Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OdchudzającaMamusia

Mamuśki odchudzamy się??

Polecane posty

hej dziewczyny miałam dzisiaj zaczac trzeci dzien mojej diety trzy-dniówki ale niestety rezygnuje ... powiem wam tak jest to dieta dla osób ktore nic chyba nie robia tylko leza i leza , czułam sie po niej wiecznie głodna a dzisiaj rano zakreciło mi sie w głowie juz wole MŻ..

To ja kiedyś przed ślubem byłam na diecie kopenhaskiej. To podobne posiłki ale 13 dni. 4 wytrzymałam. Wolę bez diety a jeść mniej,bez tłuszczu,słodyczy,zamiast kolacji owoc albo jogurt. Płatki jem z błonnikiem,INKĘ piję z błonnikiem i na razie 2 kg mniej

Hey Ja szukałam tego orbitreka, szukałam i w końcu zamówiłam sobie rowerek na allegro. Miałam już, ale opchnęłam i kupiłam sobie taki lepsiejszy ze słuchawką, która puls mierzy. Trochę droższy, ale coś za coś. Postanowiłam, że rzucę fajki i szybko się zwróci:)

Hej,myslałam ze juz topik umarł,autorka się nie odzywa. Pewnie, rzucaj palenie! Tylko na zdrowie Ci to wyjdzie. Dziewczyny mam ochotę na kasze gryczaną. Jaki sos do niej zrobić niezbyt tuczący?

No taki mam zamiar rzucić, mam dwie ostatnie w paczce;) Mąż się mnie pytał czy mi kupić, ale byłam twarda, sama nie kupuję więc będę miała jutro dzień próby.

Ja aż tak długo nie palę bo około dwóch lat, jak nie mam to mnie aż tak nie ciągnie. Palę jak mam, wtedy już tak odruchowo idę na balkon więc tak sobie myślę, że to ostatni gwizdek. Ja dzisiaj miałam gości, moi rodzice zrobili nam niespodziankę i przyjechali 100 km na niezapowiedzianą wizytę, dzieciaki były przeszczęśliwe. Mam nadzieję, że autorka się nie poddała. Co do kopenhaskiej to miałam koleżankę w pracy co przeszła całą. Jak przyniosła mi jadłospis na te 13 dni to Jej podziękowałam;)

No my tu mieszkamy 1,5 roku. Teście i rodzice, rodzeństwo itd 100 km od nas. Tu nie mamy żadnych znajomych. Tzn. mąż ma, ale to Niemcy więc ja się nie dogadam a jeszcze w tym roku chcemy się na niemiecką stronę przeprowadzić to już w ogóle będzie masakra;)

Hey, witam się z rana. Już drugi dzień wstaję z potwornym bólem głowy i drugi dzień zaczynam od (jak to mój szanowny małżonek mówi) prochów. Dziś mają nadać mój rowerek więc jutro już będzie (chyba). Uciekam do moich codziennych zajęć, przyjemnego dnia Wam życzę:)

Witam. Mój synek ma 3 latka . Ja mam 37 lat i jestem za gruba. Chciałabym zrzucić 10 kg. Potrzebuję grupy wsparcia. Nie wiem yez jaką dietę wybrać. POMOCY !

No i jeszcze nie powiedziałam ,że robię to po raz pierwszy, więc tym bardziej mi ciężko. Nie umiem wspierać sama siebie więc czekam...Nie mam czasu na ćwiczenia ,bo przy dziecku i pracy...no i jeszcze się uczę... I chyba idzie wiosna ,bo źle się czuję ze swoją wagą.

Mam nadzieję na sukces i innej opcji nie biorę pod uwagę. Trochę zdeterminowana jestem.

