Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnanananaa

mam 2letnią corke, a musze zostac prostytutka:(..trudne...

Polecane posty

Gość niestety was rozumiem
a ja bym ci nie radzila : no wlasnie, twoj EKS. ;)

Gość a ja bym ci nie radzila
autorki to tez juz chyba eks a skoro nie ma nic do takiej formy zarobku to juz chyba nie ma sie czego obawiac z jego strony

Gość smutnananannaa
dokladnie juz nie ma zagrozenia z jego strony:)

to teraz autorko zycze ci zatrudnienia sie w dobrej agencji. Jak bedziesz miala jakies pytania to pisz.

Gość smutnananannaa
no cos mnie podkusilo i zadzwonilam do eks męza z pytaniem co zrobi jesli bym zatrudnila sie w agencji a on zaczal normalnie mi opowiadac jak kolezance gdzie poleca a gdzie nie! gdsie ma kolege a gdzie nie.... opowiadal ze mozna zarobic 3tys minimum, ze 4-5tys to tak normalnie jest obecnie wnioskuje że powinnam wybrac agencje w ktorej na pierwszym miejscu stawia sie na ochrone i to najlepiej zeby ochroniarz pod drzwiami siedział! po moze nie zdarzyc dobiec jakby sie psychol trafił bo dzisiaj np. pisalam z jakims facetem wlascicielem domowek we wroc i mi pisal ze ochrone mają ale nie na miejscu ze mają firme ochroniarska na telefon na alarm p[rofesjonalna ale zanim dojaaada moze byc po dziewczynie prawda?!/ tego sie obawiam ze jakis typ mnie bedzie przyduszał, albo nozem wlasnie porysuje. i glowny lęk jak to poukrywac przed rodzinka i jak wszystko zorganizowac... poczatkowo nie bede mogla nic wynajac wiec co zrobie.... przez pierwszy miesiac mieszkajac z dziadkami bede musiala dziecko np. na cale nocki do opiekunki prowadzac... jednak to dla dziecka bedzie duzy stres poczatkowo zasypiac w nowym domuz obca kobieta boje sie ze mała jej nie zasnie itp;( nie wiem jak to zorhganizowac co dziadkom powiem ze gdzie pracuje i czy lepiej w dzien czy nocki

Gość smutnananannaa
a moze lepiej gdybym tylko na dzien chodzila od 9 rano do max 18stej ? sama nie wiem wlasnie czy lepiej nocki czy dzien zastnawia mnie kiedy ruch wiekszy i czy to prawda c mowia niektorzy ze te dziewczyny ćpają pija tylko;( boje sie że bedą dla mnie wredne.

ale ten temat to patologia. az sie czlowiek za glowe lapie! a ja bym ci nie radzila - a co powiedzial twoj aktualny partner, jak sie dowiedzial? a rodzice? rodzenstwo? dziadkowie? twoje dziecko? a co ze znajomymi ze szkoly? spotykalas kogos na ulicy i na pytanie, gdzie pracujesz, odpowoadalas, ze jestes prostututka??

w porzadnych agencjach nie chleja nalogowo dziewczyny i nie cpaja. Za cos takiego sie wyrzuca. na mieszkaniowkach to ci pisalam, ze ochrony na miejscu nie ma. Jak cie zechce pociac wariat to i w agencji to zrobi, ale tam psychole rzadko chodza bo wiedza, ze nie spieprza zanim ochrona sie zjawi wiec sie boja robic codz prostytutce. U nas ochrona byla na kazdym pietrze, nie przy drzwiach kazdych, ale na kazdym pietrze, a nie jak jedna pisala, ze tylko na parterze.

w agencji w dzien nie zarobisz, prawda taka, ze na nockach sie zarabia najlepiej.

