Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matuuulka

Co chciałybyście dostać na urodziny? Prezent do 100 zł.

Polecane posty

Gość matuuulka

Idę niedługo na urodzinki i chcę coś kupić przyjaciółce, 30 ste urodziny. Chcę wydać 100 zł. Nie mam pomysłu. Kosmetyki odpadają.

Ja często prezentów szukam na allegro w dziale okazje allegro. Tu masz dwie przykładowe aukcje: http://allegro.pl/show_item.php?item=3004451093&utm_source=okazje-allegro&utm_label=section1968&utm_offer_id=66321 http://allegro.pl/show_item.php?item=3051263928&utm_source=okazje-allegro&utm_label=section1968&utm_offer_id=67984 To akurat biżuteria, ale często są perfumy w dużych promocjach. Ciuchy albo zegarki.

Gość Izabelka......... ...:)
ja bym poszła do fajnej kosmetyczki i wykupiła jakies zabiegi kosmetyczne np,. peeling kawitacyjny, henne brwi i rzes, manicure. U mojej kosmetyczki akurat 100 zł by na to starczylo. Moja ksometyczka jets tez przy okajzi masazystka wiec mozna wykupic jakies zabiegi np. manicure, maseczke z alg i do tego masaz relaksacyjny.

Może karnet do kosmetyczki albo wspólne wyjście do fryzjera?:) Taki babski wypad sobie i jej zafundować:)?

Gość Izabelka......... ...:)
ja akurat z bizuterii bym sie nie ucieszyla bo nie nosze, ale np. moja bratowa by sie bardzo ucieszyla. Tak jak pisal cisza, ja i czas perfum to tez fajny pomysl.

Gość To też prezent
A czy ona ma chłopaka bo jeżeli nie to może wibrator ??

Gość Liliana 1982
karnet na saune :)

Gość anonimowe forum więc
coś zgodnego z jej zainteresowaniami- maluje? no to małą sztalugę i farby, książkę jakąś niejedną, do tego ekstra kawkę, coś słodkiego i juz

Gość matuuulka
DoTo Też Prezent- tak, ma partnera:) ale dostała już ode mnie wibrator-ucieszyli się oboje :) w sumie karnety na zabiegi, to całkiem niezły pomysł

Gość my name is Nadia
a ja zrobiłam tak...bylam w kumpelką na mieście, spodobała jej sie bluzka to ja za nia zapłaciłam(99zł):)

coś z kosmetyków, które używam, bo wiadomo,że za jakiś czas się skończą:) ja niedawno koleżance kupiłam zestaw Loreal - tusz i eyeliner oraz błyszczyk w odcieniu naturalnym, własnie w 100zł sie zmieściłam i była very happy:)

Gość Mrs. Elitte
cos z kosmetkow, lub karnet na fitness albo solarium bo i tak kupię:P

Gość na pomranczowo pisze
patelnie:D duża Tefala bo musze wymienić:D

Gość justa-kapustaaaaaa
ja mojej bratowej na urodziny nic nie kupię, bo się już zbliżają, każdy prezent dotychczas był nniewypałem :/ bluzki jak kupiłam - nie chodziła, kosmetyki - takich nie używa, ostatnio jej kupiłam srebrną bransoletkę, błyszczyk do ust i tusz zrimmel scandal eyes i też niewypał, w tym roku wykupię karnet w rossmanie za 50zł lub 100zł i jej po prostu wręczę, a kupi za to, co będzie jej się podobać :) karnet na kosmetyczkę to też świetny pomysł :)

Gość tak w sam raz
Mopa parowego, blender i maszynke do mielenia:) hehe zapytaj w innym dziale bo mamuski mysla praktycznie:)

Ucieszyłabym sie z książki, oczywiście gdyby była w moim guście albo z biżuterii, ale takiej szalonej bo klasycznej mam więcej niż zdołam wynosić :) no i oczywiście z jakiejś fajnej torebki

Ja to bym chciała coś z Green Gate... jakiś zestaw ściereczek albo obrus, albo filiżanki :))) Nie jestem przekonana czy to się nadaje na 30-tkę, choć ja właśnie w tym roku tyle kończę i z prezentu bym się bardzo ucieszyła. No ale ja lubię prezenty do domu / kuchni :)