Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Brava

Nowy temat dla staraczek :) Zapraszam!!

Polecane posty

Gość modernbarossa
Wiolka ja tez przytylam juz prawie 3 kilo a to dopiero koniec 3 miesiaca . A ze z natury jestem mega szczupla osobka i cale zycie marzylam zeby przytyc ale nic nie pomagalo to u mnie widac wszystko szybciutko

Hej dziewczyny! U mnie pogoda średnia, niby w miarę ciepło, ale deszcz kropi :-(:-( wczoraj byłam na pogrzebie cioci, wróciłam wieczorem ledwo żywa... Martwię się o naukowąsowę, dawno się nie odzywała :-(

Gość Nadzieja 81
Cześć Dziewczyny :) w końcu mam chwilkę żeby zaglądnąć do Was :) x Antosia - niestety jak na razie nie ma szans na własne mieszkano, mąż nie ma stabilizacji w pacy, prawdopodobnie będzie pracował do końca kwietnia, bo nie przedłużą umów nawet tym "starym" pracownikom a mąż pracuje tam od 6 miesięcy. Cieszę się, że wydajesz się w dobrej kondycji psychicznej :) x Brava - podoba mi się Twoje podejście :) super że odpoczęłaś, jesteś zrelaksowana, wypoczęta, troszkę Ci zazdroszczę :) bardzo bym chciała mieć chociaż dwa dni wolnego i być z dala od codzienności. x Wiolka 24, zapomniałam nicka, Antosia, Brava - mam nadzieje że w końcu Nam się uda, jedynie co nam zostało to cierpliwość i nadzieja że będziemy mamusiami. Może czasami nie myślmy o tym i zajmijmy się innymi rzeczami - tak jak napisała Brava - to na pewno pomaga. x U mnie ze staraniami idzie kiepsko, wracam do domu zmęczona i na nic nie mam siły, cały ten tydzień mam dni płodne a tylko raz się kochałam. Chciałabym zmienić pracę, złożyłam cv, wczoraj byłam na teście wiedzy. Biorę się za odchudzanie, przytyłam 4 kg i moje bioderka z dupcią są za okrągłe :) spodnie mnie opinają, do których zawsze potrzebowałam paska a teraz jest nie potrzebny (;. x modernbarosa- ciesze się ze już przytyłaś 3 kg, czasami jak myślę że nie wychodzi mi ze staraniami to przypominam sobie Twoją sytuację. Miałaś problemy a teraz bije w Tobie małe serduszko. x posyłam buziaki dla każdej z Was i spokojnego weekendu

Laminowana witaj wśród nas :-) napisz coś o sobie... Nadzieja, ja też trochę przytyłam :-( za dużo jem słodyczy no i za mało ruchu... Od świat ćwiczymy z mężem, bo razem łatwiej i się wspólnie motywujemy :-D aha, podczas seksu też się traci dużo kalorii, więc łączymy przyjemne z pożytecznym ;-)

Gość modernbarossa
LAminowana witaj z nami . Ja Antosia juz nwspomniala napisz cos o sobie , ile masz lat , ile sie starasz , latwiej jest nam pomoc gdy wiemy w czym tkwi problem . Nadzieja dziekuej ci za slowa wsparcia , i miej nadzieje ona umiera zawsze ostatnia i zawsze trzeba ja miec . Pogoda coraz ladniejsza , czekam wlasnie na moje kolejne usg a to bedzie dopiero 15 maja jeszcze duzo czasu uff :p Antosia tez sie o nia martwie , ciagle jej nie ma : c Mam nadzieje jedna ze sie odezwie jak najszybciej , moze po prostu wyjechala gdzies na urlop czy cos : )

Gość modernbarossa
zapomnialam nicka daj znac ja odbierzesz wyniki :) Czes dziewczyny ja tam weekend minal ? Sloneczo pieknie przygrzewa i az sie zyc chce . Wlasnie zaraz wybieram sie na zakupy , powoli ciuszki sa obcisle wszytsie na mnie i trzeba sie w cos nowego zaopatrzyc , na szczescie dolegliwosci minely mi prawie calowicie i czuje ie coraz lepiej , choc tak mnie pobolewa a raczej kluje po bokach ze czasem sie nawet ruszyc nie mozna , ale wyczytalam ze to macica sie rozciaga i musi tak bolec , a ze z budow ciala jestem bardzo drobna to bardziej to odczuwam , ma to podobno jas tam zaleznosc :)

Witam Was Kochane! U mnie też piękna pogoda, właśnie wybieram się na spacer :-) Zapomniałam Nicka, trzymam mocno kciuki ;-) Modernbarossa, współczuję Ci Kochana, ale wytrzymaj i ciesz się każdą chwilą :-*:-*