dziuniu moja droga:) Juz ci odpowiadam:) "a co powiedzial twoj aktualny partner, jak sie dowiedzial? a rodzice? rodzenstwo? dziadkowie? twoje dziecko? a co ze znajomymi ze szkoly? spotykalas kogos na ulicy i na pytanie, gdzie pracujesz, odpowoadalas, ze jestes prostututka?? " Maz mnie nie pobil, nie wyrzucil, w zadnej klotni nie wypomnial. Nie wiem co jeszcze cie w zwiazku z nim interesuje. To byl niecaly rok na studiach, z rodzicami nie mieszkalam wiec nie pytali, ale domyslam sie, ze twoje wscibstwo siega zenitu wiec ci powiem, ze powiedzialam mamie:P Dziadkom nie powiedzialam. Dzieci nie mam. Na ulicy raczej nikt znajomy studentki dziennej nie zaczepial i nie pytal gdzie pracuje:D Nie wiem jak ciebie, ale mnie obcy ludzie na ulicy nie zaczepiaja pytajac o zawod:P

"spotykalas kogos na ulicy i na pytanie, gdzie pracujesz, odpowoadalas, ze jestes prostututka?? " Nie trzeba wysokiej inteligencji, zeby zrozumiec, ze "kogos" w tym pytaniu oznacza "znajomych". ;) Autorko, smiac mi sie chce z Twoich obaw...boisz sie psycholow w agencji, w ktorej jest ochrona, ale do obcych aut nie boisz sie wsiadac? :) Gdzie tu logika? Jakie masz jeszcze wymagania co do tej pracy? Naprawde myslisz, ze za 3000 zl beda do ciebie przychodzic sami kulturalni i pachnacy przystojniacy? ;) Tacy nie musza placic, zeby isc z laska do lozka, nawet jesli tylko na jedna noc... A idzcie w cholere... :P ja chocbym glodem przymierala, to wolalabym normalna robote a nie taka, w ktorej non stop trzese gaciami (a w tym przypadku golym tylkiem :P ) czy czlowiek, ktorego mam przed soba, nie jest jakims psycholem....

a ja bym... oczywiscie, ze obcy ludzie nie pytaja. chodzilo mi raczej o to, ze np. spotykasz kogos znajomego na ulicy, on cie pyta co u ciebie, a ty na to: swietnie, pracuje w burdelu... czemu powiedzialas tylko mezowi i mamie, skoro sie nie wstydzisz?? ja np. jak mnie ktos pyta, jak dorabialam na studiach, moge kazdemu powiedziec bez obciachu. skoro ukrywasz ten fakt, to jednak chyba wstyd jest. a co do dziecka: czy powiesz swojemu dziecku, gdzie pracowalas, jesli bedziesz je miec??? czy zachecisz je do takiego zarobkowania??

dziunia pytalas o konkretne osoby to odpowiadalam w kontekscie osob konkretnych. O tym, ze niecaly rok pracowalam w X wiedzialo kilku znajomych, przyjaciolki, kolezanki. Ktos pytal to mowilam otwarcie. Nawet eks wiedzial. To byl moj wybor, a jak wspomnialam wyborow jakich dokonuje sie myslac nie powinno sie wstydzic nawet jesli one nie bede podobac sie innym.

Gość earhyjuei7i
d.z.iunia - normalne, ze się nie przyznasz, bo nasze zmanierowane, pełne hipokryzji społeczeństwo zareagowałoby tak jak ty i inni wypowiadający się. wszyscy są święci i pierwsi do rzucania kamieniem. w swoim mniemaniu. i nie są świadomi, ze w życiu nieraz zachowują się jak najgorsze kurwy...

a co do tego jacy przychodza to w mojej agencji byli tylko kulturalni i pachnacy. Owszem zdarzaly sie ewenementy ale szybko byli wypraszani. Mielismy wsrod klientow znanych dziennikarzy, aktorow, piosenkarzy i jednego znanego do dzis politeyka- stalego bywalca;) Oni nie musieli placic za seks, a jednak. Tyle, ze ja pracowalam gdzies gdzie godzina kosztowala minimum 400-500zl i w tym byl jeden numer i oral wszytko w gumie oczywiscie.

