Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnanananaa

mam 2letnią corke, a musze zostac prostytutka:(..trudne...

Polecane posty

Gość smutnanananaa
czuje ze to jedyne wyjscie w mojej sytuacji, bo mieszkam z dziadkami ktorym przeszkadzam ja i dziecko bo mieszkaja w malych dwoch pokoikach ciasnych dziadek po wylewie, babcia tez chce spokoju a dziecko mam bardzo hałasliwe do tej pory budzi sie w nocy mała i np. chce o 2giej w nocy bajeczki ogladac lub rysowac itp a jak nie to placze nie śpi marudzi w dzien tez halasuje bardzo, widze ze dziadki mnie przyjeli bo gdyby nie oni wyladowalabym w domu samotnej matki i widze ze musze sie za jakis czas od nich wyniesc musze cos wynajac tzn narazie kawalerke wynajac w tym malym miescie bo tanio tu z wynajmem i opiekunke ktora by do tej kawalerki przychodzila pilnowac moja corke gdy ja bede szla do agencji/domowkki uwazeaaam ze lepsze takie rozwiazanie niz nie miec gdzie sie podziac i nigdy nie odlozyc pieniedzy zadnych.... a tak przynajmniej jesli dobrze pojdzie kupie mieszkanie pozniej wyniose sie do innego miasta gdzie poznam faceta za pare lat stowrze normalna rodzine itp

Gość a ja bym ci nie radzila
robi sie zmanierowana, bo popada w rutyne, klienta zaczyna traktowac nie jak czlowieka a jak przedmiot, nie chce jej sie juz rozmawiac, czarowac, uwodzic. A klienci to wyczuwaja od razu i po pewnym czasie taka panna nie ma juz klientow za wielu.

Gość Hhhhmmmm
(rodzina podejrzewa ją o to ze ma zaburzenia pschiczne)-poniewaz mama nie chce pracowac a ma 43lata, nie pracuje, mieszka w duzym miescie gdzie łatwo znalesc prace Rozumiem, ze twoja rodzina to biegli psychiatrzy ;) Rob co chcesz. Twoje zycie twoja dupa. Nie oczekuj tu wspolczucia.

to co piszesz o dziewczynach to norma. Niektore sie tak zachowuja, ale w porzadnej agencji idziesz do szefowej na skarge i robi ona z tym porzadek, bo zalezy jej na atmosferze. Takie dziewczyny sa pierwsze do odstrzalu, grunt tylko by nie dac sie zaszczuc. Co do badan to robisz przewaznie na wlasna reke, w niektorych agencjach moga ci oplacac, ale to nie jest regula. regula zas jest pokazywanie badan co jakis czas.

Gość smutnanananaa
wlasnie sie zastanawiam jak to bedzie z tymi badaniami w moim przypadku i tego tez sie obawiam bo: -jestem nosicielka wzw B ale powiedziano mi ze podczas sexu w gumce nikogo nie zaraze zreszta duzo ludzi ma na to szczepionke i tego sie obawiam ze wszystkie badania mi wyjda dobrze czyli jak sie domyslam robi sie tam badania np. na chlamydie, rzezaczke, kiłe, grzybice i wzw B i C i jesli mi wyjdzie ze mam wzwb B to przeciez mnie nie przyjmą???!

Gość smutnanananaa
do tej osoby co napisala wyzej ze wstydzilaby sie kupic cos dziecku za takie pieniadze napisze ze lepiej jest kupowac za takie pieniadze niz oddac dziecko do domu dziecka a dziecko kocham i chce dla niej jak najklepiej zeby np. nie zabraklo jej na leki czy na taxi do szpitala czy nja jedzenie czy mieszkanie.

co do tego, ze jestes zarazona wzw B to nie wiem, w jednej agencji z ktora mialam do czynienia nie wzieliby cie, bo klienci byli czasami na tyle wymagajacy iz chcieli zaswiadczenie mimo, ze wszystko w gumie bylo w standardzie. Jednak prowadzilam tez mieszkaniowke i badan nie wymagalam zadnych tylko na HIV. Takze to zalezy od szefostwa chyba.

