Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość clotrimazolum

clotrimazolum pytanie

Polecane posty

Gość clotrimazolum

czy po maści clotrimazolum miałyście takie kremowo-białe upławy?

Gość Uleulewa
Ja nie. Przeciez krem stosujesz zewnętrznie i nie ma wpływu na to, co się wydostaje z ciebie. Jakby to były globulki to okej ale po maści nie powinnaś mieć. Ale skoro stosujesz, to pewnie coś cię swędzi i pewnie masz infekcje. Idź do lekarza, bo jeśli masz na przykład grzybicę to się sama nie wyleczysz. Możesz sobie jeszcze Lacibios Femina na florę kupić. Pomaga.

Gość ja jak pamiętam
miałam tę maść i tabletki dopochwowe o tej samej nazwie, po tabletkach raz miałam takie biało kremowe upławy, ale po samej maści to tylko maść miałam na majtkah:) popieram idź do lekarza, mi po tych lekach i tak nie przeszło, a poza tym lekarz podczas przepisywania powiedział mi, ze sama maść nie pomoze, a dodam, ze miałam nie wielką infekcję, lekarz w ogóle na początku nie chciał mi nic na to dawać ale jednak przepisał

Gość olivia:::;;:
Te kremowo - białawe upławy ( a jeśli napiszesz, że w dodatku serowate) to grzybica - idź do lekarza. Po leczeniu lekami przeciwgrzybiczymi odbuduj mikroflorę pochwy aby to cholerstwo nie wracało - ja tak zrobiłam z invagiem dopochwowym.