Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ivo7er

Wybieram się z koleżanką w Dniu Kobiet na występ chippendalesów - co myślicie?

Polecane posty

pfff jeszcze nie wiem czy mam czego:P podobno kafeteryjne penisy są imowate (czyt. malutkie)

xT, na ten taniec do "YMCA" musisz założyć stringi z podziałką, żeby na nagraniu było widać czarno na białym co i jak. Umowa?

Xx, czy ja wyglądam na taką, która pyta inną czy zamierza się dzielić ? :P

oj. znowu sparing w kisielu? iks, wymodliłeś się! :P

Gość Zuzanna Amelia & 5
Fiku - albo podejdz do niego , spojrz mu gleboko w oczy i powiedz "jestes moj"

Fikusia,jak nie potrafisz znaleźć pretekstu,żeby mu spojrzeć przez dłuższą hwilę głęboko w oczy (tak,żeby zrozumiał,co jest na rzeczy),to będzie znaczyło,że Ci przede wszystkim w główce brakuje,a nie na zewnątrz.A problem w tym,że jeśli mamy dwie panny: jedną pustą laleczkę,a drugą mniej urodziwą acz inteligentną,to to druga w trudniejszej sytuacji lepiej sobie poradzi i zawsze będzie umiała nadrabiać tym,co ma pod czaszką (bo tam też kryje się to,czym kobieta potrafi przyciagnać faceta na dłużej niż trwa pojedynczy numerek). Tak Fikuśna: przed Tobą test praktyczny na inteligencję :P x x x Ivo,wiesz co?Chcesz,to sobie idźcie na ten wystep.

Dam znać jak było! ciekawa jestem czy będą się rozbierać do stringów, czy też..... :P

Z ciekawości: wybierasz interaktywną wersję?To znaczy siadacie przy scenie i dajecie się wciągnąć do zabawy?

Gość w zieloność i jak łódka
Bardzo przepraszam, ale chwila się pisze przez "ch"

Pomarańczo,doskonale wiem,że "chwila" pisze się przez "ch" (jak nie wierzysz,to zerknij na moje posty na poprzednich stronach).Sęk w tym,że klawiatura wymaga chyba już przeczyszczenia,bo nie wszystkie literki wchodzą tak gładko,jak się je wstukuje (jak spojrzysz na inne moje posty,to pewnie dostrzeżesz że tu i ówdzie jakąś literkę mi zjada) :O Alternatywny powód tego "błędu": chwilowe podwieszenie kompa bądź strony,co też mi nieraz występuje podczas pisania postów (możliwe,że zbliża się też termin czyszczenia kompa). ;)

Gość buhahahahaaaaaaaaaaaaa
mi tez, mi tez! ale ja cukier wysypalam na klawiature:D

Gość kolorekorka
zawsze fajnie popatrzeć na męski striptiz , zwłaszcza jesli tancza fajni faceci. ja bym poszła.

Gość iv07ver
Idę oglądać cipendalesów! Cip cip, hurra!

jeśli pójdziemy, to musimy się chyba trochę "znieczulić" przed, żeby potraktować to tak jak trzeba, czyli z dystansem, i się nie przejąć jeśli panowie nie staną na wysokości zadania... najgorsze, że koleżanka zaczyna cykorzyć :-O a sama przecież nie pójdę :-O

ad. posta z 17:48 fani, wszędzie fani... jak żyć, panie premierze, no jak żyć...??

Gość Zuzanna Amelia & 6
17:20 ivo7er była któraś? na razie plan jest niekonkretny, mamy kilka namiarów na takie imprezy ale nie wiemy czy warto... to małe miasteczka więc boimy się, że trafimy na 3 panów pod 50-tkę z brzuszkami, na przykład... dziewczyny, opisujcie proszę Wasze doświadczenia, może pomogą nam się zdecydować! z góry dzięki! ­ A mozesz wyjasnic na czym to dokladnie polega bo ja nigdy na czyms takim nie bylam. /Powaznie/ Moze tez sie wybiore.

Już wklejam reklamę tego wieczoru w jednej z restauracji: x Moc atrakcji, które będą oczekiwać na nasze klubowiczki to: -Powitalny drink, -Fontanna czekoladowa z egzotycznymi owocami, -Masażyści ze Spa *** zadbają o relaks ciała i duszy, -Fitness Klub *** będzie bawił gości na dwóch parkietach , -Oczywiście nie zabraknie Pokazu Wieczoru -Duet Chippendales , Wśród wszystkich dobrze bawiących się klubowiczek rozlosujemy liczne i jakże atrakcyjne nagrody!!! Główną Nagrodą jest pobyt dla dwóch osób w naszym drugim ośrodku na *** !!! Sala A zarezerwowana wyłącznie dla Pań do godziny 24:00! Po północy wpuścimy stęsknionych Panów , których wcześniej zapraszamy do Sali B. Karczma , Pizzeria Wiklinowy Raj otwarta do godziny 23:00 ! Rezerwacje prosimy składać w recepcji hotelu 33 845-25-05! Zapraszamy do wspólnej zabawy!!!

sama nie wiem czy warto bo też nigdy nie byłam. no i blisko do tego miasta nie mam :-O

Gość Zuzanna Amelia & 6
Ivo - na podstawie tej reklamy to ja bym poszla. Dlaczego nie ? Jak sie Wam nie bedzie podobalo to przeciez zawsze mozecie wyjsc. Idziecie sie bawic i tak sie do tego nastawcie. Alkohol niepotrzebny.