Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnanananaa

mam 2letnią corke, a musze zostac prostytutka:(..trudne...

Polecane posty

Gość smutnanananaa
do ale jaja ale jaja : dlaczego tak piszesz? sadzisz ze jesli bede w agenchji lub na domowce to juz bede na dnie czy co> o co chodzi pisz wprost skoro sie orientujesz w temacie!

Gość nie znasz zycia jeszcze i
napewno będzie wiele sytuacji,które mogą cię zaskoczyć. ja tez miesiac temu wyjechałam za granicę,ludzie mi mówili,ze będzie dobrze,tak i tak--a na miejscu się okazało,że to wyglada inaczej i owo. musisz byc dobrze przygotowana,bo będą takie sytuacje,ktorych nie przewidziałas w swoim scenariuszu. musisz byc na to przygotowana

Gość smutnanananaa
ja bym wlasnie chciala w jednej agencji na dluzej byc te 4lata :) zarobic na mieszkanie i po 3-4latach sie zwolnic:)

Gość a ja bym ci nie radzila
ale jaja ale jaja dziewczyno juz lepiej niech ona wie co i jak niz ma sie dac potem wydymac za darmo jakiemus cwelowi co powie, ze chce ja przetestowac:O albo trafic gdzies, gdzie zedra z niej 70% i jeszcze beda miec wymagania z kosmosu

watpie czy gdzies zostaniesz na 4 lata, z reguly dziewczyny po roku zmieniaja okolice.

Gość smutnanananaa
zastanawiam sie jak to przed rodzina ukryc... wiadomo bede poczatkowo przez pierwszy miesiac mieszkala jeszcze z dziadkami ale pozniej znajde ncos na wynajem i tam bede z dzieckiem mieszkala tam bedzie opiekunka do dziecka przychodzila i wtedy nikogo chyba nie bedzie obchodzilo co ze mną.

będziesz miała tak zrytą psychikę,że nie wiem czy bedziesz w stanie załozyć normalna rodzine potem,stworzyc związek z jakims mężczyzną. moja znajoma ma koleżankę--pracowała jako prostytutka przez kilka lat--dziś z tym skonczyła,ale jest tak zrazona do facetów,że nawet nie masz pojęcia. przychodzili do niej zonaci z obrączką na palcu,księza itp. trzeba mieć psychę ze stali,żeby pójść na coś takiego. BĘDZIESZ WRAKIEM CZŁOWIEKA JAK Z TYM SKONCZYSZ,NIE BEDZIESZ MOGŁA STWORZYĆ ZDROWEJ RELACJI Z ŻADNYM MĘŻCZYZNĄ.

Gość smutnanananaa
tutaj ktos wyzej pisal o tym ze za granica nie wyszlo ze mialobyc inaczej i wyszlo inaczej...co sie stalo??? co bylo nie tak?

Gość smutnanananaa
ja obecnie umawiajac sie z facetami w aucie lub u nich w domu tez mam do nich juz uprzedzenie i narazie nienawidze facetow zeby sie z nimi na stale wiazac widze wlasnie jacy są chamscy tzn ze ma obraczke na palcu lub narzeka na zone ktora biedna w domu z noworodkiem z kolka siedzi albo facet mnie zaprosil na chate i rtobilismy to w lozku jego zony ktorea byla w tym momencie w pracy ! a on nawet poscieli nie zmienil ona po pracy przyszla i w tym spała! psychiki nie bede miec zrytej,..bo niby czemu? wiem juz jacy sa ci gfacetci poprostu mam dosc siedzenia codziennie na necie wyszukiwania ogloszen i pisania z nimi tych emaili o spotkaniu o cenie i co i jak wole wlasnie siedziec na domwce czy w agencji zeby ktos za mnie tych facetow pozyskiwal a ja bede w tym czasie siedziec ogladac tv:) ooo wlasnie mnie zastanawia jak wyglada ten czas w agencji gdy nie ma facetow klientow to co one wtedy robia??? tez sprzataja czy za nich ktos sprzata?:) gadaja z ochroniarzem ??:) ciekawe jakie maja relacje z ochroniarzem:)

okazało się,że pracy nie ma, nie ma mi kto pomóc,pokazać wszystkiego,skierowac,pokazac,wskazać. zostałam ze wszytskim zupełnie sama. tak to jest wierzyc obcym ludziom. mam nauczke,że trzeba byc tak przygotowanym,zeby samemu sobie umiec pomóc w razie czego--a nie liczyc na kogos.

Gość tututft
Marzenia masz piękne czy tylko wypala Ci one?