oczywiscie znalazly sie 3 czy 4 osoby ktore ze mna kontakty zerwaly, ale to swiadczylo o nich. Mam poczucie wlasnej wartosci i wcale sie tym nie przejelam:)

oczywisci dziunia jak to dziunia od razu mysli, ze wszystko jest po jej mysli:d Maslo maslane, ale dziunie tak mysla:P I nie, nie osadzalabym cie po nicku, ale dlaczego ty osadzasz mnie i z gory zakladasz, ze czegos sie wstydzilam? Ograniczenie myslowe to troche wlasnie mowiac twoim slownictwem obciach

Gość noooooooooooooooooo ...
a ja bym ci nie radzila po twoich wypowiedziach widać że prostytutki mają więcej oleju w głowie niż te 'świętoszki" które same pewnie nie raz w dyskotece, na imprezie czy gdzie kolwiek indziej z pierwszym lepszym skur.wiły się nie raz za darmoche. Albo je.bały się z panami którzy pokłócili się z mydlem hihihihihihi :D cnotki pieprzone!!! Taka prawda!

Gość bez nicccka
Autorko a ja ciebie rozumiem..jestem w podobnej sytuacji tzn mam na utrzymaniu dziecko i jestem sama. Zarabiam grosze i coraz czesciej mysle o tym by zarabiac w ten sposob w jaki ty to robisz. Ale sie waham ... Nie przejmuj sie krytyka tutaj.

Gość 9866i39843dhejwbfjhw
żal im dupe ściska że ruch*ją się z jednym za free i zapieprzają w robocie za marne grosze. A w domu brudny facet czeka na stosunek hahahahahaha pozdro zaniedbane babsztyle z moralnościa :D w dupe sobie ją wsadźcie! albo poprostu przestańcie obrażać i wymyślać farmazony. Prostytutka też zawód, też człowiek któremu należy się szacunek. A że zarabia dupa? co z tego?? Boicie się że wasi mężowie pójdą do pachnącej pani w agencji??? oj tak bywa jak jesteście koczkodany rozczochrane :D Więcej dystansu i szacunku!!!!!!!

Gość do wypowiedzi powyzej
Super to ujelas:) zazdrosne zaniedbane kwoki

"a jak wspomnialam wyborow jakich dokonuje sie myslac nie powinno sie wstydzic nawet jesli one nie bede podobac sie innym." Oh jakas ty kreatywna i myslaca :P Ktos kto zaplanuje zabojstwo MYSLAC tez nie powinien tego wstydzic, prawda? Planujac kradziesz samcohodu tez nie powinnam sie tego wstydzic, bo to byl moj wybor, prawda? Powtarzasz przeczytane chyba na FB slogany, ktore nijak maja sie do rzeczywistosci. "normalne, ze się nie przyznasz, bo nasze zmanierowane, pełne hipokryzji społeczeństwo zareagowałoby tak jak ty i inni wypowiadający się" No coz, jesli ktos nie akceptujacy patologii nazywany jest pelnym himpokryzji i zmanierowanym, to chyba nie mamy o czym gadac. Nie wmowi mi nikt, ze kurwiszony to osoby o szerokich horyzontach myslowych, niezmanierowane i w ogole cacy. :) No po prostu tylko w ramke oprawic powiesic na scianie. :) a co do tego jacy przychodza to w mojej agencji byli tylko kulturalni i pachnacy." Tak tak :D Podniecaj sie dalej tym, kto cie przelecial. Ty sie podniecasz a ci, ktorzy tam przychodzili, mieli cie za gowno. ale oszukuj sie dalej. Tak czy siak, dla ciebie wazny byl kolejny banknot i tylko to. "oczywiscie znalazly sie 3 czy 4 osoby ktore ze mna kontakty zerwaly, ale to swiadczylo o nich. Mam poczucie wlasnej wartosci i wcale sie tym nie przejelam " Dobre :D Kurwiszon i poczucie wlasnej "wartosci". Ty swoja wartosc mierzysz tylko w zlotowkach . :D

Kolejny kretyn sie znalazl :P Tak, zazdroscimy roli materaca i worka na sperme. :D to nasze niespelnione marzenie oddawac sie za kase :P I tak, wszyscy, ktorzy nie toleruja kurestwa sa po prostu zaniedbanymi babami. :D Szkoda poswiecac czas na te patologie. Wszystkim kurewkom z tego watku zycze zdrowka, bo i gumki czasem zawodza. ;) A autorce watku wroze pobyt w psychiatryku - masz takiego cykora ze niedlugo bedziesz miec urojenia, ze ktos atakuje cie nozem. :P