Gość smutnanananaa
NIE UPRAWIALAM SEXU BEZ GUMKI Z NIKIM... ZAWSZE W GUMCE , TYLKO Z MEZEM BEZ GUMKI WIEC SIE MUSIALAM WZWB ZARAZIC OD NIEGO LUB Z JAKIEJS PRZYCHODNI... boje sie ze mnie przyjma do agencji karza mi badania dac a mi wyjdzie ze mam wzw b i sie zhanbie :( ciekawi mnie jak to wyglada tez z tym pzyjeciem mysle ze jest sporo chetnych dziewczyn i jesli zadzwonie do agencji zglosze sie tam to juz od razu mnie przyjmą czy casting jakis robia i np,. chcaa mnie sprawdzic jak wygladam nago lub jaki sex robie z ich znajomym?jakos mnie tesstowac beda?

Gość smutnanananaa
prowadzilas mieszkaniowke? opowiedz wszystko prosze cie jak to wygladalo czy zatrudnialas same topmodel czy grubsze przy kosci tez i jaki ruch tam byl czy duzo chetnych klientow i jak z ochrona bylo? w agencji jest ochrona wiadomo ale na domowce tez chyba w pokoju siedzi jakis ":Kark" oglada tv:)?

Gość smutnanananaa
i nie wiem tez czy to taki przesad jest ze dziwka to ćpunka i ludzie pisza ze one cpaja i pija, boje sie ze wlasnie na takie trafie i bede sie wyrozniala ze nie chce z nimi ćpac.

Gość smutnanananaa
szkoda ze mi szczegolow nie mowi istotnych tznn jakich???? o co chodzi??? opisz prosze wszystko co wiesz.. bo mam zamiar w ciagu 2 miesiecy zrobic rozeznanie dokladnie by nie wejsc w bylegowno i nie wiem jak dzialać i jak wybrac odpowiednie miejsce czy agencja czy domowka i jaka gdzie i o co pytac wlasciciela/wlasicielke jakie pytania zadawac czy jakas umowe sie ma na ktorej jest napisane ile kasy komu sie odp[ala czy wszystko na gebe na slowo?

Gość smutnanananaa
mysle ze nie wszystkie biora narkotyki, bo duzo wlasnie ma tez dzieci chca normalnie funkcjonowac. zastanawia mnie jak to z tymi badaniami i o co sie pytac wlasciciela wlasiccielki jakie pytania zadawac i czy jakis casting robia

Gość Joanna25321
witaj mogę Ci pomoc!! wybij sobie z głowy sex z biednymi poalkami za marne grosze ,,, jestes na pewno warta o wiele wiecej.. odezwij sie na email AgnesMarinio29.de@wp.pl dam Ci namiar na moją przyjaciólkę do której Cie skieruję jesli chcesz Kobieta mieszka w Niemczech blisko Berlina i organizuje spotkania za grubą aksę przy czym mieszkasz u niej w domu z 2-3 dziewczetami w domowej atmosferze oraz wsparciu Na prawdę poelcam spotykasz sie 2razy dziennie po godzinie przez tydzien lub dwa i wracasz z grubą kasą Bez klopotów oraz w pelnej dyskrecji!! to powazna propozycja chce ci poomoc pozdrawiam