Nie dziękuje :) ale szczerze mówiąc sama nie wiem co myśleć... Nie wiem jakiego wyniku się spodziewać choć wydaje mi się, że raczej ciąży nie ma :O ale głęboko wierze w to, że może akurat się udało :) no bo w końcu gin niepotrzebnie by mnie nie wysyłała na bete ;) u mnie też piękna pogoda :) cały dzień siedziałam przed domem i się wygrzewałam na słoneczku :) bardzo mi tego brakowało :) teraz trzeba coś porobić w domu :) około 16 dam Wam znać jaki wynik :) miłego dnia kobitki :)

Przykro mi :-( dobrze, że się nie nastawiałaś, bo byś się rozczarowała, ale i tak domyślam się, że jest Ci teraz smutno, bo wiem jak to jest, każda z nas ma nadzieję do końca...

Gość Nadzieja 81
Cześć Dziewczynki :) jakaś u Nas cisza nastała. Zapomniałam nicka - jak nie tym razem, to innym w końcu wyjdzie :) chodź wiem że łatwo się mówi, gorzej z realizacją. 27 kwietnia mam dostać @ po ostatnim moim poście trochę więcej zaczęłam się przytulać do męża. Zobaczymy co z tego wyjdzie. W czerwcu chciałabym jechać nad nasze polskie morze, myślę że w okresie tym nie będzie jeszcze tak dużo ludzi jak w lipcu czy sierpniu. W ten weekend jadę na działkę, robimy remont łazienki, już się nie mogę doczekać efektu końcowego :) kupiłam azalie, pięknie rozkwita, dałam ją na parapet w kuchni,przez to kuchnia zdaje się być radośniejsza i oko cieszy :) modernbarossa - jak się czujesz? x Brava - u nas podobnie z dniami płodnymi :), jak Twoja córcia x Antosia - co z szukaniem pracy? x Wiolka 24 - co u Ciebie słychać? x zapomniałam nicka - co lekarz Ci powiedział? x pozdrowienia dla wszystkich :)

Gość modernbarossa
czesc dziewczyny : ) oj ale u nas cicho na watku chyba nikt nie ma czasu teraz taa piekna pogoda sie zrobila ze az nie chce sie w domu siedziec :) Nadzieja ja czuje sie w miare okej tylko to klucie po bokach doprowadza mnie do szalu ale to rozciagajaca sie macica wiec musze too po prostu przecierpiec . Ostatnio lezymy sobie i moj facet ktory ubostwia moj leko juz zaokraglony brzuszek tak sie przytulal i moiw do mnie ze cos sie przewraca , to mu tlumacze ze to wody bo raczej malo mozliwe zeby mozna bylo czuc juz ruchy , to dopiero 13 tydzien . A powiem wam ze chcialabym juz miec wiekszy brzuszek i czuc malenstwo choc od dobrego tygodnia a nawet dwoch czuje sie inaczej , po prostu czuje ze nie jestem sama juz , takie jakby gniecenie w brzuszku :)

Gość Nadzieja 81
modernbarossa - wcale Ci się nie dziwię że nie możesz się doczekać większego brzuszka, kobiety w ciąży bardzo mi się podobają i jak na nie patrzę to z sympatią :) jak zaczniesz odczuwać ruchy maluszka to dopiero będzie radocha :) ciesze się że jesteś szczęśliwa a macica jeszcze długo będzie się rozciągać, bo maluszek będzie coraz większy. Przynajmniej tak mi się wydaje ale Brava będzie wiedziała lepiej do kiedy jest uczucie kłucia, bo już przez to przeszła :)

Hej dziewczyny! U mnie wszystko po staremu... Nadzieja, jeszcze nie zaczęłam szukać pracy, ale zastanawiam się nad pójściem na podyplomowke, ostatnio mam 100 pomysłów na minutę :-D Brava, to mamy ten sam termin @, oby Ci się udało, ja jak narazie nie robię sobie nadzieii... Modernbarossa, cieszę się Twoim szczęściem. Ściskam Was moje Kochane :-):-)

Gość Nadzieja 81
Cześć Dziewczyny :) ale tu cisza.....pomału topic "umiera".W końcu piątek, piękna pogoda a ja niestety będę musiała pracować w weekend (: co prawda jedziemy do brata męża ale ja z laptopem. Mój szef mnie coraz bardziej wkurza, jego system pracy, on ma rodzinę dwójkę dzieci ale jakoś nie przeszkadza mu żeby dać pracownikowi pracę na weekend i być pod telefonem. Sam nawet pracuje w święta i wysyła emaile. Dla mnie dość dziwne...Miłego dnia życzę :)

Gość modernbarossa
czesc dziewczyny . cos tu cicho strasznie . Ale no ocz trzeba jaos to ozywic . Pogooda rzeczywiscie wczoraj byla przecudowna az sie zyc chcialo , aczkolwiek mecza mnie te upaly i dzisiaj juz hclodniej nawetz deszcz troche pada :) Jak sie czujecie ?

