Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnanananaa

mam 2letnią corke, a musze zostac prostytutka:(..trudne...

Polecane posty

Gość tututft
chce to zobaczyć:D:D:DD:D nie ma czego zazdrościc

Gość smutnanananaa
ciekawe czy w piątek fotograf odrazu zrobi mi profesjonalną sesję ;) pewnie dadzą mi fajne ciuchy, gorsety itp czuje się podekscytowana spotkaniem w piątek w agencji. Rano do mnie dzwonili

Gość ty wiesz ze masz opinie na
ty idiotko ja jestem uzytkownikiem garso i to akurat z dolnego slaska:D Takze Kasiu nie podskakuj, bo podalas maila, opis tego jak wygladasz i, ze w Swidnicy sie umawiasz. Ty masz ludzi za glupich? I na garso jest o tobie Kasienko jak to na wroclawku sie oglaszasz:D Szkoda, ze nie dodalas, ze zdrowa do konca nie jestes:O Na garso jest jeden temat o tobie z ksywka Kasia i numerem tel na 6.... i drugi ale nie zidentyfikowany czy to ty aczkolwiek wszystko pasuje, bo czy ty nie mialas nika na wp puszysta szuka sponsora?:D pewnie zaprzeczysz ale jestes tak glupia, ze na garso masz konto, na wroclawku maila podajesz i tu takiego samego:D

Gość smutnanananaa
ty wiesz ze masz opinie na To może tutaj wklej co tam jest napisane :P a lodów bez gumy nie robie!!!

Gość smutnanananaa
nie mam tam żadnych kont i ogloszeń! Na wroclawku tylko

Gość smutnanananaa
wielkie szpiegi sie poznajdowały. Co się tak mna interesujesz??? Zajmij sie swoim życiem a nie moim. Ja zarabiam na córeczkę. I jeszcze pokaże Wam do czego dojdę!

Gość ha ha ha 22222
wystarczy wpisać w google: kasia świdnica sex i jest pełno ogłoszeń z twoim opisem :D

Gość widzę, że żona
widzę, że żona ochroniarza dalej się lansuje jesteś żałosna

Gość moja propozycja :)
średni dochód pracownika biurowego u nas to 4500 netto inaczej bym nie proponowała ale jak nie to nie.

Gość M.N.P-P
A TY WIESZ,ZE MASZ OPINIE-o matko,co za ciołek z ciebie.nie widzisz,ze dziewczyna juz sie na ostatniej stronie nie wypowiada tylko jakis podszyw? Nie styl pisania autorki i widac,ze jakis gowniarz sobie żartuje

Gość smutnanananana
ktos sobie jaja robi i sie podszywa pode mnie, nie mam zadnego wzwb i te niektore wypowiedzi nie sa moje wogole masakra jakas

Gość oj tam ojjjjjjjjjjjjjhhh
Dajcie jej juz spokoj. Jej zycie.

Gość autoreczko!!!!!!!!
zaczernij sobie nick to nie bedzie problemu z podszywami :P

Gość smutnanananana
sexu i pacierzu nie odmawiam :P

Gość oj tam ojjjjjjjjjjjjjhhh
Na poczatku nawet i szkoda mi bylo tej dziewczyny ale teraz mam wrazenie ze bycie dz...ka to jej marzenie.

Gość fgfgggggggggggggggg
Masz 45 minut drogi do Wrocławia autorko i narzekasz, że pracy nie masz? Co to za problem dojeżdzać codziennie? Ja dojeżdzam codziennie w jedną stronę 2 godziny do Warszawy! Skoro możesz dojeżdzać, żeby się kurwić, to możesz też dojeżdzać do normalnej roboty. To jest zwykłe kurestwo.

Gość smutnanananana
caly czas podszywy lecą ,ja tego nie pisze

Gość fgfgggggggggggggggg
Ta? G. mnie ochodza podszywy na dalszych stronach, oceniam cie po pierwszych dwoch i widze jakie dziwsko z ciebie jest, leniwa tłusta bitch i tyle w temacie.