Gość smutnanananaa
tutaj mnie niektorzy przestrzegają bardzo zeby tam nie isc... ale ja znam tez przypadki ze dziewczyny sie podorabialy i skonczyly z tym, jedna nawet otworzyla wlasny duzy ekskluzywny salon fryzjerski w rynku w centrum i skonczyla z kurestwem:)) ma meza obecnie mechanika i dzieci 2kę.

kolezanka obiecala,że mnie sciagnie--a na miejscu okazało się,ze zamiast mi pomóc to ma milion innych zajęć. rozwazam powrót do Polski, nie wiem gdzie znajde prace jak wroce. a miesiace szybko mijaja,długi trzeba spłacać--z czego to zrobie jak bede musiala wracać?

Gość smutnanananaa
no wlasnie chcialabym zeby moje marzenia wypalily a musze zarobic na mieszkanie bo nie chce z dzieckiem isc do przytu;lku

jak nie ma klientow to sie siedzi, pali, pije drina i plotkuje:D Tak wyglada to w agencji. Nie sprzata sie, sa sprzataczki od tego. Ja jak widac jestem przykladem, ze mozna z tego wyjsc na zawsze, niecaly rok pracowalam w agencji, potem prowadzilam mieszkaniowke prawie 2 lata. Obecnie pracuje "normalnie", mam meza.

Gość smutnanananaa
caly czas sie namyslam.... nie wiem co wybrac domowka czy agencja i jaka agencja we wroclawiu.... jak sprawdzic ze w danej agencji niby znanej jest wszystko ok... boje sie ze np. mojn byly mąz np. naśle na mnie jakiegos koleżke ktory przyjdzie do mnie do agencji by mnie np. pobić ...

oczywiscie z tym piciem to nie jest tak, ze sie chleje, ale czekajac na jakies wydarzenie mozna drinka sobie wypic, niektore dziewczyny co pracuja w dzien tylko to przynosily laptopy, w sieci siedzialy wtedy, te co mieszkaly to spaly zazwyczaj.

Gość tututft
Marzenia piękne są tylko narazie kasyna tych marzeniach nie masz a budujesz wieżowce.

Gość smutnanananaa
ja szukam tych agencji we wroclawiu lub mieszkaniiowki we wrocku. i ciekawi mnie czy mozna na czysto zarobic w agencji 4tys zł miesiecznie

Gość tututft
z tych*

dzown i sie pytaj. Pisalam ci wczesniej na co masz zwracac uwage, cena, co w cenie, zdjecia, rozrywki dla klientow no i procent zarobkow. Ja pracowalam w agencji, ktora wtedy byla podobna jedyna, ktora brala najnizszy procent od dziewcyzn.

Gość smutnanananaa
o a mozna np. siedzac w takiej agencji z nudow pisac z facetami na necie na swoim laptopie i szukac jakiegos stalego sponsora:)?:) czy jak to zobacza zaczna plotkowac?:) i jak to przed rodzinka poukrywac glowna sprawa

4 tysiace na czysto czyli bez czego? Ale tak czy siak mozna, dziewczyny tyle za nocke potrafia wyciagnac, ale to musi byc fajna dobra agencja nastawiona na naprawde bogatych.

Gość smutnanananaa
to ile wg ciebie powinni brac procent by bylo fair???? przypuscmy za klienta 200zł i ile powinnam odpalac?

Gość Zojkaa
autorko z jakiego jestes miasta ? jakie masz wykształcenie ?

mozesz sobie siedziec i pisac co chcesz, ale lepiej nie mowic ze szukasz sponsora stalego, bo zaczna cie podejrzewac o podkradania klientow agencji.

Gość smutnanananaa
ooo i jeszcze jedno pytanie: jak to poukrywaly przed rodzina co zazwyczaj mowily te dziewczyny w rodzinie ? czy samotne wszystkie byly czy mieszkaly z rodzina itp?

Gość tututft
tak cie ktos z roziny wyczai :) moze sie okazac, ze bedziesz musiec obsłuzyc swojego wujka :D

Gość smutnanananaa
czyli np. jakbym tam na laptopie siedziala pisala z facetami to mnie moga podejrzewac czy cos i nie moge juz wtedy poza agencja sie z nikim umawiac czy jak

zasada jest taka, ze 50% chyba sie teraz odpala, ja oddawalam 30%, a jak potrafilam klienta do oproznienia barku namowic to i 20% tylko oddawalam. Ale u ans ceny byly wysokie. Mysle, ze na 40-50% oddania musisz sie nastawic.