Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ivo7er

Wybieram się z koleżanką w Dniu Kobiet na występ chippendalesów - co myślicie?

Polecane posty

- wkłada się do buzi x boziu... zapomniałam o pewnej żabiej ułomności żabo! penisy naprawdę !!! nie służą tylko do tzw loda wkłada się też je do innych otworów:P nie tylko gębowego :P

"Ivo,może zazdrość złagodzi mi cycata laska muskająca mnie sutkiem po policzku w "Amazonce" x 😠 o żesz. 😠

Ivo,może zamiast tego żadne z nas nie pójdzie?Tylko będziemy musieli poczekać,aż znów będziesz miała wolną... chwilę ;)

ewentualnie kogoś przytuli do cyca własnego :P

i zatańczyłbyś dla mnie, w brokatowych stringach?? do piosenki "YMCA" na przykład? :P uważnie się zastanów nad odpowiedzią bo to będzie umowa wiążąca! :D

Żelek,takiego nagrania nie zobaczysz :P x x Ivo,jasne; pod warunkiem natychmiastowego rewanżu z Twojej strony do "You can leave your hat on" ;)

Żeluś,nie Twoje strony,poza tym i tak nie trafisz :P Nie łatwiej iść 8 marca do klubu? Poza tym nie lubię tańczyć,jesli jestem w centrum uwagi ;)

spokojnie, dziewczyny: nabędę dyskretną kamerkę, taką co to w guziku można nosić, i uwiecznię wystąpienie iksa dla potomności :) albo nie, w guziku nie, bo nie wiadomo czym się taki striptiz skończy - ciuch z guzikami wyląduje na podłodze i stracimy obraz :P

xT: Twardo się targujesz... "You can leave your hat on"? hmm... Dobra. Czyli umowa??

Ivo,deal.Tylko po poście z 20:56 wprowadzamy małą korektę: ponieważ w momencie mojego występu nie możesz mieć na sobie nic,w czym moznaby ukryć kamerkę,wobec tego kiedy ja zacznę,to Ty musisz być już w stroju Ewy.Ergo: tańczysz pierwsza :P

wynocha na erotyczny 😡 oboje! człowiek tu próbuje się popisać jakimiś wypocinami a ci się kurwa mać rozbierają jakby nigdy nic

wiosna, ike, wiosna tak działa na ludzi :) (no i wino trochę też :P )

jaka wiosna ?:O w weekend ma być śnieg i mróz