mieszkaniowke, a raczej mini agencje prowadzilam dawno temu. To byl apartament 4 sypialnie i duza kuchnia wyposazona w lodowke i rozne alkohole. dzieki temu sprzedawalo sie drinki, piwo i dziewczyny mialy tez maly procent z tego. To nie byl moj w calosci biznes, a z kims weszlam wtedy w spolke. Ogolnie w tym mieszkaniu ochrony nie bylo, ja jesli cos sie dzialo dzwonilam, a byly 2 takie incydenty, ze musialam. ochrona sie zjawiala w ciagu 5-10 minut niby nie duzo, ale czasem minuty sie licza dlatego nie wolno tracic panowania jesli chodzi o swirow. Ja wyszlam z agencji wiec mialam rozeznanie, wiele spalonych klientow znalam, wiedzialam co i jak. Dziewczyn bylo 6, w tym 2 tylko w weekendy pracowaly, niektore tylko od pon do pt. Dziewczyny sie zmienialy tez. Co do wygladu byly i puszyste i szczuple. Najwazniejsze bylo podejscie do klienta. Dziewczyny mialy stawke 50%, ale wydatki na taki apartament tez byly duze. Wyrzucilam az 4 w swojej karierze, jedna za to, ze dorabiala sobie na ulicy, 2 za kradziez alkoholu i jedna za to, ze zabierala klientow. Nie wiem co chcesz jeszcze wiedziec. Pytaj. I nie wiem o co chodzi osobie piszace, ze nie pisze wszystkiego? To znaczy czego? Pobicia, gwalty? Nie spotkalam sie z tym osobiscie wiec nie pisze o tym.

preferencje okresla sie na poczatku, ja mialam tylko jedna domine, ale przerobienie potem pokoju na jej studio wyszlo za drogo, a wlasciciel apartamentu inwestowac nie chcial. Reszta dziewczyn to robila standard w cenie czyli klasyk i oral, jak klient chcial anal, piss czy anal w jego strone do doplata jesli jakas sie zgadzala. Mialam jedna co nigdy nie robila nic wiecej poza oralem i klasykiem, cnotka na nia dziewczyny mowily, ale ja rozumialam jej wybor bo sama poza ten schemat nigdy nie wyszlam.

co do narkotykow to spotkalam 2 cpajace prostytutki i 2 wylecialy z agencji jak tylko szefostwo sie dowiedzialo. Pic wolno bylo, nie upijac sie z kazdym, ale czesto byly calonocne imprezy wiec sie pilo normalnie, agencja na drinkach dla prostytutki tez zarabia.

Gość smutnanananaa
czyli jesli bede w agencji to nie bede mogla dorabiac sobie na boku tzn nie moge np. umawiac sie z jakimis facetami w autach i hotelach/:)

Gość smutnanananaa
i jeszcze sie zastanawiam nad tym: jesli oferuja ubrania gorsety ciuchy na start to przeciez to napewno trzeba bedzie odrobic ????

nie wiem w innych przybytkach, ale w mojej agencji co pracowalam ciuchy na start, a nawet kosmetyki sponsorowali, tak samo sesje fotograficzna i reklame. Nie trzeba bylo wiec odrabiac. Ale musisz zapytac.

Gość poiuytrew
.

Aha i radzilabym uwazac z podrzednymi mieszkaniowkami gdzie niby masz wszystko zapewnione a potem sie okazuje, ze dokladasz sie do proszku do prania, do gumek, sprzatasz razem z dziewczynami itd. jesli oddajesz juz jakas czesc swojego zarobku to srodki czystosci, gumki a nawet kawe powinnas miec zapewniona juz. A sa mieszkania gdzie laski z wlasnymi kubkami i kawa w puszkach przychodzily i recznikami, bo tak na nich oszczedzali:O

Gość smutnanananaa
w takiej agencji podpisuje sie jakas umowe np. na ktorej mamy jasno napisane ile kasy dla kogo???? czy wszystko na gębę na slowo? jak to jest??? i od czego zalezy czy zostane przyjeta?jakis casting

pytalas o castingi to ci powiem ze nie spotkalam sie z tym. Idziesz na rozmowe przewaznie z "szefowa", pyta cie o doswiadczenie, mowisz co i jak, co robic mozesz z klientem. Poucza cie co i jak i zaprasza bys zobaczyla jak jest. No i wtedy sie umawiasz ze przyjdziesz wtedy i wtedy i widzisz co i jak. O rozbieraniu sie nie slyszalam chociaz byli kiedys takie cwaniaczki co oszukiwali dziewczyny i mowili, ze po seksie z nimi ocenia czy sie nadaja do tej pracy czy nie:D Nie wierz wiec w tkaie bzdury.

