Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnanananaa

mam 2letnią corke, a musze zostac prostytutka:(..trudne...

Polecane posty

Gość boszeeeeeeeeeeee
taka sobie... dużo masz racji w tym co piszesz

Gość parishylton
to niezbyt ciężka ale dobrze płatna praca.. Jest popyt jest podaż, pozdr ;)

Gość takasobiejaaaaaaaa23
ale to jej sprawa - jej ogłoszenia - jej klienci!!!! kurcze kobiety czemu jesteście takie zawistne?! a Pani powyżej...racja że 2 tys zł to nie mało ale autorka chce zarobić na mieszkanie (nie może dłużej mieszkać z dziadkami) a po drugie taki zarobek w samochodzie jest bardziej niebezpieczny niż w agencji gdzie jest ochrona.... Autorka chce zarabiać w ten sposów więc nie nam to oceniać. Ona tylko prosi o rady gdzie jest lepiej, jak jest itp a nie oceniania jej moralności, zachowania itp oj kobietyyyyy...

Gość tututft
Pisałam jej wyraźnie pieknego razu ktos jej pysk w samochodzie obije bądź oszpeci i dostanie koba w dupe i poszla z auta, to w tedy do kogo będzie mieć zal? chyba sama do siebie bądź kolezanki zekomej która ją ochrania. Spróbowała kilka razy i mysli jak fajnie tylko , ze swój na swego trafi.

Gość autorko jestes
dziwna. jak mozna sie sprzedawac? fuuuj. do tego masz wzw b. chcesz kogos tym zarazic?? moze masz jeszcze inne choroby, o ktorych nie wiesz?? tylko dziecku wspolczuc. mam nadzieje, ze przynajmniej ono na ludzi wyrosnie. choc przy takiej patologii, to watpliwe :(

Gość Jfjfjfjfj
Okropne to co się z Tobą autorko stało, a jeszcze gorsze że nie czujesz w jakim bagnie jesteś.

Gość smutnananannaa
dokladnie, nie załozylam postu tutaj by mnie ktos umoralnial i pisal ze to straszne! dobrze czuje sie z tym wszystkim i nie przeszkadza mi sex z wieloma facetami:) nawet z dwoma jednioczesnie jest ok:) jednak szukam wlasnie pracy w agencji bo jest jak wieci e c ochrona i mam poewnosc ze jakis zbok nie wywiezie mnie gdzies do lasu i nie udusi itp. a umawiajac sie w czyiś autach nigdy sie nie dorobie mieszkania nigdy nie bede bezpieczna. nie brzydze sie czyjej ś spermy jesli wiem za jaka kase to robie, nie uprawiam sexu bez gumki poza tym wiec chorob sie nie boje i nie zaraze nikogo niczym:) a dziecku nie szkodze, dbam io dziecko bardzo, ma ciuszki 3lata do przodu na zapas, ma zabawki, czytam jej codziennie godzinami ksiazeczki, dbam o nią bardzo i kazdy mi mowi ze nadaje sie na matke, a to moj wybor ze jestem moze inna z wygladu od tradycyjnej matki polki:) lubie sztuczny wyglad, mocny makijaz, dopinane wlosy-dopinki:) lubuie wyzywajacy wyglad i kreci mnie to! pasuje mi takie zycie ze np. w ciagu dnia jestem spokojna matka chodze z dzieckiem na spacerki, opiekuje sie nią, a wieczorami gdy mała zasnie o 19stej to szykuje sie ubieram kurewsko ale nie znaczy ze tandetnie jak tirowki:) i ide na spotkanie z facetem do auta:) czuje sie z tym dobrze bo zazwyczaj sa mili dla mnie milo rozmawiaja, i wszyscy mają zony sluchajcie i dzieci! sa to typowi ojcowie rodziny:) szukam pracy w agencji pasowalby mi idealnie wroclaw tylko ze byly mąz dowie sie o wszystkiem wtedy od kolegow, a do innego miasta mam jechac/ niby jakie inne duze w okolicy walbrzycha i wroclawia jest??? bo wiem ze mąz by zadnych praw mi do dziecka nie odebral bo sam nie chcialby sie zajmowac dzieckiem i sad by jemu dziecka nie przyznal, on ma w dupie mnie i dziecko, ale jedno co wiem co moglby zrobic to np. mnie obic lub naslac kolegow by mnie obili. gaz pieprzowy mam juz:) bo ktos doradzal by miec ze soba:) mam kupilam juz:) zastanaweiam sie wlasnie co z tą agencja czy domowką bo tam napewno bym zarobila wiecej niz ta kasa z tych spotkan w aucie, zreszta inaczej by rodzina na mnie patrzyla, mysleliby ze wlasnie pracuje gdzies na nocki ciezko i moglabym sie usamodzielnic wyniesc od dziadkow ktorym widac ze male dziecko przeszkadza i nie ma miejsca dla nas tu u nich na dluzej

