Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fhfhghgjjhjh

CZEMU KOPACZOWA ŁAMIE KONSTYTUCJE I NIE WPUSZCA GLIŃSKIEGO NA SALĘ PLENARNĄ

Polecane posty

Gość a kim jest Gliński?
no to zobacz, my biedni, głupi pierdolimy i nie możemy wywieść Twojej treści z komentarza (który mówi jedynie o wotum nieufności) xxx to weź tak krok po kroczku może nam wykładnie zaprezentuj, co?:) skoro Twoim celem jest pokazywanie prawdy to nie powinno to urągać Ci, w końcu oświecisz pusty lud i pokażesz łamanie konstytucji

Gość fhfhghgjjhjh
"Bo się odwołuję do konkretów... I dlatego wklejam... A nie opowiadam bajek jak ty. Przypomnę, że np prawnicy w sądzie często powołują się na KK... Czy KC..." Prawnicy w przeciwieństwie do ciebie stosują także komentarze wszelkiej maści i stosują wykładnie czego ty nie robisz ;)

Prawnicy w przeciwieństwie do ciebie stosują także komentarze wszelkiej maści i stosują wykładnie czego ty nie robisz x x Tak. Powołując się na konkretne komentarze, cytując je... Poza tym posługują sie komentarzami a nie swoimi komentarzami do komentarzy...

Gość a kim jest Gliński?
widzisz, to forum jest publiczne i ja mogę tu pisać, więc będę się odzywać kiedy mam ochotę (profesor Gliński także), ale jak zbiorę ludzi i ogłoszę się kandydatem na PRM polskiej partii smakoszy krówek to na sali plenarnej nie mogę wystąpić.

Gość fhfhghgjjhjh
Ale ty już to dawno robisz... Opowiadając o tym co ci się zdaje... FAJNIE PRZEŁĄCZAĆ SIĘ Z KONTA NA KONTO NIE NIE ZAPOMNIJ POSTAWIĆ WIĘCEJ KRZYŻYKÓW PRZY PRZEJŚCIU DO DALSZEGO WĄTKU ;) X X

Gość a kim jest Gliński?
więc poprosiłam o konkretną wykładnię, krok po kroczku :)

Gość a kim jest Gliński?
te xxx stawia się bo nie ma enterów na kafe, inteligencie

Gość fhfhghgjjhjh
"więc poprosiłam o konkretną wykładnię, krok po kroczku " Przełącz się na drugie konto, bo ci poparcia zabraknie ;)

Gość fhfhghgjjhjh
"te xxx stawia się bo nie ma enterów na kafe, inteligencie" TO SOBIE ZOSTAW LINIJKĘ PUSTĄ MĄDRALO

Do... a kim jest Gliński? x x Teraz usiłuje znowu coś udowodnić po swojej kolejnej kompromitacji....:D:D:D A niech sobie udowadnia... Spokojnie

Gość fhfhghgjjhjh
Ale żałosne pajacowanie... Pisz do mnie jeszcze z 5 kont.... Zakrzycz i zagłusz.... Żałosny spektakl....

Pomiędzy jednym wersem a drugim jest pusta linijka, którą skrypt kasuje... x Nie rozumiem jednego. Po co piszesz o czymś na czym się nie znasz?

Masz rację... Tylko że ja pisze z jednego konta, jest dokładnie tak jak napisałem o mianowaniu premiera i pozostawienie pustej linijki nic nie daje. Czyli... W każdym wypadku nie masz racji...:D:D:D

Gość fhfhghgjjhjh
"Teraz usiłuje znowu coś udowodnić po swojej kolejnej kompromitacji.... A niech sobie udowadnia... Spokojnie" Piszesz sam do siebie... To gratuluję... Błaznuj dalej ja z tej twojej błazdenady się wypisuję... Pisz sobie nawet z 10 kont ja cię to rajcuje i dodasz sobie racji...

Gość fhfhghgjjhjh
Napierdol jeszcze więcej krzyżyków pajacyku ;)

Gość fhfhghgjjhjh
Hahah żałosny typek

Błaznującym pajacykiem jest ten który posługuje się Konstytucją, prawem wie co i dlaczego pisze czy mówi....:D:D:D:D No i zna otaczająca go rzeczywistość....

Gość a kim jest Gliński?
ale no kurwa, poprosiłam o wyjaśnienie, skoro je znasz to powiedz mi zamiast atakować mnie czy Shatyna xxx i dlatego właśnie nie oglądam już tv, pełno tam takich krzyczy: -MAM RACJĘ!!!! niebo jest niebieskie -wytłumacz dlaczego -bo mam rację, bo tu jest napisane "ziemska atmosfera składa się z kilku warstw" -ale tam nie ma nic o kolorze nieba -właśnie że można wywnioskować -ok, to nam wytłumacz na jakiej podstawie -atakujecie mnie grupą! i tak w skolko ugodno

Gość julka19xx
Ten cały gliński nic mądrego z pewnością nie powie więc niech się nie pcha tam gdzie go nie chca. Cały ten pis to jakiś kabaret

ale no k**wa, poprosiłam o wyjaśnienie, skoro je znasz to powiedz mi zamiast atakować mnie czy Shatyna x x Dokładnie... Pogrązyło się toto a teraz usiłuje pajacowac i obrażać. To normalne działanie u prostaków prawicowców. Zawsze jak im się udowodni niewiedzę czy ich bzdury lub kłamstwa, zaczynają obrażać... Tak mam codziennie na swoim topiku. "Przywykłszy..."

Gość a kim jest Gliński?
no ba, przed chwilą założyłam konto Shatyna by sobie poparcia dorobić. xxx ej, ale weź mi (czy tam nam, czy tam wielu moim nickom, zależy co Twoja paranoja widzi) ten odstęp zaprezentuj co to się mądrujesz, że można zrobić zamiast krzyżyków?

No właśnie... Tez zobaczyłbym ten odstęp po pozostawieniu wolnej linijki....:D:D:D:D

Gość a kim jest Gliński?
i zanim ktoś się przywali, że niebo jest serio niebieskie, to zauważę tylko, że to jedynie nasze wrażenie

Gość Pprawnicy sie znalezlii
Jakby naprawde zlamala konstytucje to kaczorek juz dawno by o tym glosno kwakal:)

Gość a kim jest Gliński?
właściwie pamiętam jeden sposób na robienie odstępów, ale to fragment kodu wpisujesz i nie chce mi się tego robić:P

Ale chyba toto zwiało....:D:D:D Tak to jest z tymi prawicowcami i moherami...:D:D:D

Gość a kim jest Gliński?
Miłego wieczoru :P