Gość oj tam ojjjjjjjjjjjjj
Kazdy robi ze swoim zyciem co chce. Jestem tolerancyjna i uwazam ze to indywidualna sprawa kazdego czlowieka co chce robic. Chce byc prostytutka niech bedzie.najwyzej to ona bedzie pozniej zalowala nie my :)

oj tam ojjjjjjjjjjjjj : masz calkowita racje. Co mnie denerwuje, to glupkowate wmawianie ludziom, ze taka praca jest marzeniem kazdej kobiety (a jak jakas nie chce oddawac sie za kase to widocznie dlatego, ze nie ma warunkow) oraz ze jest tak fajnie, bo wszyscy klienci sa zadbani i pachnacy... A oprocz tego nazywanie kazdego, kto nie przyklaskuje prostytutkom, zasciankowym i nietolerancyjnym.... No i to roszczeniowa postawa:"Chce zarabiac kilka tys. miesiecznie ale boje sie, ze ktos mi cos zrobi". Plus zwykla nieszczerosc smutna buzka w tytule watku, tylko ze z postow wynika, ze autorka cieszy sie ze swojego wyboru. Takich mi nie zal.

Gość A co niby ona ma zrobić
w tej sytuacji? Co innego jej zostało? Chce normalnie żyć. To chyba nie zbrodnia?

Gość Dokladnie chce normalnie
zyc. Zazdrosne koczkodany sa takie glupie ;) dziewczyna pisze, ze ma 2 letnia corke a one jej wklejaja linki do ofert pokoi. Idiotki, matka z dzieckiem nie moze mieszkac w pokoju! Gdzie by sie dziecko podzialo? Musi miec warunki do rozwoju. Inna sprawa, dorosla kobieta nie bedzie sie gniezdzic jak jakas biedna studentka w pokoju. Dziewczyna musi oplacic mieszkanie w dobrym standarcie, rachunki, opiekunke, czasem zabrac gdzies mala, zadbac o siebie. Wszystko kosztuje. Prostytutka to zawod jak kazdy. Kobiety powinny byc z siebie dumne, ze radza obie w zyciu lepiej od tych glupich kwok dajacych dupy za darmo (a gdzie ta moralnosc?) Nie pasuje wam, ze ktos bierze pieniadze? Same zacznijcie tak pracowac.

Gość Dokladnie chce normalnie
*radza sobie

niestety was rozumiem ulzylas sobie wczoraj? Mam nadzieje, ze tak;) Jedna tylko kwestia do wyjasnienia moja mala. nie porownuj prostytucji do morderstwa ograniczony moj kotku, bo po pierwsze piszac, ze dokonuje wyborow nie patrzac na innych mam na mysli wybory, ktore nie krzywdza innych. Morderstwo, kradziez krzywdzi. To, ze bylam dziwka chyba cie nie krzywdzi, a moze sie myle? Bo wiem, ze cos cie boli, ale nie bardzo jeszcze wiem w ktorym miejscu i dlaczego. Lubie takie ograniczone bez poczucia wlasnej wartosci slodkie kobitki jak ty. A wiesz dlaczego nie masz poczucia wlasnej wartosci? To proste. Bo za bardzo ingerujesz w cudze i tak sie nim interesujesz, ze musisz je az negowac w swej pusciutkiej glowce nie zapominajac sobie przy tym siarczyscie zaklac i probowac komus ublizyc. Widzisz juz jaka jestes prosta? Ale wiem, wiem ty tego nie zrozumialas i pewnie jeszcze dzis z wypiekami na twarzy bedziesz mi pisac jaki to ze mnie kurwiszon, a z ciebie szanujaca sie pani:) Lubie takie gluptaski.

i nie mierz swoja miara innych, to, ze ty spedzasz pol dnia na FB nie oznacza, ze inni takze. Ja nawet nie mam tam konta:)