Gość smutnananannaa
jedyne co mnie trapi iz czym mam problem to z wyborem gdzie sie udac by bylo ok, boje sie ze byly mnaz np. ze zlosci naśle na mnie swoich kolegow patologow ktorzy mnie np pobija lub cos mi zrobia, albo ze zadzwoni do mojej babci i jej opowie wszystko co robie! a wlasnie wroclaw bylby dobry tylko mąz szybko sie dowie jesli wybiore agencje a nie domowke. a innego miasta tu w poblizu nie ma bym mogla dojezdzac pksem szybko w godzine bo niby dokad?

Gość smutnananannaa
nikt juz nic nie poradzi

Gość no tak.
Zawiść? Ale o co? O to ze sie pani chce puszczac? To nie jesr powód do zawiści. Niestety obawiam sie ze tez kolezanka do naj madrzejszych nie należy

Gość I sie tym chwalisz
To super, mozesz zarobic dobra kase, ale po sie tym chwalisz na forum o kupie? Tutaj cie tylko zjada. Cichodajki darmowe.

Gość a ja bym ci nie radzila
ale co ci mozna wiecej doradzic? ja ci juz napisalam jak jest w agencji, ale wszystko zalezy od tego gdzie trafisz i jak sobie poradzisz. Z tym mezem to nikt ci nie pomoze, bo skoro wiesz, ze on na stowe sie dowie i sie boisz to pozostaje ci tylko wyjazd do innego miasta. No, ale co z dzieckiem w takiej sytuacji zrobisz? A moze ma kto sie zajac twoja corka bys chociaz na weekend pojechala do innego miasta do agencji i zobaczyla czy ci pasuje? Potem mozesz wynajac mieszkanie i wziac corke ze soba.

aha i pisalas, ze kolega meza pracuje jako ochrona w jednej z agencji. To ci powiem tak, ze ochroniarze z roznych agencji raczej do siebie nie wpadaja w odwiedziny, ale to czy twoj maz jako klient nie zajrzy do agencji, w ktorej bedziesz pracowala to nikt ci nie zagwarantuje.

Gość Zojkaa
Dbasz o dziecko, ale matka prostytutka = demoralizacja. NIe ważne czy mąż chce się zajmiwać małą czy nie, wystarczy że będzie chciał zrobić ci na złość i pójdzie do sądu. Co do burdeli... Prosze cie nie pisz ze uzbierasz na mieszkanie bo z takim podejsciem "skąd będą wiedzieli czy ten tusz kosztował 10 zl czy 60 zl" na pewno tego nie zrobisz.. Po prostu brakuje ci kasy i chcesz poszaleć, "pobawić" się w kure**ę i zdobyć łatwą kasę. Znam Świdnice i za przeproszeniem nie pierd***l ze nie ma w tym mieście pracy.. jest tesco, z 5 biedronek, lidl, 2 intermarche.. Nawet do galerii do sieciówek teraz szukają do pracy, a przedszkoli na dzieci też w tym mieścia w cale nie mało. Nawet w świdnicy masz burdel jak już tak bardzo chcesz, (koło szpitala) nie pamiętam ulicy. Ale p0ierdol*** ze mie ma w tym mieście pracy to KPINA ! to nie jest wcale małe miasto.. tylko móc to chcieć, a nie inaczej. Naprwdę współczuje twojej córce.

