Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Młody z Konina

Powiedzcie - czy naprawdę do końca życia muszę tkwić w tym bagnie...???

Polecane posty

Gość Młody z Konina

jestem w rodzinie która mnie adoptowała i powiem tyle że nie dość jedni mnie zostawili to tu w tym domu wytrzymać już nie mogę normalnie - dopóki chodziłem do szkoły to jeszcze było jak cie mogę ale i tak niektóre sytuację i rzeczy tu są chore . A teraz chodzi mi dokładnie o to że matka to chyba mogła by się na nerwice leczyć bo tylko gębę wydziera o byle co bo musi być tak jak ona chce , ojciec mało co ze mną gada bo chyba jestem nie po jego guście , a babka ponad 70 lat wpierdala się i wcina do wszystkiego . Wgl to mam ponad 20 lat i sam powinienem decydować o sobie a nie żeby rządzili mną na prawo i lewo i robili chłopca na posyłki . Wgl ta wszystko już mnie tu wykańcza te ciągłe kłótnie i to wszystko nie mogę spać , jestem znerwicowany i serce mnie boli często a przyznam że nie piję i nie pale . wgl wstyd mi tu do tego domu normalnej kobiety przyprowadzić do tych dziwolągów . wgl jak myślę że mam tak do końca życia to aż płakac sie chce............

Gość Król pomorza
Ja miałem podobnie - wyjechałem za granicę i mam spokój.

To czas iść do pracy i postarać się o własny dom i nie będzie ci wstyd. Nie rozumiem czemu się z nimi męczysz jeszcze :o

Gość Młody z Konina
chodzę do pracy tylko że za 1250 zł ;/;/;/;/ na pewno na domu uskładam ;/

Gość Młody z Konina
lepszą lepsza za ile niby za 1000 zł więcej ....to mało możliwe

Gość Młody z Konina
wiesz nie mam znajomości ...

Gość Młody z Konina
Kim jesteś ?

Gość Młody z Konina
Tylko że jak do tej pory to nie wiele doradziłeś

Gość sdfffffbsbs
skoro uważasz że nic nie możesz i do końca życia bedziesz zarabiał 1200 zł to tak, spędzisz całe życie w ten sposób. Dostałeś odpowiedź na swoje pytanie. Nikt nie każe ci tam mieszkać, jesteś dorosły możesz się spakowac i wyjść, a jak tam siedzisz to zaczy że jakies korzyści masz z tego, chociazby dach nad głową i jeśli rodzice wymagają bys im pomaqgał to chyba logiczne że jak tam mieszkasz korzystasz to masz tez obowiazki, a nie tylko praca i leżenie do góry brzucem