Hey dziewczyny, żyjecie?;) Ja czekam na mój rower. Wczoraj dostałam e-maila, że już wysłany. Firma kurierska ma jeden dzień na dostarczenie więc jak dobrze pójdzie to wieczorem mąż mi poskręca i jedziemy:D My już od 5.30 na nogach, ogarnęłam dzieciaki i wzięłam się za sprzątanie i pranie. Mam z wczoraj fasolkę po bretońsku to chociaż obiad mam z głowy jeżeli chodzi o gotowanie:P Mój mały nabrał kolejnych umiejętności. Nauczył się wspinać na kibelek. Już nie ma na nich mocnych:P

Gość 11021985
hej ja mam zamiar od dzis zacząć ćwiczyć skalpel ewy chodakowskiej, ćwiczenia trwają 45 min i dają super efekty zobaczymy mam nadzieje ze sie uda

Hej. Mnie wczoraj tak głowa bolała i dzis to samo. Co to ten skalpel Ewy Chodakowskiej? Może spróbuję?

Gość 11021985
to ćwiczenia na mięśnie brzucha i nóg, ćwiczenia teoretycznie proste ale w praktyce masakra strasznie brak mi kondycji po 15 mon miałam dość a trening trwa 43 min, dotrwałam do końca ale wykonywałam mniej powtórzeń, mam nadzieje ze jutro tez znajdę czas poćwiczyć.Ludzie naprawdę osiągają fajne efekty już po 3 tyg

Znalazłam w necie. Od jutra ćwiczę. Zza ekranu nie wygląda zle a sama mam kondycję zerową. Ostatnio po 15 przysiadach to dojść do siebie nie mogłam

Hey. No mi wczoraj przyszedł rower, poskręcany i od dziś zaczynam. Ja też słyszałam o tym skalpelu, nawet kiedyś sprawdzałam na necie. Może też się skuszę, ale na pewno nie teraz:P Życzę Wam przyjemnego dnia, a ja uciekam bo jak to w sobotę - generalne porządki, potem trzeba wziąć się za obiad (dziś mam w planach pulpety w sosie pomidorowym;)) a potem jak co sobotę zasiadamy całą rodzinką do filmów. Mąż mój ma poniedziałek wolny więc mamy trzy dniowy weekend, Boże, jak ja się cieszę:D

Hej.Cisza to Ty rowerkiem w domu kilometry będziesz robila teraz a ja muszę czekać na sezon rowerowy by w teren ruszyc. W domu niestety brak miejsca na tego typu sprzęt.

Hey:) Jak tam dziewczyny? Ja od wczoraj ujeżdżam rowerek. Mam dodatkową motywację bo wczoraj zadzwonił przyjaciel mojego męża jeszcze z liceum i poprosił Go na świadka i chrzestnego bo biorą kościelny ślub. Cywilny mają już prawie 5 lat i córkę 4 letnią a teraz się zdecydowali. I teraz przy okazji chrztu młodszego będą się pobierać no i do 4 maja muszę być lżejsza chociaż o 10 kg;)

Gość 11021985
hej ja wczoraj nie cwiczyłam bo mnie wszystko boli dzis juz troche mniej. Chcialam dzis pocwiczyc a tu filmiki z cw usuniete z you tube kurcze i co ja zrobie?

Dziewczyny ja do rodziców na weekend przyjechałam i od piątku schudłam 3kg! Mama moja się za mnie wzieła. Na śniadanie otreby z rodzynkami i jogurtem nat. Na obiad warzywa na parze i mięsko, na kolacje to samo. Dzis na obiad 2 jaja i plaster szynki i nawet glodna nie jestem:) i dala mi swoją tasme do cwiczen. Mama chodzi 3 razy w tyg na fitness i raz na csen i wczoraj w sklepie ekspedientka myslała ze my siostry:)

11021985, napisz do mnie na maila martapatryk@yahoo.co.uk, moge pomoc ze skalpelem.

aaa_wazka --> No to piękny spadek. Gratulacje:) Zdrowe jedzenie przede wszystkim. Ja właśnie skończyłam prace w "ogródku";) Wysiałam sobie w donicy szczypior. Póki co stoi na parapecie, ale jak już mrozy zejdą to wystawię na balkon. Myślę jeszcze o jakichś ziołach, może bazylia, no zobaczę. Ale szczypior już rośnie. Mam nadzieję, że wzejdzie. Ja wczoraj jeździłam ponad godzinę i dzisiaj też już ponad godzinę jeździłam, mam zamiar jeszcze po obiedzie raz siąść.