Zojka 60% prostytutek to matki wychowujace dzieci:P Niejedna miala sprawe o odebranie praw zalozona przez tatusia, ktory byl pijakiem, nie interesowal sie dzieckiem w ogole, chodzil sam na kurwy zamiast placic alimenty, ale juz matka prostytutka go oburzala:D To, ze kobieta jest prostytutka (nie uprawia prostytucji w domu oczywiscie) nie jest bezposrednim powodem do odebrania praw rodzicielskich. a jesli jej maz nie bedzie chcial dziecka wziac do siebie to przepraszam bardzo, ale jaka sprawe jej zalozy?:D O umieszczenie dziecka w Domu dziecka?:D

Gość tututft
Dumna jest z tego co robi tylko oby to jej dziecko za nią nie poszło. Idź do jakiejs agencji w której jest ochrona a nie łajdacz sie po cudzych autach bo pewnego dnia urwie ci głowe i zostawisz dzieciora i poźniej co jej ojciec powie mam się pusczała z innymi za kase i tak skonczyła?? chyba bys nie chciala aby dziecko o tobie usłyszało w taki sposób o tobie??

zgadzam sie jednak z osoba wyzej. Zakoncz te spotkania w samochodach, bo to najwieksza glupota jaka moze byc:O I lepiej w zadnej dobrej agencji nie przyznawaj sie do tego, ze po parkingach czy lasach sie szlajalas.

Gość Zojkaa
Ale autorka pisala że tatuś płaci alimenty, nic o alkoholizmie nuie wpominala. Nie napisalam że jest bezpośrednim powodem, ale jest już problemem. Z postów autorki wynika że były mąż jej nienawidzi, więc żeby się zemścicć może chcieć odebrać jej to co kocha = córkę. Jeśli się dowie co robi może zacząć nagle interesować się dzieckiem. Nie rozumiem czemu ja tak namawiacie na zostanie dziwką. Zastanówcie się przez chwile co jej cóka będzie przeżywała za kilka jaw gdy to się wyda. Nie ma takiej możliwości żeby "na już" zaczeła zarabiać 3-4 tys jako prostytutka, a iwierz mi że w mieście w któym mieszka autorka jest praca.

nikt jej nie namawia, ale jak jak juz tak pragnie tego to niech chociaz daje gdzies gdzie jest ochrona a nie w samochodzie. Bo jak ktos napisal to zbyt ryzykowne i dziecko moze zostac bez matki. A co do zarobku 3-4 tysiace to oczywiscie, ze ma szanse szczegolnie jako nowa. Jak sie pojawi na odlotach czy roksie nowa laska to wszyscy burdelocholicy chca ja przetestowac. Na mieszkaniowce wiec miala by mysle ruch na poczatku niezly. W agencji zas sa stawki wyzsze wiec tez da sie realnie tyle (a nawet duzo wiececej) zarobic. Co do jej meza to jakis podejrzewam niebezpieczny typ skoro ona sie go boi:O A co do pracy to powiem tak: czy ty utrzymalabys siebie i dziecko za 1500zl gdybys musiala wynajac mieszkanie, oplacic przedszkole czy opiekunke i rachunki? Nie wmowisz mi, ze ona dostanie jakies kokosy, pewnie najnizsza krajowa i smieciowa umowe:O