Gość to w koncu ty chcesz pracowac
w agencji towarzyskiej czy nie? Twoj maz o tym wie? Czy to tez podszyw?

Gość a ja ciebie znam,po tych danyc
a ja ciebie znam :D z widzenia ale znam i twoja malą :)

Gość ona wyjasnia
WITAM, KTOS SOBIE JAKIŚ KAWAŁ ZROBIŁ... NIE PISALAM NICZEGO , NIC OD POCZATKU NIE NAPISAALAM! DOMYSLAM SIE KTO TO ZROBIŁ.... KTOS KTO CHCE MI ZYCIE UTRUDNIĆ NIE PISALAM NIC, KTOS ZALOZYL TAKI TEMAT BY MNIE OCZERNIC I GLUPOTY NAWYPISYWAC

Gość ona wyjasnia
ona wyjaśnia: ktos zalozyl ten temat (domyślam się że jedna ze złosliwych osob zazdrosnych ktorą znam bo kilka osob wie o mojej sytuacji). osoba ta opisala zmyslone fakty, głupie denne wypowiedzi, większosc tutaj co opisala ta osoba (niby za mnie) jest zmyslone sprostuje: mam zamiar pracowac w agencji , mowilam o swoich zamiarach kilku osobom, wszystko prawie tu jest wymyslone

Gość ona wyjasnia
ktoś chce mnie oczernić, ktos kto wie o mojej sytuacji nazmyślał tu i napisał jakieś glupoty, nie wiem co z tym zrobic by ten temat zniknął i nie widnial na internecie!

Gość ona wyjasnia
Ta osoba umiescila moj numer w internecie i email podala , teraz mężczyźni do mnie wydzwaniają i pisali na emaila którego musialam usunąć

Gość jaaaaaaaaaaaaaaasne eee
nie ściemniaj bo twoich ogłoszeń w internecie jest masa i są od dawna. Po co ktoś miałby pisać za Ciebie?? Przestraszyłaś sie bo na forum skojarzyła cie osoba która zna cie z widzenia i boisz się ze wszystko się rozniesie w twojej mieścinie :P nie pogrążaj się bo to był twoj temat a teraz sie wypierasz, żałosne :D

Gość ona wyjasnia
ktoś wyżej napisal że mnie zna bo napewno jest to osoba ktora zna moją sytuacje, lecz te rzeczy tu w większosci są wymyslone, ten ktos chce mnie oczernić! przecież o każdej osobie mozna by bylo tu cos nawymyslac i zalozyc temat moge sie domyslać jedynie kto to zrobił

Gość ona wyjasnia
moje ogloszenia są w internecie i zgadzam się z tym, bo dodawalam ogloszenia na roznych portalach, ta osoba ktora tu to wszystko powypisywała o mnie i podszyla sie za mnie jest napewno jedną z osob ktora wie o mojej sytuacji. Wszystko tu opisane jest w wiekszosci przekoloryzowane i niektore rzeczy to jakas katastrofa! Zgadza sie w tych wypowiedziach jedynie to że szukam pracy w agencji i zgadza sie to że umawiam sie na spotkania i mam dziecko . Reszta faktów jest wymyslona

Gość trele.morele,bouse
to nie ty nalozylas ten topik o tobie? To skad go tu znalazlas? Jestes klamczucha i boisz sie ze juz zaden nie zadzwoni na lodzika bo opinie juz masz w necie, i dlatego teraz bajki wymyslasz

Gość ona wyjasnia
dowiedzialam sie o tym że ktoś życzliwy zalozył tu taki temat i podszyl sie pode mnie od jakiegos anonima! (dostalam email w ktorym bylo napisane:" jest juz opinia o tobie na internecie suko") ktos tak napisał do mnie! wiec wyszukalam i znalazlam , jestem w szoku

Gość ona wyjasnia
chce usunac ten temat nie moge przez to spać ! nie wiem jak usunac ten temat by tego nie bylo na internecie