Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolajn88

beta ujemna, testy negatywne a macica rozpulchniona

Polecane posty

Gość ....autorko
to ciąża czy nie?

Gość gretg
autorko masz jeszcze zdjecia tych swoich testow jesli tak to napisz co u ciebie i wklej zdjecia tych testow z napisem na kartce obok KAFETERIA. Bo tak to nie wiemy nawet czy ty to ty

Gość karolajn88
KTOS SIE PODSZYL pode mnie: beta

Gość karolajn88
1.2

Gość karolajn88
naprawde niektore osoby sa swiniami na tym forum

Gość gretg
Nie wiem komu wiezyc.

Gość karolajn88
BETA 1.2 NIESTETY :( i nie chodzilo wcale o ciaze a o hormon LH ktory jest bardzo podobny do hcg i tak namieszal mi :( dziekuje wam wszystkim za wsparcie :) :* i to teraz naprawde ja

Gość nigdy, nigdy, nigdy
współczuję autorko

Gość bambarryla147
Kurcze, a myslalam, ze jednak jestes.....ehhhh, szkoda...

Gość kurcze wspolczuje tez wierzyla
Ze jestes,tym bardziej ze ja mialam tak blada jak na tym dolnym tescie i lada chwila bede rodzic. Trzymaj sie,w koncu sie uda.

Gość no te testy nie pokazują ciąży
i chyba widać to bardzo wyraźnie

Gość karolajn88
niestety LH namieszal, jest bardzo podobny do hcg i dlatego tak. On daje tez blade kreski na testach...moze kiedys bede w tej ciazy ;(

Gość gretg
bardzo mi przykro :(... Na pewno bedziesz ;) Pomyśl ze ja musze czekać jeszcze conajmniej rok :( a raz juz poronilam :(

Gość karolajn88
przykro mi;( napewno Ci sie ulozy. Ja niestety jestem zbyt nerwowa, a doktor mi powiedziala ze jak sie jest nerwowym, to prolaktyna sie wydziela i ona utrudnia zajscie w ciaze. Na partnera nie mam co liczyc i chyba sie rozstaniemy

Gość gretg
nie podejmuj teraz zadnych decyzji. Daj sobie czas :). Zobaczysz po pewnym czasie wszystko sie uklada :). Jeszcze zostaniemy mamami obie. A dlaczego na faceta nie mozesz liczyc?

Gość Chciałaś mieć z nim
dziecko a jak wyszło, że ciąży nie ma to już o rozstaniu myślisz... Faktycznie lepiej, że nie jesteś w tej ciąży.

Gość bjjghcnkgvhgcnjhg
Mi też prolaktyna skakała przez stres. Zaczęłam brać castagnus i chyba pomogło na tyle, że mimo takich samych bladych kresek na teście mam 14 miesieczna córeczkę

Gość karolajn88
On mnie poprostu nie zrozumial ;( ze plakalam i w ogole. Jest bardzo nerwowy. Mnie tez nerwy dzisiaj poniosly. Juz imiona wybieralam;(

Gość bjjghcnkgvhgcnjhg
Chyba oboje musicie ochłonąć...

Gość karolajn88
bylam w aptece wykupic gynalgin, bo stanu zapalnego dostalam jak mi ginka powiedziala. Poczytalam o tym castagnusie i nawet nie wiedzialam, ze cos jest takiego. Zamowilam sobie w aptece na jutro. Moze mi troche wyreguluje cykle

odpowiedzcie mi proszę:( 13.02.2013. nie uprawiałam seksu z chłopakiem tylko on ocierał swoim penisem moją(...) nie miał wytrysku ale boje się, że ten Pelajkulat czy jak to się tam pisze mógł się dostać w okolice pochwy tylko nie tam do środka tylko w okolicach warg sromowych...robiliśmy to 4/5 dni przed prawdopodobną owulacją... 20 dni po tym zdarzeniu jednocześnie 14/15 dni po prawdopodobnej owulacji zrobiłam bete hcg i wynik był taki znak mniejszości i 0.100 dzień przed spodziewaną @jednocześnie 21 dni po zdarzeniu zrobiłam test płytkowy i wyszedł negatywny @spóźniła się 2 dni i była skąpa 2 dni obfitszego krwawienia i 2 dni mniejszego plamienia... po okresie miałam brązowe plamienie taki szary śluz pomieszany z mocnym brązem. Zrobiłam następny test ciążowy i negatywny... boje się, bo boli mnie w okolicy macicy częściej niż zwykle chodzę siku i mam lekkie mdłości oraz wahania gorączki... raz 36.5 a raz 37.1 Mogę być w ciąży ? proszę o normalną odpowiedź :(

Gość karolajn88
Według mnie nie jestes w ciazy. Do zblizenia doszlo nie w dni plodne, beta wyszla 0.100 a to wyklucza ciaze...

Gość Do Olałkę
Ty dziewczyno co miesiąc na kafe wypisujesz te same schizy... Jak nie chcesz być w ciąży bierz tabletki proste.

właśnie - najlepiej udaje sie do ginekologa, przepisze Ci tabletki i problemu nie bedziesz miala :)

Jeju tak mi smutno, myslalam ze faktycznie to ciaza ;( placze, probuje sie pozbierac, potem znow placze ;(

Gość bjjghcnkgvhgcnjhg
Na 100% to nikt nie powie czy pomaga zajść, ja miałam nieregularne cykle. W momencie jak się zaczęliśmy starać to mój cykl wyniósł prawie 60 dni. Szanse oczywiście zerowe wg lekarza. Zaczęłam czytać jak sobie pomóc- przeczytałam, że castagnus obniża prolaktynę. Jest to lek ziołowy więc zaczęłam go stosować. Zanim Ty zaczniesz poczytaj kiedy powinno się go brać (chyba do owulacji, ale już nie pamiętam). Następny cykl już z castagnusem skrócił się do 40 dni. W tym cyklu miałam badany poziom prolaktyny z obciążeniem. Wyszedł lekko podniesiony- lekarz zapisał mi lek obniżający. Tylko, że u lekarza byłam już w następnym cyklu zaraz po owulacji i leki miałam brać od jeszcze kolejnego. Jak wspomniałam, że robiłam testy owulacyjne i wyszły pozytywne to nie był przekonany. A tabletek już oczywiście nie brałam bo owulacja musiała być skoro za jakieś 2 tygodnie beta wyszła 49. Wydaje mi się, że to dzięki castagnusowi cykl mi się skrócił. Albo dzięki temu, że wierzyłam, że pomoże :)