Gość sdfsdfdsf
o ja pierdole co ja czytam :O:O:O

Gość Zojkaa
tak, na początek dostanie najniższą krajowa. Dolicz jeszcze 500 zl alimentów co razem daje ok 2000 zl.(liczmy nawet 1800zl) Przedszkole od 7 do 13 opłaca państwo, powiedzmy ze za dodatkowe godziny musiala by doplacić ok 200zl, (ewentualna opiekunka zamiast przedszkola 400 zl), wynajem mieszkania ok 500 zl, rachunki niech beda 300zl (co już i tak moim zdaniem dużo bo do południa nie ma nikogo w domu), co razem nam daje: w wersji z przedszkolem - 1000zl w wersji z opiekunką - 1200zl więc na życie zostaje jej 600 - 800 zl na siebie i córkę. Tak myślę, dałą bym rade za tyle utrzymać siebie i dziecko. Przez jakiś czas jeszcze może mieszkać u dziadków, więc pare groszy może odłożyc na czarna godzinę

a gdzie to mieszkania sa po 500zl? We wroclawiu to chyba jak za 1000zl by znalazla to bylby cud:D A co do prac w Lidlach, biedronkach i innych takich to myslisz, ze tak latwo? ja pamietam jak sama na studiach ( a wtedy jeszcze bezrobocie bylo mniejsze) chcialam sie do supermarketu zalapac, do Biedronki wlasnie i do carrefoura szukali, spory nabor byl:) Mnie nie przyjeli, bo wygryzly mnie osoby po zawodowce z praktyka na kasie wiec jesli autorka taka praktyke mato i szanse na taka prace.

Gość malmazella
Zojka zgadzam się z Tobą w stu procentach, niestety autorce wyraźnie odpowiada bycie prostytutką. Przykre to, ponieważ według mnie robi źle - popełnia grzech mając świadomość,że sypia z żonatymi mężczyznami.

Gość Zojkaa
a czy ja gdzieś napisałam, że łatwo znależć pracę w marketach ? Nie... Autorka napisala ze w takim miescie jak swidnica nie ma pracy, a chodzi o to ze jest.. Nie musi sie zatrudniać przecież w biedronce, do tesco przyjmuja ptaktycznie każdego, ostatnio byly ogloszenia do mediaexpert, do videoworldu, do rosmanna.. itp.

Gość tututft
Lubi ten sport i jej to nie przeszkadza jak to ujęła bo robi to za kase. Oby tak sie pokierowała by nie skończyła w worku w którym wynoszą zwłoki

Gość Zojkaa
na poczatek moglaby isc nawet do tesco na nocki (corka w tedy dpi, a ona w tym czasie sypia z obcymi), wiec bez problemu na nocki moze chodzic do pracy. Wiem że na obrzezach swidnicy sa tzw strefy i tam też był nabór. na reke dostajesz okolo 1800 - 1900 plus premie czasami, i praca 3 zmianowa. Ale w tedy bierze opcje z opiekunka i zostaje jej 1500zl na zycie, 800 odchodza oplaty i zostaje 700zl.

po pierwsze jedno z mieszkan to ogloszenie o wynajecie pokoju. Po drugie zapominasz, ze 500zl to dla wlasciciela, a sa jeszcze oplaty wiec 500 to na pewno nie bedzie. Po trzecie ja pisalam o Wroclawiu, bo tam jak mozna sie domyslic latwiej z praca niz w Swidnicy. Po czwarte jak w moim miescie byly nabory do rossmana to nawet na wykladanie towaru zatrudniali po znajomosci:D wiec nie wierze, ze jest tak latwo sie wszedzie dostac. Szczegolnie jak nie masz doswiadczenia, umiejetnosci (kasa fiskalna) i male dziecko.

Gość Zojkaa
i to już opiekunke policzyłam 800 zl, a myśle ze za 600 zl znalazla by spokojnie

kochana ty myslisz, ze ona znajdzie opiekunke na 3 zmiany? i przepraszam za ile? Bo wedlug ciebie 1800zl pensji plus te alimenty to 2300 i ty chcesz by za 800zl ktos pilnowal dziecko na 3 zmiany? To musialby byc chyba ktos kto nie ma swojej rodziny i obowiazkow:O I chcesz mi powiedziec tez, ze u nas w kraju mozna ot tak sobie dostac prace za 1800zl pewnie z umowa o prace jeszcze, tak? Nie rozsmieszaj mnie:D Nawet jesli jest takie stanowisko to maja pewnie setki cv i przyjma osoby doswiadczone, a nie malolate bez doswiadczenia.