko teraz sie zastanawiam czy lepiej we wroclawiu czy walbrzych do obydwu miast mam taki sam dojazd jesli chodzi o czas tylko we wroclawiu lepsi wg mnie klienci i wiecej chyba i bogatsi biznesmeni i obcokrajowcy a w walbrzychu kicha chyba?

Gość tututft
A siadasz z takim w auto i wywyozi cie za miasto pysko obije siła wezmie wi wytzrzuci gdzies na drodze i szukaj wiatru w polu. myslałas nad takimi rzeczami ani nie zdazysz telefonu wyhjac i do kolezanki napisac to co opisujesz ladnie tylko realna rzeczywistosc jest inna

Gość ale naiwna ty jesteś
widac,ze nic na ten temat nie wiesz kolorowo nie jest a pseudo ochrona to ma cie glebokow d..pie kasa sie liczy nic wiecej,zaczniesz to zrozumiesz bedziesz nikim i tak cie bede traktowac jak towar,miecho na którym sie zarabia,spuszcza i robi co zechce nie mysl,ze to kloienci z zurnala,zwykłe zapijaczone mordy,gównozjady co nie znaja mydła albo półswitaek co często ma problemy z agresją a narkotykach i alkoholu nie wspomne trzeba mieć twardy charakter by to przetrwac a wyrwac sie potem?to juz inny temat

Gość smutnanananaa
a niby jak byc bardziej sprytna wsiadajac do auta?:)