Hej dziewczyny! Piszcie co u Was... Ja mam dziś ciężki dzień, mnóstwo pracy- pranie, sprzątanie, gotowanie... Ale za to jutro zakupy, a po nich mąż zabiera mnie na romantyczną kolację ;-)

Gość modernbarossa
czesc dziewczyny :) Jaka macie pogode ? U mnie strasznie pochmurnie . Dzien zapowiada sie w miare luzno troche tylo ogarnac mieszanie bo wczoraj gosci mielismy i nie mialam sil wieczorem sprzatac : ) Czuje sie w miare okej tylko kregoslup mnie boli coraz bardzoiej , chyba bede musiala to powiedziec learzoi jak do niego pojde , przez to czasem ciezo mi nawet sie z lozka podniesc ale no coz :) A Wasze samopoczucia jak ?

Gość Nadzieja 81
Hej Dziewczyny :) dzisiaj już jest ciut chłodniej, słoneczka nie widać.Chociaż może po południu pojawi się. Ja dzisiaj mam małego doła - powód całokształt, taki jest najgorszy :), po południu jadę do brata męża na imieniny. Szczerze mówiąc nie chce mi się, bratowa męża trochę mnie drażni, dwa tygodnie przed ślubem powiedziała mi że mój mąż kocha inną i ona dobrze o tym wie, że był w niej zakochany a ze mną to z rozsądku i z przyzwyczajenia... jeszcze było wiele innych sytuacji, które spowodowały że nie lubię tam jeździć. Teraz pracuję przy kompie, i tak w sumie muszę go wsiąść bo mam sporo pracy i tym się pocieszam że będąc u nich (zostajemy u nich na drugi dzień) zaszyje się w laptopie i ograniczę słuchania Jej głupot. Antosia - super że idziesz na romantyczną kolację :) modernbarossa - jak się czujesz?

Gość modernbarossa
Nadzieja nie zwaracaj na nia uwagi , niestety tacy ludzie sa wsrod nas i nie zmienimy tego mozemy tylo ich ignorowac . Ja czuje sie w miare okej , poszlam z cieawosci prywatnie na jedna wizyte do innego ginekologa i oazalo sie ze nie jetem w koccowce 13 tylko prawie w 15 tygodniu normalne szok :) Poszlam bo cos mi ni pasowalo brzuch toche za duzy ta pila i musialam zabic jakos ta cieawosc :) Ale w sumie nie ma to przeciez znaczenia , nie moge sie doczekac nastepnego usg , czasem sie boje ze zrobie nie chcacy i calkiem nieswiadomoie cos co moze zaszodzic malenstwo :c

Gość Nadzieja 81
ale niespodzianka z 15 tyg. :) oj jak bardzo bym chciała zobaczyć Twój brzusio :) nie rozmyślaj o tym że przypadkiem możesz coś zrobić tylko się ciesz i dbaj o siebie. Po porodzie będziesz miała duuużo pracy i zatęsknisz za czasami kiedy Ci się nudziło i miałaś spokój, więc korzystaj :)

Gość modernbarossa
Takie slodkie leniuchowanie jet swietne lae ilez mozna nic nie robic :D hihihi : d Wiem wiem pozniej bedzie kosmos , ale ja jestem szczesliwa z tego powodu , malenstwo to moje marzenie i sie spelnia powolutku :) Moj partner sie smieje bo wczoraj oczywiscie swoim zwyczajem mowil do brzusza i mowi mi ze to bulgotanie jest swietne normalnie usmialismy sie przy tym :D

Gość Nadzieja 81
a jeszcze zostało Ci sporo tygodni, więc rzeczywiści można zwariować i na pewno przychodzi chwila że już jesteś zmęczona leniuchowaniem :) jeśli ja zajdę w ciąże, to niestety będę musiała leżeć, to dopiero będzie masakra, ale czego się nie robi dla dziecka :) jakaś śpiąca jestem, wczoraj pracowałam cały dzień, nawet wieczór, skończyłam po 22, głowa już mi nie che pracować no ale jak mus to mus

Gość modernbarossa
czasem wyjscia nie ma . Moj organizm domags ie snu najpozniej 22 ale mi to nie przeszkadza choc czesto sie budze w nocy na siku :D