Gość smutnanananaa
kurde jestem naprawde zainteresowana powaznie ale nadal sie waham gdzie mam isc czy agencja czy domowka...... i boje sie jakby to powiedziec odrzucenia ze mnie nie przyjmą? i obmyslam jakby tro wszuystyko ukryc przed rodzinką... myslalam nad tym co mowic... czy ten moj pomysl by mowic im ze sroda czwartek poiat i sobota jestem kelnerka w dyuzym miescie i ze sprzatam tam myje podlogi podaje drinki to dobry pomysl i uwierza ze robie tam na czarno? przeciez nikt chyba nie przyjdzie sprawdzic tego z rodziny i nikt nie zaproponuje ze mnie odbierze itp ani nikt chyba nie bedzie do wlascicielki dzwonic.... nie wiem jak to ukryc dobrze wsystko...

tak, w porzadnej agencji podpisujesz umowe zlecenie jako kelnerka badz tancerka topless. To jest umowa jednak lipna. Tylko by wlasciciel klubu nie mial problemow w razie czego. Chociaz wlasciciele agentur maja oplaconych psow. Na mieszkaniu nie masz umowy. Wszystko na gebe, ale nawet jak masz ta umowe ze jestes tancerka to i tak jest wszystko na gebe tak naprawde.

Gość smutnanananaa
i zastanawia mnie jeszcze jedno glowne pytanie mam: DLACZEGO CALY CZSAS TE NIBY WIELKIE ZNANE DOBE RENOMOWANE AGENCJE W DUZYM MIESCIE OGLASZAJA SIE ZE PRZYJMA DZIEWCZYNY DO P[RACY??? BO DZIEWCZYNY SIE ZWALNIAJA I SAME ODCHODZA LUB NIE WYTRZYMUJA LUB ICH WYWALAJĄ? CALY VCZAS PRZEGLADAM STRONY Z ODLOTYPL ROXA PL I INNE I WIDZE ZE TE SAME ZNANE AGENCJE SIE OGLASZAJA

a jak to ukryc to nie wiem, nie znam twojej rodziny czy bede jezdzic, dzwonic itd

Gość smutnanananaa
kurcxe dobre by bylo jakos nawet bylejaka umowe o dzieloczy cos sobie wydrukowac ze niby kelnerka jestem we wroclawiu:) tylko jak to zalatwic.

Gość smutnanananaa
czyli nigdy mam sie nie nabierac na texty ze najpierw oni chca mnie przetestowac itp?? boje sie ze np. na rozmowie mi powiedza ze mam przyjsc nastepnego dnia i przyjde i po calej nocy mi powiedza:" spadaj , nikt cie nie chcial, lub spadaj bo klient powiedzial ze jestes cienka:" tego sie boje ze jakies jaja sobie beda robic

bo dziewczyny odchodza co jakis czas. Duza agencja zatrudnia troche dziewczyn, pomysl sobie jednak, ze niektore przychodza, zarobia i znikaja, bo w ciagu 2 tygodni zarobily tyle ile trzeba, niektore moga pracowac tylko w dzien, inne w same weekendy, jeszcze inne tylko w tygodniu, co jakis czas jakas odchodzi, jakas wyrzucaja, jesli zas renoma jest dobra to klientow coraz wiecej potrzebne sa wiec dziewczyny na miejscu i na wyjazdy. W mojej agencji tez byl caly czas nabor, to, ze przychodzi nowa nie oznacza przeciez, ze zostanie na dluzej